- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان۷
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1405
متشکرم3>من تعریف مشاورای کولایز رو شنیدم، @kolyze لینک بلهشون
(خودم هیچ تجربه ای ندارم)
متشکرم3>من تعریف مشاورای کولایز رو شنیدم، @kolyze لینک بلهشون
(خودم هیچ تجربه ای ندارم)
اره قطعابا نهایی خوب میشه کمبود های کنکور رو جبران کرد؟ با فرض اینکه کنکور خیلی خوبی نداشته باشیم
من از موسسه شماتیک مشاور گرفتم و خیلی راضیمبچه ها، کسی مشاور تحصیلیای سراغ داره که الآن بشه بهش مراجعه کرد؟ برام مهمه که انعطاف پذیر باشه و برنامه خیلی سنگین نخواد بده.(ریاضیام)
برای توضیح بیشتر؛ من امسال قرار بود با برنامه مدرسه و مشاور مدرسه و این حرفا پیش برم. ولی تو شرایطی که پیش اومد(هم دی و هم الآن)، مدرسه حتی یه ذره انعطاف توی برنامه هاش به خرج نداد. الان «مثلا» ما درسای دوازدهم و پایه رو بستیم، دوره عید رو هم دو سه روز پیش شروع کردیم. درحالی که خب من هنوز حتی تست فصلای آخر رو نزدم. اینه که مجبورم جدا بشم از مدرسه و روندش. و حتی اگه بخوام خودم برنامه بریزم هم نیاز دارم یکی دو جلسه از یه نفر مشورت بگیرم.
اگر کسی رو میشناسید یا تجربهای دارین ممنون میشم کمک کنید.
منم مشاورم از شماتیکهمن از موسسه شماتیک مشاور گرفتم و خیلی راضیم
اگه بخوای ایدی روبیکاشونو برات میفرستم
یه چیزیچند تا از بچه ها گفتن بابت بیوتک براشون توضیح بفرستم.
با توجه به اینکه اماره واسه بیوتک کمه و خب نتم که هیچی، گفتم شاید بقیه هم بخوان
نتیجتا اگه کسی میخواد ای دی بله بفرسته چون حوصله تایپ ندارم.
عااا در مورد دارو هم میتونم بهتون اطلاعات بدم
به طور میانگینسلام
کسی میدونه تعداد سوالای هر فصل فیزیک دوازدهم تو کنکور چند تاست؟
ممنون❤️به طور میانگین
حرکت 4
دینامیک 3
نوسان و موج 5
اتمی هسته ای 3
بنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بدهاز فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
و حس نتوانستن میکنم و از تست زدن ازش فرار میکنم
چیکار کنم؟
هیچوقت نترس. مخصوصا از شیمیاز فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
چیکار کنم؟
همه ی این کار هارو کردمبنظرم یه دور مفهومی بخونی یا تدریس ببینی بعد که فهمیدی یه خلاصه بنویسی که تیکه های مختلفش با هم قاطی نشن جواب بده
وای من سر نوبت اول دقیقا همین بلا سرم اومدهمه ی این کار هارو کردم
اولین بار که میخوندمش زجر کشیدم یاد گرفتم درصدشم 80 زدم تو آزمون
ولی الان میخوام مرور کنم حس اینو دارم که اولین باره میخونم
اگه رو این فصل تا الان زیاد وقت نزاشتی چون زمانت بعد این محدوده به نظرم اول برو ویدیوی تدریس فصل ۲ از یه استاد معروف ببین و تستهایی که اون تو ویدیوش حل میکنه رو خودت یه بار تو کاغذ حل کن. بعد از کتاب تستت ضریبدار تست بزن. مثلا اگه ۳۰۰ تا تست داره بار اول با ضریب ۱۰ حدود سی تست حل کنی کافیه. من یادمه یه کتابهایی هم بودن به اسم مسائل شیمی. اگه از اینا داری میتونی بعد دیدن ویدیو تدریس، هر شب روتین وار از فصل ۲ یه ۵ تا مسئله حل کنی تا یه مدت، که هم روش حل دستت بیاد هم فشار زیادی واسه جمع کردن نداشته باشی.از فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
چیکار کنم؟
اتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شداز فصل 2 شیمی دوازدهم خوف دارم.
خیلی سخته
چیکار کنم؟
ممنونمماتفاقا باید دوبرابر بیشتر بری سراغ چیزی که ازش میترسی. فرار فایده نداره توی کنکور. فقط باید رو به رو شد
اول یه آموزش خوب برای این فصل داشته باش چون آموزش درست حرف اولو میزنه. بعدش شبی ۵ تا تست از همون قسمتیش که اتفاقا ازش میترسی بزن. بیشتر از اون نمیخواد بزنی تستاشم زمان دار نباشه خوب روش وقت بزار اول سعی کن خودت با چیزی که یاد گرفتی حلش کنی اگه اشتباه شد فدای سرت وقتی رسیدی به شب چهارم پنجم یهو میبینی مثل آب خوردن شده برات.
هر شب روتین از چیزی که ازش بدت میاد بزار برای خودت این همیشه جواب داده. تکرار و تمرین زیاد