• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع khashayar fn
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
مک چرا نمیگیری؟این لپتاپ گیمینگه انگار مگه گیم میخوای بزنی؟برای جزوه باید سبکی و اندازه رو خیلی جدی در نظر بگیری،سرفیس خوبه ولی آی‌پد از اونم بهتره تاچش و اینا یعنی بنظرم تبلت بهتره
مک واقعا باطری و صفحه و صداش یه سر و گردن بالاتر بود از بقیه اگه لپتاپ خواستی
نظرم تخصصی نیست در حد استفاده روزمره میگم

مک چرا نمیگیری؟این لپتاپ گیمینگه انگار مگه گیم میخوای بزنی؟برای جزوه باید سبکی و اندازه رو خیلی جدی در نظر بگیری،سرفیس خوبه ولی آی‌پد از اونم بهتره تاچش و اینا یعنی بنظرم تبلت بهتره
مک تو ایران واقعا سخته کار باهاش

مخصوصا الانا که اینترنت قطعه

میخوای یه برنامه نصب کنی هیچ کاری نمیشه کرد

والا به نظرم در دراز مدت لپ تاپ بیشتز کاربرد داره برام
تبلت دارم و خیلی به روز نیست ولی کار راه بیندازه
دل خودمم با مکه ولی نداشتن پورت یو اس بی برای فلش به نظرم اذیت کن میشه
هرچند با هاب این قضیه قابل حله ولی خب بخاطر فضای داخلی کم اگه هاب خوب بخوام بگیرم که بشه بهش هارد زد باید دوباره یه هزینه ۱۵ ۲۰ تومنی هم سر اون بکنم

والا چی بگم آخه
من در بند برند و اینا نیستم اصلا! اون تاف ایسوس که فرستادم بهتره، اون چیزی که از پیج تعمیرکارای اینستا یادمه کولینگ تاف و استریکس از ویکتاس بهتره، تاف و استریکس بنظرم خیلی قابل اعتمادتره. در کل رایزن هم از اینتل بهتره، من باشم سی پی یو اینتل نمیخرم.

پاسخ : مشاوره برای خرید انواع کامپیوتر و لپ تاپ

این مدلی که گفتی فوق العادست نسبت به قیمتش که حدود 1 میلیون و 400 هزار تومنه. ولی یک مشکل اساسی که داره اینه که درایو بلوری نداره. حالا اگر خواستی حداکثر بودجه ای که داری رو بگو تا بهترین گزینه رو بهت معرفی کنم.

در ضمن اگر خواستی بگو تا همین مدل آی بی ام رو ریز سخت افزاریش رو برات بذارم.
یک زمانی چقدر لپ تاپ ارزون بود ...😔😭

من از بهمن دی ماه پارسال رفیقم، و از اردیبهشت خودم
i7 i3620h داریم
یکی از دوستامم از همون اوایل عرضه‌ش به بازار خرید
و هیچکدوممون هیچ موردی تا الان ندیدیم توی فروم ها و... هم چیزی پیدا نکردیم
استفاده هامونم استفاده های کم فشار نیست مدلای ai ران میکنیم و....
این مشکلی که میگن فقط مال i7,i9 هست؟ i5 که نداره؟

مک تو ایران واقعا سخته کار باهاش

مخصوصا الانا که اینترنت قطعه

میخوای یه برنامه نصب کنی هیچ کاری نمیشه کرد
اینم هست ولی ویندوزم قابل نصبه روش انگار

سلام به همگی.
من می‌خوام لپ‌تاپم رو عوض کنم، گفتم ازتون بپرسم که چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنید؟
از لحاظ بودجه، قیمت خاصی مدنظرم نیست، اما از لحاظ کاربری:
۱.من دانشجو هستم، یه عالمه کتاب و فایل پی‌دی‌اف دارم که روی لپتاپ می‌خوام داشته باشم، اما کاربری سنگین ندارم، یعنی گیم نمی‌زنم یا برنامه‌نویسی کار نمی‌کنم.
۲.دیگه نهایت کارم باهاش نوشتن مقاله، دیدنِ فیلم و ....، برام مهمه گرافیکش خوب باشه[نه خیلی عالی ولی در حد خوبی باشه]
۳.دنبال رابط کاربری خوبم، چندین سال لنوو داشتم و مدلی که داشتم هیچکدوم از شرایط فوق رو نداشت😂.
۴.ترجیح می‌دم سمت مک نرم، چون احتمالاً بخوام ببرم دانشگاه و یه مدلی می‌خوام که وسط خیابون هم بتونم باهاش کار کنم😂، زیاد سنگین هم نباشه[ آجر✖️].

آیا پیشنهادی دارید؟

سلام به همگی.
من می‌خوام لپ‌تاپم رو عوض کنم، گفتم ازتون بپرسم که چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنید؟
۱.من دانشجو هستم، یه عالمه کتاب و فایل پی‌دی‌اف دارم که روی لپتاپ می‌خوام داشته باشم، اما کاربری سنگین ندارم، یعنی گیم نمی‌زنم یا برنامه‌نویسی کار نمی‌کنم.
۲.دیگه نهایت کارم باهاش نوشتن مقاله، دیدنِ فیلم و ....، برام مهمه گرافیکش خوب باشه[نه خیلی عالی ولی در حد خوبی باشه]
۳.دنبال رابط کاربری خوبم، چندین سال لنوو داشتم و مدلی که داشتم هیچکدوم از شرایط فوق رو نداشت😂.
۴.ترجیح می‌دم سمت مک نرم، چون احتمالاً بخوام ببرم دانشگاه و یه مدلی می‌خوام که وسط خیابون هم بتونم باهاش کار کنم😂، زیاد سنگین هم نباشه[ آجر✖️].

آیا پیشنهادی دارید؟
ترجیحا مدل‌های مایکروسافت سرفیس رو انتخاب کن.
سبکه قوی‌اه و باتری‌ش عالیه
برای کار‌های‌ای که گفتی هم مناسبه.

همشون صفحه نمایش فوق العاده‌ای دارن و پردازندهٔ قدرتمند Snapdragon X دارن که گرافیکش هم درحد GTX940 هست.

باتری‌شون نسبت به قدرتش فوق العاده‌ست

سلام به همگی.

آیا پیشنهادی دارید؟
برای این کار به گرافیک مجزا نیاز ندارید، پس مدل های گیمینگ منتفیه. حداکثر ۱۶ گیگ رم نیاز دارید. حافظه هر چقدر خواستید. تمرکزتون روی صفحه خوب و ترجیحا oled باشه.

مدل های asus zenbook 14 و hp xpertbook p1 گزینه های خوبی هستند

خوندن پی دی اف و کارای دانشجویی با ظاهری نسبتا مدرن و قاعدتا گاهی هم نوشتن پی دی اف
امروز یه تاج دیدم دست دوستم و به نظرم کیفیت تاچش درحد راضی کننده ای بود برام ‌و حس خوب میداد لپ تاپه
HP OmniBook X Flip 16 یا 14
پیشنهاد میشه
تجربه استفاده ازش دارم و بدنه ی فوق العاده پرمیوم و خوبی داره، کیبوردش واقعا خوبه و تاچ و ۳۶۰ هم هست
کانفیگ های مختلفی داره با پردازنده های متفاوت که بسته به بودجه خودته

سلام به همگی.

آیا پیشنهادی دارید؟
بودجه؟
گرافیکش خوب باشه یعنی چی؟ چیکار میخوای بکنی باهاش؟

HP OmniBook X Flip 16 یا 14
پیشنهاد میشه
تجربه استفاده ازش دارم و بدنه ی فوق العاده پرمیوم و خوبی داره، کیبوردش واقعا خوبه و تاچ و ۳۶۰ هم هست
کانفیگ های مختلفی داره با پردازنده های متفاوت که بسته به بودجه خودته
همه چیز بستگی به قیمت های فعلی بازار و موجودی فعلی بازار داره و همچنين بودجه ای که برای یه لپتاپ دانشجویی و بدون گرافیک مجزا میخوان بذارین داره
ولی به غیر از hp omnibook x flip
از ایسوس هم vivobook s14 S5406SA با پردازنده ultra 226v و صفحه ی اولد گزینه ی خوبی بود (اولین بازه ای که وارد ایران شد قیمتش بین ۶۰ تا ۷۰ بود😂) https://torob.com/p/e7fdc94b-c62d-4...-گیگابایت-رم-و-پردازنده-ultra-5-سایز-14-اینچ/
همچنین ویووبوک flip 14 که شبیه همون قبلیه ولی با پردازنده ultra 7 256v وارد ایران شده و اینکه ۳۶۰ درجه و لمسی هست https://torob.com/p/4391d813-8708-4...-tp3407sa-16gb-ram-1tb-ssd-core-ultra-7-256v/

اول از همه مرسی از این تاپیک خوب
چند ماه هست که دنبال یه لپ‌تاپ کار راه بنداز و قوی‌ام، از سیستم برای کار های مولکولی استفاده میکنم مثل نرم افزار Gaussian زمان ران کردن مدل مولکولی به شدت به لپ‌تاپ فشار میاد، لپ‌تاپ خودم که یه ایسوس معمولیه بعضا تا یک روز هم طول میکشه و الآن واقعا افت کرده و حتی برای کار های روزمره هم دیگه کارآمد نیست و مورد دیگه اینکه میخوام برنامه‌نویسی و ماشین لرنینگ و شروع کنم با کلیت این شرایط ممنون میشم راهنماییم کنید که چه لپ‌تاپی مناسب هست🙏🏻

اول از همه مرسی از این تاپیک خوب
چند ماه هست که دنبال یه لپ‌تاپ کار راه بنداز و قوی‌ام، از سیستم برای کار های مولکولی استفاده میکنم مثل نرم افزار Gaussian زمان ران کردن مدل مولکولی به شدت به لپ‌تاپ فشار میاد، لپ‌تاپ خودم که یه ایسوس معمولیه بعضا تا یک روز هم طول میکشه و الآن واقعا افت کرده و حتی برای کار های روزمره هم دیگه کارآمد نیست و مورد دیگه اینکه میخوام برنامه‌نویسی و ماشین لرنینگ و شروع کنم با کلیت این شرایط ممنون میشم راهنماییم کنید که چه لپ‌تاپی مناسب هست🙏🏻
این‌ها بیشتر روی سی‌پی‌یو فشار می‌آرن.

حالا شارژ دهی براتون مهمه؟ و اینکه مشمصات لپ‌تاپ تون چیه الان؟

برای برنامه‌نویسی نویسی که چیز قوی‌ای لازم نیست ولی ماشین‌لرنینگ کلا روی لپ‌تاپ پیشنهاد نمی‌شه چراکه سیستم خنک‌کنندگی قوی‌ای ندارن و حافظهٔ گرافیکی‌شون خیلیی محدوده

شما برای ماشین‌لرنینگ یک هسته‌های کودا می‌خوایید که توی گرافیک‌های موبایل ( لپ‌تاپی ) خیلی کم‌شدن یکی هستهٔ تنسور که به‌نسبت کمتره
ولی توی گرافیک های دسک‌تاپی قدرتی که با قیمت مثلا پنجاه میلیون تومن رو می‌گیرید با یه لپ تاپ با قیمت شاید دویست ویا دویست پنجاه میلیون می‌گیرید.

الان کف کف گرافیک برای ماشین لرنینگ همون RTX 3060 هست که دوازده گیگ وی‌رم داره و هسته‌های کودا و تنسور هم داره که خوراکه
GTX 1080 Ti هم هست که من دارم و راضی‌ام اما هستهٔ تنسور نداره ولی یذره کودا بیشتر داره و یه گیگ‌وی‌رم کمتر داره.

قیمت یکی‌از این دو کارت حداقل حدودا ۴۵ میلیون تومن به‌بالا هست که گران‌ترین ۳۰۶۰ ای دیدم ۶۰ تومن بود ( هم قیمت یه ۴۰۶۰ Ti تقریبا )

اما شما بخوایید یه لپ‌تاپ بگیرید که دوازده گیگ وی‌رم داشته باشه باید برید سراغ نسخه‌های 5070 Ti و4070 Ti که اون‌هام به‌قدری ضعیف‌شدن که قدرتشون تقریبا هم‌سطح ۴۰۶۰ معمولی‌اه. و قیمتشون بالای دویست و پنجاه میلیونه
بماند هزینه‌های اضافی کولینگ و...
یه خوبی کامپیوتر این‌هست که راحت می‌شه قطعه رو ارتقا داد.
بدون عوض کردن قطعه‌های قبلی
یعنی وقتی شما کارت گرافیک قدیمی شد یه کارت گرافیک جدید می‌گیرید که قبلی روهم می‌فروشین و می‌خرن.

این‌ها بیشتر روی سی‌پی‌یو فشار می‌آرن.

حالا شارژ دهی براتون مهمه؟ و اینکه مشمصات لپ‌تاپ تون چیه الان؟

برای برنامه‌نویسی نویسی که چیز قوی‌ای لازم نیست ولی ماشین‌لرنینگ کلا روی لپ‌تاپ پیشنهاد نمی‌شه چراکه سیستم خنک‌کنندگی قوی‌ای ندارن و حافظهٔ گرافیکی‌شون خیلیی محدوده

شما برای ماشین‌لرنینگ یک هسته‌های کودا می‌خوایید که توی گرافیک‌های موبایل ( لپ‌تاپی ) خیلی کم‌شدن یکی هستهٔ تنسور که به‌نسبت کمتره
ولی توی گرافیک های دسک‌تاپی قدرتی که با قیمت مثلا پنجاه میلیون تومن رو می‌گیرید با یه لپ تاپ با قیمت شاید دویست ویا دویست پنجاه میلیون می‌گیرید.

الان کف کف گرافیک برای ماشین لرنینگ همون RTX 3060 هست که دوازده گیگ وی‌رم داره و هسته‌های کودا و تنسور هم داره که خوراکه
GTX 1080 Ti هم هست که من دارم و راضی‌ام اما هستهٔ تنسور نداره ولی یذره کودا بیشتر داره و یه گیگ‌وی‌رم کمتر داره.

قیمت یکی‌از این دو کارت حداقل حدودا ۴۵ میلیون تومن به‌بالا هست که گران‌ترین ۳۰۶۰ ای دیدم ۶۰ تومن بود ( هم قیمت یه ۴۰۶۰ Ti تقریبا )

اما شما بخوایید یه لپ‌تاپ بگیرید که دوازده گیگ وی‌رم داشته باشه باید برید سراغ نسخه‌های 5070 Ti و4070 Ti که اون‌هام به‌قدری ضعیف‌شدن که قدرتشون تقریبا هم‌سطح ۴۰۶۰ معمولی‌اه. و قیمتشون بالای دویست و پنجاه میلیونه
بماند هزینه‌های اضافی کولینگ و...
یه خوبی کامپیوتر این‌هست که راحت می‌شه قطعه رو ارتقا داد.
بدون عوض کردن قطعه‌های قبلی
یعنی وقتی شما کارت گرافیک قدیمی شد یه کارت گرافیک جدید می‌گیرید که قبلی روهم می‌فروشین و می‌خرن.
خیلی ممنون😍🙏🏻

ترجیحا مدل‌های مایکروسافت سرفیس رو انتخاب کن.
سبکه قوی‌اه و باتری‌ش عالیه
برای کار‌های‌ای که گفتی هم مناسبه.

همشون صفحه نمایش فوق العاده‌ای دارن و پردازندهٔ قدرتمند Snapdragon X دارن که گرافیکش هم درحد GTX940 هست.

باتری‌شون نسبت به قدرتش فوق العاده‌ست
آخه تبلت داشتم، سرفیس برام خط خورد همون اول.
ولی مرسی جدی.🌸
برای این کار به گرافیک مجزا نیاز ندارید، پس مدل های گیمینگ منتفیه. حداکثر ۱۶ گیگ رم نیاز دارید. حافظه هر چقدر خواستید. تمرکزتون روی صفحه خوب و ترجیحا oled باشه.

مدل های asus zenbook 14 و hp xpertbook p1 گزینه های خوبی هستند
عااا، سری بهشون می‌زنم حتماً، ممنون بابت پیشنهاد.🙏🏻
بودجه؟
گرافیکش خوب باشه یعنی چی؟ چیکار میخوای بکنی باهاش؟
تو پیامم گفتم بودجه رو در نظر ندارم، صرفاً می‌خوام یه سری گزینه‌های خوب ببینم، خودم بیشتر بپرسم و بهترینش رو انتخاب کنم.
لپ‌تاپ قبلیم کارت گرافیکش اصلاً خوب نبود، محض این‌ گفتم که شاید کارهای یه کوچولو سنگین‌تر هم بشه باهاش انجام داد.

سلام، دوستان برای این شرایط چه لپتاپی رو پیشنهاد می‌کنید؟
قیمتش مقدار خاصی مدنظر نیست.
برای کارهای گرافیکی و طراحی مناسب باشه.
در حد طراحی سایت و زبان‌هایی مثل پایتون و c++ جواب بده و کند نشه.
برای کارهای دانشجویی مثل نوشتن مقاله و سرچ و اینا هم مناسب باشه.
پیشاپیش ممنونم:»

Back
بالا