• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بحث درباره مسائل پیرامون علامه حلی ۱ ( چهارراه لشگر)

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Sina
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
در کل یه پیشنهاده؛ اگر خواستید بازسازی بکنید حتما انجمن اولیا مدرسه باشه تو کار وگرنه یهو دیدی ۵ میلیارد بودجه گرفتن؛ پیچ های در رو سفت کردن کلا

ما توی حلی ۵ انجمن اولیامون خیلی قوی بود خدایی؛ زمین چمن درست کردن؛ نقاشی درست درمون کردن؛ هر مناسبتی میشد عین ادمیزاد برگزار میکردن؛

سمینار سمینار نداشتیم ما بهش میگفتیم نمایشگاه ولی بازم برای همون برامون سالن اجاره کردن؛ داربست نزدن وسط مدرسه

کلا انجمن اولیا توی اینجور موردا خیلی میتونه فشار بیاره؛ مدیر و معاون رو تنها نذارید
متاسفانه مدیر ما تو این مورد هم پیشتازه
بودجه بازسازی به کنار پارسال زنگ زد از بابام پول یه تلویزیون ۵۵ اینچ گرفت ولی دیگه ندیدیم این تلویزیون کجا وصل شد
به بابام میگفت برای استفاده بچه هاس😭😂

بودجه بازسازی به کنار پارسال زنگ زد از بابام پول یه تلویزیون ۵۵ اینچ گرفت ولی دیگه ندیدیم این تلویزیون کجا وصل شد
من بودم یه تلویزیون ۵۵ اینچ می‌کردم توش
چه غلطا

نه نه سوءتفاهم نشه، حرفم دعوایی نبود علائم نگارشی زشتش کرد.
گفتین می‌خوان عوض کنن خودتون نمی‌خواید، گفتم این‌ چیزی که سرش بحثه رو بدون عوض کردن ساختمونم می‌تونن بدن بهمون تقصیر ما نیست😭
ساختمون یک خیلی قدیمیه، همون ساختمون کتابخونه و آمفی که دو سال پیش یه بخشی از ستونش(؟) تو کارگاه ریخته. در عین حال حالت نماد یا هر چی داره که فکر نکنم کسی راضی به نبودنش باشه. ولی ساختمون کلاسا و آزمایشگاها که اصلین جدیدتر از اونن و تقریبا نیاز به بازسازی ندارن، صرفا تجهیزاتشون مهمه. فرضا ما یه پنکه داره کلاسمون که کار نمی‌کنه و واسه یه پنکه ساده هزار منت هست و حتی یه بار به خود من گفتن یه پنکه با دوشاخه لخت هست مسئولیتش گردن خودت ببر وصل کن. بیشتر مشکلی که داریم از تجهیزاته تا ساختمون قدیمی.

من تاپیکتون رو خوندم

سازه مدرستون مشکل داشت یا محتوای توی سازه مدرستون من نفهیمدم الان اینی که گفتی

یوقتی هستی یه ساختمون عمرشو کرده دیگه حالا هر چقدرم بازسازیش کنی درست بشو نیست
مشکل بیشتر فرز یک قبل کهنه بودن بنا فضای کمه
با همون بودجه‌ای که میتونن بزارن واسه درست کردن مشکلای فنی ساختمون اصلی(اگه واقعا بزارن) حداقل تا یه چند سال دیگه قابل استفاده‌ست

میدونم دیدم😂😂😂
ارزششو نداره
یه ریال دیگه براش خرج کردن حیفه
اون پول هم زنده نمیشه
من میره رو روانم پولمو بخورن
کلا حقمو، هر چی حالا
اشنا غریبه هم حالیم نیست خوشبختانه

نقره کشوری فیزیک داره.(الان کنکوریه)
پسر اون مدرسه ۱۲۰۰ تا دانش اموز داره

یسری افراد کلا توش معروفن بقیه گمنامن

من خودمم همه منو نمیشناختن با اینکه ادمین کانال درسی دوره بودم

ببخشید تلویزیون ۵۵ اینچ به چه درد دانش اموز میخوره؟

نکنه خانم مدیر برای مصرف شخصی تهیه کردن؟😉

خب این سراسریه

زمانی که این مدارس ساخته یا اختصاص داده شده بودن این بنا ها برای نصف کمتر از این حجم از دانش اموز ساخته شده بودن

مثلا همین حلی ۱ این بنا تو دهه ۸۰ برای کلا ۳۰۰ ۴۰۰ دانش اموز در سال استفاده میشن الان شده ۱۲۰۰ ۱۳۰۰

ساختمون یک خیلی قدیمیه، همون ساختمون کتابخونه و آمفی که دو سال پیش یه بخشی از ستونش(؟) تو کارگاه ریخته. در عین حال حالت نماد یا هر چی داره که فکر نکنم کسی راضی به نبودنش باشه. ولی ساختمون کلاسا و آزمایشگاها که اصلین جدیدتر از اونن و تقریبا نیاز به بازسازی ندارن، صرفا تجهیزاتشون مهمه. فرضا ما یه پنکه داره کلاسمون که کار نمی‌کنه و واسه یه پنکه ساده هزار منت هست و حتی یه بار به خود من گفتن یه پنکه با دوشاخه لخت هست مسئولیتش گردن خودت ببر وصل کن. بیشتر مشکلی که داریم از تجهیزاته تا ساختمون قدیمی.
کولرگازی نداشتید؟

برای ما باز خداروشکر کولرگازی گذاشتن از اونور ۴۰۰ میلیون روش خوردن

ولی خب هست

کولرگازی نداشتید؟

برای ما باز خداروشکر کولرگازی گذاشتن از اونور ۴۰۰ میلیون روش خوردن

ولی خب هست
طبقه دوازدهما داره که المپیادمونو اون‌جا بودیم. اونام الحمدلله یا خرابن یا به زور بهمون کنترل می‌دادن.
طبقه ده و یازده کلا کولر آبیه که امسال تو بازسازیای تابستون نوسازیش کردن که انسال باید بسنجیمش. یادمه پارسال یه بار یه باد شدیدی اومده بود و از پنجره دیدیم یه چیزای عجیبی تو هواست، این عایق دور کانالا کنده شده بود داشت پرواز می‌کرد😂

طبقه دوازدهما داره که المپیادمونو اون‌جا بودیم. اونام الحمدلله یا خرابن یا به زور بهمون کنترل می‌دادن.
طبقه ده و یازده کلا کولر آبیه که امسال تو بازسازیای تابستون نوسازیش کردن که انسال باید بسنجیمش. یادمه پارسال یه بار یه باد شدیدی اومده بود و از پنجره دیدیم یه چیزای عجیبی تو هواست، این عایق دور کانالا کنده شده بود داشت پرواز می‌کرد😂
کولر ابی اصلا جواب نمیده

هم صدای زیاد داره هم خنک نمیکنه هم هر سال هزینه الکیه برای اون حجم

البته الان کولرگازیم گرون شده ولی باز منطقی تره

طبقه ۱۲ ام های ما مستقل بود که الان نیست دیگه حیاط و توالتش نابود شده

با گوشی شیائومی میشه روشن کرد

خب این سراسریه

زمانی که این مدارس ساخته یا اختصاص داده شده بودن این بنا ها برای نصف کمتر از این حجم از دانش اموز ساخته شده بودن

مثلا همین حلی ۱ این بنا تو دهه ۸۰ برای کلا ۳۰۰ ۴۰۰ دانش اموز در سال استفاده میشن الان شده ۱۲۰۰ ۱۳۰۰
نکته اینه که این کمبود فضا در اثر افزایش دانش‌ آموز چقدر مشکل ایجاد کنه
الان هیچ فضایی مشابه ساختمون رده ب توی فرز یک وجود نداره و این خودش منشا محدودیت کلاس برای المپیاده
اگه نوین‌هارو فاکتور بگیریم بازم حداقل 14 تا کلاس واسه دهم و یازدهم رشته‌های اصلی نیازه؛ و کلا یک کلاس توی کل ساختمون فرز به اسم المپیاده که همونم پنج دقیقه نفس کشیدن توش کار به شدت سختیه

Back
بالا