افخم نیا کاربر نیمهحرفهای ارسالها 252 امتیاز 704 نام مرکز سمپاد تیزهوشان شهید سلطانی 3 (1 سابق) شهر کرج سال فارغ التحصیلی 96 دانشگاه علوم پزشکی تبریز رشته دانشگاه دندانپزشکی 2017/5/3 #121 صحبت کردن با خدا
هولدن کاربر فوقحرفهای حامی مالی سایت فارغالتحصیل ارسالها 923 امتیاز 13,415 نام مرکز سمپاد حلی شهر تهران سال فارغ التحصیلی 96 2017/5/3 #122 علاقه دارم دو قطب هم نام رو بهم نزدیک کنم ب کسایی که خجالت میکشم باهاشون صحبت کنم نامه مینویسم بعد پارش میکنم البته طرفو تجسم هم میکنم بعد خوندن نامه
علاقه دارم دو قطب هم نام رو بهم نزدیک کنم ب کسایی که خجالت میکشم باهاشون صحبت کنم نامه مینویسم بعد پارش میکنم البته طرفو تجسم هم میکنم بعد خوندن نامه
Ursula کاربر فوقفعال ارسالها 95 امتیاز 2,730 نام مرکز سمپاد فرزانگان 1و2 شهر سنندج سال فارغ التحصیلی 1400 رشته دانشگاه دارو 2017/5/4 #123 کتاب خریدن .حالا شایدم بعضیارو نخونم ولی دوست دارم بخرم.
stanly1 کاربر فوقحرفهای ارسالها 821 امتیاز 3,051 نام مرکز سمپاد شهید دستغیب(قبلا) شهر شیراز-الان کیف(پایتخت اوکراین) 2017/5/4 #124 هر از گاهی با نوک تیز مداد محکم بزنم رو دستم! الان بیشتر شده! علاقه ی parsa2002 هم(ضایع کردن معلم دینی) خیلی خوبه!
هر از گاهی با نوک تیز مداد محکم بزنم رو دستم! الان بیشتر شده! علاقه ی parsa2002 هم(ضایع کردن معلم دینی) خیلی خوبه!
miena.m کاربر فوقحرفهای ارسالها 656 امتیاز 8,131 نام مرکز سمپاد فرزانگان2 شهر اسفراین سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه علوم پزشکی مشهد رشته دانشگاه فناوری اطلاعات سلامت 2017/5/22 #125 عاشق اینم که اسم شخصیت سریال هایی رو که می بینم بنویسم بعدا هم که میرم اسم هارو می خونم نمی دونم کی به کیه؟
عاشق اینم که اسم شخصیت سریال هایی رو که می بینم بنویسم بعدا هم که میرم اسم هارو می خونم نمی دونم کی به کیه؟
hanita.ard کاربر خاکانجمنخورده ارسالها 1,948 امتیاز 27,017 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر .... سال فارغ التحصیلی 99 دانشگاه قزوین رشته دانشگاه شیمی محض 2017/5/22 #126 ب شدت علاقه مندم به کارایی که ادرنالین خونمو بالا ببره.... بوی خون ـ... تجربه کردن بعضی چیز هارو هم دوست دارم ..... یکیش همون علاقه سوم @miena.m توی پست صفحه قبل
ب شدت علاقه مندم به کارایی که ادرنالین خونمو بالا ببره.... بوی خون ـ... تجربه کردن بعضی چیز هارو هم دوست دارم ..... یکیش همون علاقه سوم @miena.m توی پست صفحه قبل
آرزو :/ کاربر فعال ارسالها 37 امتیاز 109 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر زنجان 2017/5/22 #127 من به دوستامم گفتم اگه از پسری خوشم بیاد خودم می رم خواستگاریش دوستامم می گن خدایا اینو شفا نده بزار بخندیم
من به دوستامم گفتم اگه از پسری خوشم بیاد خودم می رم خواستگاریش دوستامم می گن خدایا اینو شفا نده بزار بخندیم
azita.farhadi کاربر نیمهفعال ارسالها 6 امتیاز 11 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Uyyuu 2017/5/30 #128 بشدت علاقه دارم دوستامو بلند کنم از رو زمین ولی خب معمولا اونا اصلا این کارو دوست ندارن البته زورشون نمیرسه جلومو بگیرن
بشدت علاقه دارم دوستامو بلند کنم از رو زمین ولی خب معمولا اونا اصلا این کارو دوست ندارن البته زورشون نمیرسه جلومو بگیرن
فاطیما کاربر فوقحرفهای فارغالتحصیل ارسالها 1,133 امتیاز 22,702 نام مرکز سمپاد فرزانگان شهر Esf سال فارغ التحصیلی 1399 دانشگاه گیلان رشته دانشگاه مامایی 2017/8/17 #129 غذاهای خام مثل سیب زمینی خلال شده خام برنج آبکش شده خام نون خمیر...خمیر خمیر نه در حد متوسط ینی شب بیدار موندن فیلم ترسناک دیدن(با اینکه میترسم ولی دوست دارم که ببینم بازم )
غذاهای خام مثل سیب زمینی خلال شده خام برنج آبکش شده خام نون خمیر...خمیر خمیر نه در حد متوسط ینی شب بیدار موندن فیلم ترسناک دیدن(با اینکه میترسم ولی دوست دارم که ببینم بازم )
اُمـــــــیـــــــــد :) کاربر خیلی حرفه ای فارغالتحصیل ارسالها 269 امتیاز 1,543 نام مرکز سمپاد ش.د.غ یکم شهر شیراز سال فارغ التحصیلی 96 مدال المپیاد سه ماه المپ نجوم خوندم رشته دانشگاه مهندس کامپیوتر 2017/8/17 #130 علایق کودکی مون نگاه کردن تو در یخچال (موقعی ک بسته میشه) بود؛ حالا هم فرقی نکرده ، دارم تلاش می کنم ببینم چه موقع دقیقا لپ تاپ (موقعی ک داره بسته میشه) میره استند بای ؟
علایق کودکی مون نگاه کردن تو در یخچال (موقعی ک بسته میشه) بود؛ حالا هم فرقی نکرده ، دارم تلاش می کنم ببینم چه موقع دقیقا لپ تاپ (موقعی ک داره بسته میشه) میره استند بای ؟