آره یه ذره طول میکشه همه درست بخونن !به نقل از b.95 :جايي كه تند ميشه آدم قاطي ميكنه! ولي دستتون درد نكنه.خيييييييييييييييلي خوبه :)
خودتون يه كم سر خوندنش ميلنگيدينا!
از ثانيه 17 شروع كن به خوندن. بقيش در مياد!به نقل از ستـاره :فقط طبق معمول... من نمیدونم چجوری باید روش خوند ضبط نمیکنین شماها هیچ وقت؟
از همون اول يعني ثانيه 17 ديگه؟به نقل از مُحسن..! :تکستش از همون اول شروع میشه، منتها فک کنم باید سیلاب ها رو با آهنگ منطبق کنی در میاد
به نقل از نــرگـســـــ :میشه بگی از چه ثانیه ای شروع میشه ؟!
من گیج شدم آخه !
به نقل از b.95 :از ثانيه 17 شروع كن به خوندن. بقيش در مياد!
شعرو اهنگتون خیلی خوبه ولی واقعا ازتون شاکیم بچه های پارسال شعرشونو کپی کردن به همه دادن من همون روز کارگاه هنری لبریزو حفظ شدم و تو حلقه هم خوندم ولی مال شما اصلا برنامه ریزی نداشت من حتی جذب نشدم که حلقه تونو تماشا کنمبه نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :سرود ملی ۸۹، پرواز بندباز
او را راهی/ روبهرو پلکانی/ پیشرو آرام به آن سوووو
قدمهایش/ پیماید رهنمایش/ برآید راااهی بیــابد
نگاهش پژمان/ پاهایش لرزان/ گامش هراسان اما لبهایش خندان
اما بایــد/ گامی بردارد/ تا خنده نشانـــــد
در اوج راهـــــی/ آهی گهگاهی/ نییاز همراهی
سینهاش سنگین/ سکوتی غمگین/ گریزد از آنچه با آن روووبهروست
شور و وحشت/ امید و حسرت/ در ذهن و یاد اووووووست
اما شاید فردایی بهتر در انتظار اوست
پژواک سرور/ سرکش و مغرور/ گذرد از آنچه با آن روووبهروست
دیده محصور/ نیرنگ غرور/ یک دنیا زیر پای اوووست
ناگه میتازد/ بندی میبازد/ پایا بر رویای اوست
چهرهاش درهم/ فکرش مستحکم/ امیدی در چشمان اوووست
چارهای سازد/ بالی پردازد/ آغازی بر پرواز اوست
آغازی بر پرواز اوست/ بر پرواز پر راز اوووووست
این هم آهنگش :
http://s1.picofile.com/file/6435788728/%D9%BE%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%B2_%D8%A8%D9%86%D8%AF%D8%A8%D8%A7%D8%B2_%DB%B8%DB%B9_%DB%B9%DB%B0.mp3.html
امیدوارم شما هم دوستش داشته باشین :)
امروز تو کلاسها پخش شد مطمئنم!به نقل از WORM :شعرو اهنگتون خیلی خوبه ولی واقعا ازتون شاکیم بچه های پارسال شعرشونو کپی کردن به همه دادن من همون روز کارگاه هنری لبریزو حفظ شدم و تو حلقه هم خوندم ولی مال شما اصلا برنامه ریزی نداشت من حتی جذب نشدم که حلقه تونو تماشا کنم
درضمن نصف بچه های خودتون هم یا شعرو بلد نبودن یا بعضی جاهاش خراب میکردن
نه تو کلاس ما پخش نشد!به نقل از آرمیتا ثابتیاشرف :امروز تو کلاسها پخش شد مطمئنم!
دیروز مدرسه کپی نگرفت!