به نقل از ninja :تاشماتفريح روچي بدونيد!
خب آدمابايدازيه سري چيزابزنه ديگه!
من کلاچون اعتمادبنفسم ضعيفه نميتونم همچين خرخون شم!
وگرنه من امتحان کردم،راحت ميشه!
به نقل از محمّد :خیلی از ماها به خرخوان ها حسودی میکنیم. تو ذهنمون هم نمیگنجه که چطور طرف روزی 5-6 ساعت بعد مدرسه درس میخونه یا روزهای تعطیل 10-12 ساعت درس میخونه. واقعا چطور میشه به این حد از تحمل رسید که این همه درس بخونی؟ چطوری خرخون بشیم؟
به نقل از Cutegirl :آره یکی از عوامل خرخون شدن همین تمرکز حواسه که من ندارمش
من اگه می تونسـتم دو ساعت درس بخونم کـه الان اینجا نبودمبه نقل از Cheetah :تو ... ؟تو خرخون نیستی؟ دست بردار ... شوخی نکن ... من تورو میشناسمت! B-)
حالا چرا میخواین خرخون شین؟
درس خوندن که به ساعت نیست ... به کیفیته ...
دوساعت با کیفیت میرزه به 17 ساعت بی کیفیت!
درستش اینه که 75 دقیقه بخونی بعد 15 دقیقه استراحت بدی. اصلاَ اگه 5 ساعت پشت سر هم بخونی گند می خوره به درس خوندنت و خیلی بازده ات از 4 تا 75 دقیقه میاد پایین تر چون اوج یاد گرفتن درس تو اوایل و اواخر مطالعه است پس اگه تقسیم شه اوایل و اواخر بیشتری داری ثانیاَ نباید بشینی یهو 5 ساعت شیمی بخونی باید تنوع هم بدی.به نقل از 'SaYnA' :مشـکل ایـنه که مــن هـــر کااری می کــنم نمی تونم بیشــتر از 1 ساعت پش سـر هم درس بخونـم !
+ مهم نیس امتحان از چند درسه ؛ 2 درس ؛ 5 درس ؛ 20 درس ...
مـــن همیـشه یکی دو درس آخــر ُ نمی خونــم !![]()
نه کــه نرســم ـا !خســـته می شــم ....
به نقل از stewie_griffin :درستش اینه که 75 دقیقه بخونی بعد 15 دقیقه استراحت بدی. اصلاَ اگه 5 ساعت پشت سر هم بخونی گند می خوره به درس خوندنت و خیلی بازده ات از 4 تا 75 دقیقه میاد پایین تر چون اوج یاد گرفتن درس تو اوایل و اواخر مطالعه است پس اگه تقسیم شه اوایل و اواخر بیشتری داری ثانیاَ نباید بشینی یهو 5 ساعت شیمی بخونی باید تنوع هم بدی.
اگه سوال دیگه ای بود در خدمتیم
به نقل از Cheetah :۷۵ دقیقه ۱۵ دقیقه استراحت؟
من شنیدم یک سومه ها! #-o
(که مال من همیشه ۲ برابر + اندی!) ولی مشکلی باش ندارم ... هر کسی یه جوریه!
![]()
اول باید بخوای که بچه درس خونی شیبه نقل از محمّد :خیلی از ماها به خرخوان ها حسودی میکنیم. تو ذهنمون هم نمیگنجه که چطور طرف روزی 5-6 ساعت بعد مدرسه درس میخونه یا روزهای تعطیل 10-12 ساعت درس میخونه. واقعا چطور میشه به این حد از تحمل رسید که این همه درس بخونی؟ چطوری خرخون بشیم؟
به نقل از fa.z :مشکل بدتر
من که خرخون نیستم ی جوراییم تنبلم تو خونه همش بهم غر میزنن بخونتو مدرسه بهم میگن خرخون X-( واقعا مسخرست!
من که هرکار کردم نتونستم خرخون بشم ولی خرخونی هنر بزرگیه خوش به حال اونا که میتونن خر بزنن![]()