دقیقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاًبه نقل از fa.z :مشکل بدتر
من که خرخون نیستم ی جوراییم تنبلم تو خونه همش بهم غر میزنن بخونتو مدرسه بهم میگن خرخون X-( واقعا مسخرست!
من که هرکار کردم نتونستم خرخون بشم ولی خرخونی هنر بزرگیه خوش به حال اونا که میتونن خر بزنن![]()
این که هرچی مینویسی درست میشه مال درسای راهنماییه.مث حرفه اجتماعی و....به نقل از fa.z :هيچي نميخونم ولي سر امتحان هرچي كشكي مينويسم درس ميشه!
اصلا حس خوندن ندارم حاضرم از بيكاري بميرم درس نخونم! از درس خوندن خوشم مياد ولي ى دور مث رمان!
منم دقیقاً همینجوری بودم! :)به نقل از ..AndromedA.. :من هیچ مشکلی با tv ندارم!همش چرت میذاره!چه ایرانش چه خارجش!
نتم میتونم کم کنم.......
بیرونم اصلا نمیرم.
اما اصلا درسام پیش نمیره!
تا میشینم سرش میرم تو خیالات........
بعدشم خیلی دقیقه نودیم!
همش میگم هنوز وقت هست!
نمیدونم چه خاکی بر سر بریزم![]()
به نقل از meli :1-یعنی خر خون شدن یه اراده ی خیلی قوی میخواد که آدم بتونه چشمشو از روی تمام تفریح ها و سر گرمیا ببنده و به درس تکیه کنه که من اون مشکل چشم بستنو دارم!!!!
به نقل از error :2-سعی کنید به درس مثل نت نگاه کنین ( اگه تونستی جایزه داری )
بعد اگه حسودی به فردا فک کن که معلم میاد درس بپرسه تو میگی من بیام من بیام ( عین بچه خرخوان ها )
به نقل از .گلنوش. :3-به خدا خرخونی هم لازم نیست...در طول سال تحصیلی روزی یه ساعت یه ساعت و نیم هم بخونه اوضاع خیلی خوب میشه...
اگه روزی یه ساعت بخونی خیلی خوبه!
به نقل از سـکـو تـ ــــ. :4-چیزی که خیلی مهمه ، « اراده » هست ! و بعد از اون هدف هست ، مثلا امروز که می خوای بهخونی هدفت چیه ؟؟یا برنامه ات؟ مثلا هدفم اینه فصل یک توماسو بخونم![]()
و شاید چیزی که خیلی مهم باشه اینه که آدم وقتی میخونه ... دیگران خیلی میان کنار گوشش به اصطلاح زر می زنن ، ( وای تو چه قدر می خونی؟؟ ، بد بخت !، این قدر خر را رو نزن ! ! ، بابا آروم تر ! خرا گناه دارن
و از قبیل اینها .. ) ، و شما باید در اون موقع اون قدر ارادت محکم باشه که با این حرفا ، از هدفت نگذری !! خیلیا رو دیدم که اینجوری از درس زده شدن
به نقل از مهســـــــــــــا :5-یه هدفو بگیرید تو ذهنتون.و روش تمرکز کنید.بعد بشینید بنویسید چه کارهایی لازمه برای رسیدن به اون هدف.لزوما هم نیاز نیست خیلی بخونید.فقط وقتی میخونید تمرکزتونو بذارید روی درس.من وقتی درس میخوندم به این فک می کردم که دارم چیزهای جدید یاد میگیرم.و این کلی لذت بخش بود.وقتی هم درسهای بیخودی مثل دینی میخوندم به خودم میگفتم باید این درسو دوست داشته باشی چون راه رسیدن به هدفته!!! کلا مهمترین و سخت ترین بخش کار دوست داشتن همه درسهاست.
البته سالهای پایه میشه با کمی تلاش خیلی نتیجه گرفت.شاگرد اول شدن کار سختی نیست.اما کنکور کمی فرق داره و لازمه تا حد زیادی آدم از تفریحاتش بزنه.که اون هم باز با توجه به تمرکز روی هدف خیلی راحت یمشه بهش رسید.
به نقل از Pariya :6-خرخون لازم نیست از همه تفریحاتش بزنه! با برنامه ریزی هم به تفریح هات میتونی برسی هم درستو بخونی !
بعدم اگه خسته میشید یا حوصلتون نمیشه میتونید وقتتون رو تقسیم کنید!
مثلا 20 دقیقه بخونید بعد پاشی یه دور بزنی دوباره بیای بخونی ! اینجوری مغزت گول میخوره که فقط 20 دقیقه باید بخونی ! ولی 20 دقیقه 20 دقیقه ، میشه کلی !
اگه هم تمرکز حواس ندرای ، یه کاغذ بزار بغل دستت یه چیز که به ذهنت میاد یاد داشت کن که بعد وقتی درست تموم شد بری انجامش بدی !
به نقل از stewie_griffin :7-درستش اینه که 75 دقیقه بخونی بعد 15 دقیقه استراحت بدی. اصلاَ اگه 5 ساعت پشت سر هم بخونی گند می خوره به درس خوندنت و خیلی بازده ات از 4 تا 75 دقیقه میاد پایین تر چون اوج یاد گرفتن درس تو اوایل و اواخر مطالعه است پس اگه تقسیم شه اوایل و اواخر بیشتری داری ثانیاَ نباید بشینی یهو 5 ساعت شیمی بخونی باید تنوع هم بدی.
پ.ن:نظرای متفاوتی در مورد تایم درس خوندن هست برای نمونه بالایی رو قرار دادم...
به نقل از آناهید :8-به نظر من دو ماه اول سخته. بعدش که آدم نتیجه خرزنی رو ببینه دیگه دل نمیکنه ازش. کاشکی بتونم این دو ماهو با موفقیت پشت سر بذارم!
به نقل از بهــــراد :9-اولا: تا خودت نخوای شروع کنی، نمیشه
دوما: باید بری بشینی ، کتابو باز کنی و غرق مطلب بشی.
سوما: این کارو با لذت انجام بدی
رابعا: این کارتو هر روز تکرار کنی
خامسا: به این فکر کنی که عواقبش چه قدر میتونه خوب باشه
به نقل از Lady Baran :10-اول باید بخوای که بچه درس خونی شی
دوم باید هدفی که داری به یاد بیاری تا هی از زیر کار در نری
سوم باید پله پله شروع کنی
مثلا با روزی 3 ساعت استارت بزنی برسونی بعد چندماه به 15 ساعت
رتبه 1 ریاضی امسال می گفت با روزی 4 ساعت شروع کردم با روزی 15 ساعت تموم کردم![]()
به نقل از بهزاد 93-ابلیس :11-برای این که حواست پرت نشه....
سعی کن با خودت یه قرار بذاری!اینکه دیگه نری تو عالم هپروت!
در عوض سعی کن یه مقدار کم از ساعات مطالعتو به رفتن به فکروخیال صرف کنی!
البته این روش ممکنه جواب نده!چون من میدونم که اگه بری تو فکروخیال دیگه دراومدنت با خداس!!
واسه همین پیشنهاد میکنم فکراتو بذاری واسه قبل خواب!
اینجوری بهتره! :)