• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

بانگ‌ها آخرین فعالیت ارسال‌ها اطلاعات شخصی

• جوجویی خیلی قشنگ و کیوت و بامزه و accurate و اصلا همه چی با هم بود اون عکس جمنای‌ای که برام ساختی مرسییی 😭😭❤️❤️❤️
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Raha~ و پوریا
    پوریا
    پوریا
    واییییی مال منم همینطور رهااااااا جوجو بودن خودتو ثابت کردییییی 😭 😭 🥹
    Raha~
    از جوجو بودن خودتونه کاری که نکردم😭💕
    خوشحالم خوشتون اومدهه
    اممم رها خانوم این عکسای کاریکاتوری کاربر باحالا و معروفای سایت خیلی بامزه و باحاله میشه تاپیکش کرد؟ بنظرم اومد ارزشش رو داره🙏😁

و اینکه جسارتا سفارش شخصی هم داریم یا به قید قرعه است؟
    (حقیقتا خیلی بامزه شده دلم خواست نمیدونم البته من کمی تپل تر از این حرفام و نمیدونم عکس میتینگم که دوستان میگفتن با پرفسوری شبیه اقابزرگ خان هام(؟) بهتره یا عکس پروفایلم که بی ریشم و به قول دوستان شبیه اونایی که ویزای المان میدن(؟). خلاصه خیلی دوست دارم ببینم با شکل رسمی و توی فضای سایت کاریکاتورم چطور میشه😅🥲🫠🫠🫠)
    و البته یه ببخشید ریز بابت گزافه گویی و پرروییم!🙃🙏
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Raha~
    Mr.SinShin
    Mr.SinShin
    پ.ن: خیلیی بانمک جالبهه😅🫠 ولی این بیش فکر بودن و طعنه زن به فکر فروم برد🤔 تازه باید لاغر کردنم رو بیشتر از این به بعد جدی بگیرم😂💔
    راستی با پرامپتی(؟) که فرستاده بودین با گپ جیپیتی هم امتحان کردم(حلال شه اشتراکش😂) و اونم چیزی شبیه به مورد شما دراورد اما خلاقیت با مزه بودن جمینای اصلا یه لول دیگس نسبت به اون🤌🤌

مجددا ممنونننمم ازتون خیلی باحال شدن☺️🙏
    • گریه
    Raha~
    زحمت چیه قربون شما:((🩷
    براساس وایب تصویر نوت نوشته اینور اونورش

کلا همه‌چیزو خیلی اغراق امیز می‌چشه دیگه من‌جمله وزنت:(( بامزه‌ای خودتو اذیت نکن

مجددا خواهش می‌کنم کاری نکردم🩷
    • خوشحال
    امتیازات: Mr.SinShin
    Mr.SinShin
    Mr.SinShin
    اره شوخی میکردم منم😅 بقولی شوخ طبعی خشک و از این حرفا😂💔

🤍🙏🏻✨
    • خوشحال
    واسه خودتم شیر کن ببینیم لذت ببریم🥹🥹🥹
    رها این عکس ها رو با چی درست میکنی ؟
    جالبههه :))
    -Pegah-
    -Pegah-
    چی باید بهش گفت که چنین عکسی تحویل بگیریم؟😭💕
    Sui
    Sui
    @Raha~ پرامپتش چیه؟
    Raha~
    جزئیات خودتون اضافه کنید دیگه-
    Turn the person from the photo into a grotesque humorous fashion caricature sketch. Strongly exaggerated anatomy, elongated proportions, expressive crooked hands, dramatic face, awkward elegant posture, satirical fashion energy, messy ink lines, rough watercolor, sketchbook style, vintage magazine illustration on beige aged paper. Add handwritten English notes, arrows, funny observations, doodles, and absurd personality analysis around the character.
    • خنده
    Raha~
    اومد دنبالم یه کافه‌ای نشستیم ولی کار داشت منو نرسوند خونه برام اسنپ گرفتتتت💔
    هرروز هم بهم میگه نمیدونم چرا روی اعصابمی، اصلا چرا توی زندگیمی فلانی بیساری منم سر زبونمه بگم اینا کشمکش‌های درونی‌ته داری عاشقم میشی ولی نمیگم🥹
    وای منم همین. بعضی وقتا یادم میره یه قضیه‌ای رو نصفه برای یه آدمایی تعریف کردم، بعد از چند وقت که سراغ اون قضیه رو می‌گیرن اینجوری‌ام که تو از کجا خبر داریییی :-‌"
    • لایک
    • گریه
    امتیازات: فاطمـه و Raha~
    Raha~
    +++++++++++++
    و یادم میره فلان چیز رو برای یه نفر تعریف کردم، وقتی با نهایت هیجان دارم مقدمه‌چینی می‌کنم میگه باشه رها بار چهارمه داری همه اینا رو تعریف می‌کنی🙁
    Sinara
    Sinara
    وای می‌فهمممم می‌فهممممم :)) :)))) مامان من از دستم روانی شده فکر کنم
    • گریه
    فقط تو لهجه ماست :)
    اگه اشتباه نکنم کامپیوتر می‌خوندی، برای من شخصا خیلی جالبه اگه تاپیک بزنی. نکته‌ای هم که هست درسته رشته شناخته شده‌ایه ولی همین باعث می‌شه اطلاعات و تصورات غلط راجع بهش زیاد باشه و من شخصا خیلی دنبال تجربه کسایی‌ام که واقعا خودشون تو این مسیر قدم گذاشتن، نه چهارتا مشاور کنکور که رشته دبیرستانشونم حتی انسانی/تجربی بوده.
    یکی از قلق های این که مسئله های ریاضی رو خوب جواب بده. اینه که مسئله رو یک تیکه نفرستی و بگی اینو با فلان روش جواب بده! اگه بتونی مسئله رو تیکه تیکه بهش بدی جوابای بهتری میگیری. کلا میگن ریاضی رو با یه پرامپت ازش نپرسین احتمالاً گند زدنش خییییلی بالاعه اونجوری
    • لایک
    • دابل‌لایک
    امتیازات: طوطو، Raha~ و M!r@na
    Raha~
    مرسییی
    مشکل اینه که من اینقدر دانشگاه رو ایگنور کردم که حتی سرفصلا هم نمی‌دونم چی‌ان به نفعشه گند نزنه
    • دابل‌لایک
    امتیازات: nils2.0
    چقدر گریه‌ تو لپ‌تاپت نازه :((
    • دابل‌لایک
    Raha~
    وای اره:((:((
    اون از همه نازتره
    بعدش ناراحت
    • دابل‌لایک
    امتیازات: Sinara
    احسانم
    احسانم
    ایموجیا های ویندوز 11 هستش
    • لایک
    امتیازات: Sinara
    سلام ح . ب رو دیدم جدی جدی وی پی ان می فروشی یا من زیادی خوش خیالم که وصل بشم 😭😂؟
    اره
    داداش من علم و صنعته
    و گفتن حوزه ازمون،دانشگاه شهریه که اونجان
    البته یه چند روز پیش گفت که میگن دانشگاه های مرکز استان برگزار میشه نمیدونم دقیق
    ولی حضوریه
    اره و انگار و پیامک اومده حوزه آزمون مشخص کنن
    • متعجب
    Raha~
    بازم میگم احسان
    یک صلاحدیدی هست من قبول نشدم اینجاها رو😂😂
    سلام اره

گفته باید خودتون رو معرفی کنید به پیام نور شهری که هستید
    یه بخشی از این قیمت ها بر میگرده به اینکه گوشی دیگه فعلا وارد ایران نشده؛(چون گوشی های این شکلی از دوبی زون میومدن)

ستون ما وسط محاصره دریایی هستیم؛ قیمت هر کالای وارداتی همینقدر میشه
    های های. دوستم که سمپادی نیست میخواست کانفیگ بخره. شما رو بش معرفی کردم. چه جوری میتونه باهاتون ارتباط بگیره؟ مرسییی❤️
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
  • بارگذاری…
Back
بالا