• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

چگونه خرخوان شویم؟

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : چگونه خرخوان شویم؟

چیزی که خیلی مهمه ، « اراده » هست ! و بعد از اون هدف هست ، مثلا امروز که می خوای بهخونی هدفت چیه ؟؟یا برنامه ات؟ مثلا هدفم اینه فصل یک توماسو بخونم :دی

و شاید چیزی که خیلی مهم باشه اینه که آدم وقتی میخونه ... دیگران خیلی میان کنار گوشش به اصطلاح زر می زنن ، ( وای تو چه قدر می خونی؟؟ ، بد بخت ! :دی ، این قدر خر را رو نزن ! ! ، بابا آروم تر ! خرا گناه دارن :-" و از قبیل اینها .. ) ، و شما باید در اون موقع اون قدر ارادت محکم باشه که با این حرفا ، از هدفت نگذری !! خیلیا رو دیدم که اینجوری از درس زده شدن

صبح از خواب بیدار میشی بعد از صبحونه خوردن میری تو اتاقت شروع میکنی خوندن موقع ناهار میشه میری ناهار میخری دوباره میای تو اتاقت بازم میخونی موقع شام میشه میری شام میخوری بعد میای تو اتاقت 3ساعت بعد میری میخوابی دویاره صبح بیدار میشی و همین برنامه رو تکرار میکنی ;D

کاری نداره نه غذا بخور نه تفریح کن نه بخواب
موفق می شی ;D ;D ;D ;D

به خدا خرخونی هم لازم نیست...در طول سال تحصیلی روزی یه ساعت یه ساعت و نیم هم بخونه اوضاع خیلی خوب میشه...واسه من که جواب میده...من کلا تابستونا درس نمیخونم و در طول سال تحصیلی هم هفته ای شاید 4 ساعت بخونم!
ولی اگه روزی یه ساعت بخونی خیلی خوبه!

زور که بالا سر آدم باشه،آدم هرکاری میکنه :دی
یه سری آدما ذاتا خرخونن(به قول مهسا درسخون).ولی به نظرم وقتی هدفه خیلی جدی باشه آدم 12 ساعت هم براش سهل میشه.
من اردیبهشت روزی 12 ساعت درس میخوندم،چون میدونستم که باید تو کنکورم نتیجه بگیرم؛واسه اینم که بتونم از 6 صبح درس بخونم تا 11 شب(استراحت هم داشتم)،ساعت پنج و نیم صبح 7 تا از دوستام رو از خواب بیدار میکردم.چون به هوای بیدار کردن بقیه خودم هم بیدار میشدم.(البته زنجیری پا میشدیم یه مدت،هرکی یه نفر رو بیدار میکرد :دی)
در کل کار سختی نیست زیاد درس خوندن،خسته کننده هست ولی اگه آدم دلش واقعا چیزی رو بخواد عذابش رو تحمل میکنه.

يه چيز ديگه اي هم هست!
اگه ما از تفريحاتمون بزنيم و فقط كل وقتمونو بزاريم رو درس خوندن نه تنها از درس خوندمون لذت نميبريم بلكه از اون زده هم ميشيم!
بنظرم ما اول بايد به اين بفكريم كه چند ساعت ميخوايم در روز درس بخونيم و اونو زمان بندي كنيم كه خسته نشيم! بعد هر دوره ي درس خوندنم يه سرگرميه جالب واسه خودمون بزاريم كه واسه ي دوره ي بعد درس خوندنمون دوباره حوصله داشته باشيم!

به نقل از Meli :
يه چيز ديگه اي هم هست!
اگه ما از تفريحاتمون بزنيم و فقط كل وقتمونو بزاريم رو درس خوندن نه تنها از درس خوندمون لذت نميبريم بلكه از اون زده هم ميشيم!
بنظرم ما اول بايد به اين بفكريم كه چند ساعت ميخوايم در روز درس بخونيم و اونو زمان بندي كنيم كه خسته نشيم! بعد هر دوره ي درس خوندنم يه سرگرميه جالب واسه خودمون بزاريم كه واسه ي دوره ي بعد درس خوندنمون دوباره حوصله داشته باشيم!
مشکل اینه که میایم یه استراحت کوتاه کنیم بعد بریم سر درسمون ؛
میایم نت تا شـب دیگه بر نمی گردیم :دی :-"

خب براي تفريح بين درستون نياين نت!
درستونو مثلا ساعت ٨ شب جمع بندي كنين بعدش بياين نت بمونين!
مسلما خانواده هاتونم وقتي ببينن شما از صبح درس خوندين مخالفتي ندارن!

در کل خیلی کار سختیه :(

سعی کنید به درس مثل نت نگاه کنین ( اگه تونستی جایزه داری ) ;D
بعد اگه حسودی به فردا فک کن که معلم میاد درس بپرسه تو میگی من بیام من بیام ( عین بچه خرخوان ها )
و
....

Back
بالا