• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کنکور سوالات غیردرسی کنکور ۱۴۰۵

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Hyazinthe
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
با نهایی خوب میشه کمبود های کنکور رو جبران کرد؟ با فرض اینکه کنکور خیلی خوبی نداشته باشیم

بچه ها، کسی مشاور تحصیلی‌‌ای سراغ داره که الآن بشه بهش مراجعه کرد؟ برام مهمه که انعطاف پذیر باشه و برنامه‌ خیلی سنگین نخواد بده.(ریاضی‌ام)

برای توضیح بیشتر؛ من امسال قرار بود با برنامه مدرسه و مشاور مدرسه و این حرفا پیش برم. ولی تو شرایطی که پیش اومد(هم دی و هم الآن)، مدرسه حتی یه ذره انعطاف توی برنامه هاش به خرج نداد. الان «مثلا» ما درسای دوازدهم و پایه رو بستیم، دوره عید رو هم دو سه روز پیش شروع کردیم. درحالی که خب من هنوز حتی تست فصلای آخر رو نزدم. اینه که مجبورم جدا بشم از مدرسه و روندش. و حتی اگه بخوام خودم برنامه بریزم هم نیاز دارم یکی دو جلسه از یه نفر مشورت بگیرم.
اگر کسی رو میشناسید یا تجربه‌ای دارین ممنون میشم کمک کنید.
من از موسسه شماتیک مشاور گرفتم و خیلی راضیم
اگه بخوای ایدی روبیکاشونو برات میفرستم

چند تا از بچه ها گفتن بابت بیوتک براشون توضیح بفرستم.
با توجه به اینکه اماره واسه بیوتک کمه و خب نتم که هیچی، گفتم شاید بقیه هم بخوان
نتیجتا اگه کسی می‌خواد ای دی بله بفرسته چون حوصله تایپ ندارم.
عااا در مورد دارو هم می‌تونم بهتون اطلاعات بدم

چند تا از بچه ها گفتن بابت بیوتک براشون توضیح بفرستم.
با توجه به اینکه اماره واسه بیوتک کمه و خب نتم که هیچی، گفتم شاید بقیه هم بخوان
نتیجتا اگه کسی می‌خواد ای دی بله بفرسته چون حوصله تایپ ندارم.
عااا در مورد دارو هم می‌تونم بهتون اطلاعات بدم
یه چیزی
اگه می‌خواین لایک کنین
زیاد باشه ضبط می‌کنم اپلود می‌کنم🙏

سلام
کسی میدونه تعداد سوالای هر فصل فیزیک دوازدهم تو کنکور چند تاست؟

بچه های کنکوری
نمیدونم برای کمک بهتون چه کاری از دست ما برمیاد. ولی من زیاد آنلاینم تو سایت. هر کاری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم. چه راهنمایی بخوایین چه بخواین یه نفر باشه بهش گزارش بدین یا حتی صرفا بخواین حرف بزنین با کسی و گوش شنوا لازم داشته باشین وقتی حالتون خوب نیست.
صرفا خواستم بگم ما حواسمون بهتون هست و میدونیم تو این شرایط چقدر سخته همه چیز براتون و با این حال دارین ادامه میدین.
تلاشتون خیلی ارزشمنده و بهتون افتخار میکنیم

از فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
و حس نتوانستن میکنم و از تست زدن ازش فرار میکنم
چیکار کنم؟

خیلی سخته
چیکار کنم؟
بنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بده

بنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بده
همه ی این کار هارو کردم
اولین بار که میخوندمش زجر کشیدم یاد گرفتم درصدشم 80 زدم تو آزمون
ولی الان میخوام مرور کنم حس اینو دارم که اولین باره میخونم

همه ی این کار هارو کردم
اولین بار که میخوندمش زجر کشیدم یاد گرفتم درصدشم 80 زدم تو آزمون
ولی الان میخوام مرور کنم حس اینو دارم که اولین باره میخونم
وای من سر نوبت اول دقیقا همین بلا سرم اومد
الآنم مطمئنم همین جوری میشم چون خلاصه نویسی نکردم خودم

خیلی سخته
چیکار کنم؟
اگه رو این فصل تا الان زیاد وقت نزاشتی چون زمانت بعد این محدوده به نظرم اول برو ویدیوی تدریس فصل ۲ از یه استاد معروف ببین و تستهایی که اون تو ویدیوش حل میکنه رو خودت یه بار تو کاغذ حل کن. بعد از کتاب تستت ضریبدار تست بزن. مثلا اگه ۳۰۰ تا تست داره بار اول با ضریب ۱۰ حدود سی تست حل کنی کافیه. من یادمه یه کتابهایی هم بودن به اسم مسائل شیمی. اگه از اینا داری میتونی بعد دیدن ویدیو تدریس، هر شب روتین وار از فصل ۲ یه ۵ تا مسئله حل کنی تا یه مدت، که هم روش حل دستت بیاد هم فشار زیادی واسه جمع کردن نداشته باشی.

خیلی سخته
چیکار کنم؟
اتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شد
اول یه آموزش خوب برای این فصل داشته باش چون آموزش درست حرف اولو میزنه. بعدش شبی ۵ تا تست از همون قسمتیش که اتفاقا ازش میترسی بزن. بیشتر از اون نمیخواد بزنی تستاشم زمان دار نباشه خوب روش وقت بزار اول سعی کن خودت با چیزی که یاد گرفتی حلش کنی اگه اشتباه شد فدای سرت وقتی رسیدی به شب چهارم پنجم یهو میبینی مثل آب خوردن شده برات.
هر شب روتین از چیزی که ازش بدت میاد بزار برای خودت این همیشه جواب داده. تکرار و تمرین زیاد

اتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شد
اول یه آموزش خوب برای این فصل داشته باش چون آموزش درست حرف اولو میزنه. بعدش شبی ۵ تا تست از همون قسمتیش که اتفاقا ازش میترسی بزن. بیشتر از اون نمیخواد بزنی تستاشم زمان دار نباشه خوب روش وقت بزار اول سعی کن خودت با چیزی که یاد گرفتی حلش کنی اگه اشتباه شد فدای سرت وقتی رسیدی به شب چهارم پنجم یهو میبینی مثل آب خوردن شده برات.
هر شب روتین از چیزی که ازش بدت میاد بزار برای خودت این همیشه جواب داده. تکرار و تمرین زیاد
ممنونمم

سلام وقتتون بخیر
استاد ریاضی خوب کیو معرفی میکنید؟
تا الان اشرفی ماز میدیدم و راضی هم هستم (نویسنده ی پاور تست مهروماه‌ن)
اما خیلیا توصیه شون معین کرمی هستش
و الان گیر افتادم که معلممو عوض کنم یا نه

Back
بالا