• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
اره یه قسمتایی از فارسیش باحاله
ریاضیشم سوالاش جذابه

سینا بیا و قاچاقی منو ببر حلی ۱ 🦦
ببین والا من خودم حلی ۱۰ بغل خونمون بود

گول خوردم رفتم اونجا، خواستی بری برو دم در بگو فارغ التحصیلم رات میدن

البته دختری

یه سمیناری چیزی برو ببین خبری نیست برگرد

• گریه
امتیازات: Rmita
بخدا که چقدر حلی یکیا ناشکرن بابا مدرسه های تیزهوشان شهر ما کلا دو وجبه و نهایت امکاناتی که مدرسه ما داره یه کارگاه کار و فناوری ۱۲ متری و میز صندلی مبلیه😑💔

• لایک
امتیازات: Sui
بابا الان میخوان ساختمون شمارو عوض کنن خودتون نمیذارید عه
عوض کردن ساختمون فرزانگان یک بحثش واقعاً فقط امکانات نیستش. نمیشه اینقدر ساده بهش نگاه کرد.

همین سال تحصیلی که رو به اتمامه، مدرسه کلی پول دستش اومد شروع کرد به "بازسازی"! بعد کلاً تقریباً تمام طول سال کارگرها توی مدرسه رفت و آمد می کردن، چراغ هایی که درست بودن از قبل رو باهاش ور می رفتن، یکی دوتا کولر درست کردن که اونم مهر انجام شد که عملاً نیازی به کولر نبود دیگه (:
حتی کلاس ما شیشه بالای درش لق بود وقتی در رو می بستیم و کولر روشن بود شیشه می لرزید یه صدای ممتد رو اعصابی می داد که...

خلاصه که اگه قصدشون اصلاح و بازسازی مدرسه بود کارهای دیگه ای می کردن و کلاً مسیر دیگه ای رو پیش می گرفتن

اینی که میگی اگر اشتباه نکنم
برای علامه حلی ۱۰ بود که پاسداران بودن؛ کل مدرسشون ۶۰ نفر بود عید کنکور ماه رمضون بود برای دور زدن اسلام بردنشون دماوند نفری ۱۸ میلیونم گرفتن

اونام نصفشون به ریق افتادن
عههه اینجااااااا یادش بخیرررر
منم برای خالی نبودن عریضه اظهار فضل کنم از علامه مون یخورده عقده خالی کنیم پیش شما حلی یکیا و از این مثلا مدل صحبتای سمی و از این حرفا کنم😂😂😂

گیلاوند نامی بود اونجا که رفتیم فکر کنم وابسته به دانشگاه امام صادق اینا بود و ماهم بودیم حلی ۵ هم بود!
توی همون خوابگاه همون امکانات همون سلف ولی برای ما خدایی کمتر افتاد(فکرکنم نصفشون یا حتی کمتر) یادمه بدجور میگفتن رفته توی پاچشون البته خب یخورده بیشتر از ما موندن(البته کلا حلی ۸ درسته هزینه هارو کم کرد برای اون ده روز ولی خب انگار حلی ۱۰ای ها پریمیوم داشتن حلی ۵ای ها پرو و ما معمولی بودیم🥲
اما بجاش ما بچه هامون تهش شل نشد دستگاه گوارششون😈😆)

یادمه شبا اگه اشتباه نکنم فضا خیلی سم بود کلا شو آف بود اخر شبا توی خوابگاه اولا قاطی میشدن بچه ها این به اون میگفت ما خفنیم المپیادی داریم اونیکی میگفت ما خفنیم(البته پز و من خفنم خفنم نبود منتها انگار یه ابهت خاصی میداد بهشون البته توی فوتبال که گویا دوستان میگفتن کلکل قویی کردن و بردیم ما😅) خلاصه هرکس اصرار داشت بگه ماایم که احتمالا تک رقمی داریم اون وسط ماهم حس ناکافی بودن میگرفتیم تا اینکه سوسکی سه کنکور رو دادیم و در کنار اون طلای نجومی که داشتیم دیگه از اون به بعد ماهم از مدعیان شدیم توی حلی ها(عملا بین ۵، ۸، ۱۰ خیلی اشتراکی استاد داشتیم بخصوص دوره ما حس میکردیم یکی هستیم بخصوص با ۵ گویا ده یخورده کادرش خط فکریش زاویه داشت باهامون رقابتی تر بودن تا رفاقتی دیدشون به ما البته ماهم تئوری توطئه داشتیم که حلی۱۰ یک کنکور ۴۰۲ رو اژ حلی۸ دزدیده و علی رضایی عملا فقط سالن مطالعه سال دوازدهمش رو اونجا رفته رشدش رو توی ۸ داشته)😂😂💔

آخرین ویرایش:
عوض کردن ساختمون فرزانگان یک بحثش واقعاً فقط امکانات نیستش. نمیشه اینقدر ساده بهش نگاه کرد.

همین سال تحصیلی که رو به اتمامه، مدرسه کلی پول دستش اومد شروع کرد به "بازسازی"! بعد کلاً تقریباً تمام طول سال کارگرها توی مدرسه رفت و آمد می کردن، چراغ هایی که درست بودن از قبل رو باهاش ور می رفتن، یکی دوتا کولر درست کردن که اونم مهر انجام شد که عملاً نیازی به کولر نبود دیگه (:
حتی کلاس ما شیشه بالای درش لق بود وقتی در رو می بستیم و کولر روشن بود شیشه می لرزید یه صدای ممتد رو اعصابی می داد که...

خلاصه که اگه قصدشون اصلاح و بازسازی مدرسه بود کارهای دیگه ای می کردن و کلاً مسیر دیگه ای رو پیش می گرفتن
ببین نمیخوام افترا بزنم ولی بازسازی مدارس تو ایران یه منبع درامدی برای مدیره

مثلا شما میگید مدرستون ۱ میلیارد پول گرفته بازسازی کنه

بعد خب همه چی تو ایران فاکتوریه؛ شما بودجه هم میگیری باید فاکتورش کنی

این اتفاق چون تو حلی ۱ افتاده میگم؛ سال ۴۰۱ کولرگازی های مدرسه میخواستن عوض کنن

بعد مثلا ۲۰ تا کولرگازی ۱۰ تومنی خریدن(۱۲ هزار)

میشه چقدر؟

۲۰۰ تومن

۶۰۰ تومن فاکتور بریدن.

میگم نمیخوام افترا بزنم ولی ممکنه این یک میلیاردی که گرفتن برای بازسازی؛ پول روز مزد کارگر ها رو مثلا توش روزی ۵ تومن قید کرده باشن ۱ تومن بهش داده باشن

بهترین کار اینه بازسازی های مدرسه رو انجمن های اولیا مدرسه بگیرن زیر دست

بعد ما انجمن اولیا نداشتیم؟

دلیل؟ رضوی میگفت من به نظر اولیا اعتقادی ندارم؛ زیاد حرف میزنن

در کل یه پیشنهاده؛ اگر خواستید بازسازی بکنید حتما انجمن اولیا مدرسه باشه تو کار وگرنه یهو دیدی ۵ میلیارد بودجه گرفتن؛ پیچ های در رو سفت کردن کلا

ما توی حلی ۵ انجمن اولیامون خیلی قوی بود خدایی؛ زمین چمن درست کردن؛ نقاشی درست درمون کردن؛ هر مناسبتی میشد عین ادمیزاد برگزار میکردن؛

سمینار سمینار نداشتیم ما بهش میگفتیم نمایشگاه ولی بازم برای همون برامون سالن اجاره کردن؛ داربست نزدن وسط مدرسه

کلا انجمن اولیا توی اینجور موردا خیلی میتونه فشار بیاره؛ مدیر و معاون رو تنها نذارید

بابا الان میخوان ساختمون شمارو عوض کنن خودتون نمیذارید عه
چون واسه تجهیز آزمایشگاه نیاز نیست ساختمون عوض بشه. همینو مجهز کنن، گل راضی بلبل راضی هیچ اهمیتی نمی‌دیم به ناراضی. (همون گور پدر ناراضی)

عههه اینجااااااا یادش بخیرررر
منم برای خالی نبودن عریضه اظهار فضل کنم از علامه مون یخورده عقده خالی کنیم پیش شما حلی یکیا و از این مثلا مدل صحبتای سمی و از این حرفا کنم😂😂😂

گیلاوند نامی بود اونجا که رفتیم فکر کنم وابسته به دانشگاه امام صادق اینا بود و ماهم بودیم حلی ۵ هم بود!
توی همون خوابگاه همون امکانات همون سلف ولی برای ما خدایی کمتر افتاد(فکرکنم نصفشون یا حتی کمتر) یادمه بدجور میگفتن رفته توی پاچشون البته خب یخورده بیشتر از ما موندن(البته کلا حلی ۸ درسته هزینه هارو کم کرد برای اون ده روز ولی خب انگار حلی ۱۰ای ها پریمیوم داشتن حلی ۵ای ها پرو و ما معمولی بودیم🥲
اما بجاش ما بچه هامون تهش شل نشد دستگاه گوارششون😈😆)

یادمه شبا اگه اشتباه نکنم فضا خیلی سم بود کلا شو آف بود اخر شبا توی خوابگاه اولا قاطی میشدن بچه ها این به اون میگفت ما خفنیم المپیادی داریم اونیکی میگفت ما خفنیم(البته پز و من خفنم خفنم نبود منتها انگار یه ابهت خاصی میداد بهشون البته توی فوتبال که گویا دوستان میگفتن کلکل قویی کردن و بردیم ما😅) خلاصه هرکس اصرار داشت بگه ماایم که احتمالا تک رقمی داریم اون وسط ماهم حس ناکافی بودن میگرفتیم تا اینکه سوسکی سه کنکور رو دادیم و در کنار اون طلای نجومی که داشتیم دیگه از اون به بعد ماهم از مدعیان شدیم توی حلی ها(عملا بین ۵، ۸، ۱۰ خیلی اشتراکی استاد داشتیم بخصوص دوره ما حس میکردیم یکی هستیم بخصوص با ۵ گویا ده یخورده کادرش خط فکریش زاویه داشت باهامون رقابتی تر بودن تا رفاقتی دیدشون به ما البته ماهم تئوری توطئه داشتیم که حلی۱۰ یک کنکور ۴۰۲ رو اژ حلی۸ دزدیده و علی رضایی عملا فقط سالن مطالعه سال دوازدهمش رو اونجا رفته رشدش رو توی ۸ داشته)😂😂💔
همه حلیا کارشون درسته منتهی ما اصلا رقابت خاصی با کسی نداشتیم نمیدونم این محمودی نیا چی واس خودش بامبول میکرد تو چنلش

الحمدالله جز حلی ۱۰ مسیول اموزشی هر حلی رندومی نابلد بودن؛ عمومی ها رو ترکوندن 🙏

چون واسه تجهیز آزمایشگاه نیاز نیست ساختمون عوض بشه. همینو مجهز کنن، گل راضی بلبل راضی هیچ اهمیتی نمی‌دیم به ناراضی. (همون گور پدر ناراضی)
من تاپیکتون رو خوندم

سازه مدرستون مشکل داشت یا محتوای توی سازه مدرستون من نفهیمدم الان اینی که گفتی

یوقتی هستی یه ساختمون عمرشو کرده دیگه حالا هر چقدرم بازسازیش کنی درست بشو نیست

ببخشید وسط این بحث امیرعلی علی مددی میشناسید؟):
(کار دارم)

آخرین ویرایش:
من تاپیکتون رو خوندم

سازه مدرستون مشکل داشت یا محتوای توی سازه مدرستون من نفهیمدم الان اینی که گفتی

یوقتی هستی یه ساختمون عمرشو کرده دیگه حالا هر چقدرم بازسازیش کنی درست بشو نیست
نه نه سوءتفاهم نشه، حرفم دعوایی نبود علائم نگارشی زشتش کرد.
گفتین می‌خوان عوض کنن خودتون نمی‌خواید، گفتم این‌ چیزی که سرش بحثه رو بدون عوض کردن ساختمونم می‌تونن بدن بهمون تقصیر ما نیست😭

• دابل‌لایک
امتیازات: Sina
Back
بالا