علایق عجیب و غریب!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Kevin
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
یادمه در سال 1391 من داشتم با همسایه خودمون NEED FOR SPEED Most Wanted 2011 بازی میکردیم که زلزله 6 ریشتری در ورزقان شد!!!
یه چند ریشتری هم در خونه ما شد که خیلی ملموس بود!
اون موقع دوستم گفت علی تور و خدا بذار این رو save کنم بعد بریم پایین!!!!
هیچی دیگه بعد از اون جان بر کف نشستیم NFS MW 2011 بازی میکردیم و همه از پایین داد میزدن علی بیا پایین منم نشستم دوباره بازی رو ادامه دادیم و هی خونه تکون میخورد ما هم هی داد میزدیم و دلمون نمیومد اون رو ول کنیم و تا مرز شهادت در راه Game پیش رفتیم!!!:D

آخرین ویرایش:
یادمه در سال 1386 من داشتم با همسایه خودمون NEED FOR SPEED Most Wanted 2011 بازی میکردیم که زلزله 6 ریشتری در ورزقان شد!!!
یه چند ریشتری هم در خونه ما شد که خیلی ملموس بود!
اون موقع دوستم گفت علی تور و خدا بذار این رو save کنم بعد بریم پایین!!!!
هیچی دیگه بعد از اون جان بر کف نشستیم NFS MW 2011 بازی میکردیم و همه از پایین داد میزدن علی بیا پایین منم نشستم دوباره بازی رو ادامه دادیم و تا مرز شهادت در راه Game پیش رفتیم!!!:D
صرفا جهت اطلاع زلزله مال سال ۹۱ بود!

فانتزیای من بیشتر مربوط به ۴۲۰ هست!! (اهل دلاش می فهمن چی میگم:D)

آخرین بار توسط مدیر ویرایش شد:
ماکارونی رو با سس سفید میخورم
الویه رو با سس قرمز

هر وقت آش رشته داریم آخرش من همه ی پیاز سرخ شده مونده را با کشک میخورم
به به .. پیشنهاد میکنم امتحانش کنید :-b

هر وقت کنار دوستام وای میستم دستمو میذارم رو شونه هاشون و سر شونه هاشون رو فشار میدم :D:D

بوی کلر استخر ;))
بوی رنگ و بوی غلطگیر ;)
بوی نوزاد شیرخوار:) کلا عاشق بچه ام ;)><
تخیل کردن ؛ دوست دارم گاهی توی افکار وتخیلات شخصی خودم زندگی کنم :-b
نگاه کردن به آسمون :x
زیتون پرورده و شکلات و کاکائو :-b=P~
مبارزه /m\>< 8->

آخرین ویرایش:
دوست خیلی صمیمی شدن با هکرا و بوکسرا و موجودات ماوراء الطبیعی مثل جن و ...

دوست دارم جادو یا متافیزیک یا... یاد بگیرم ...
البته هک و بوکس و ... هم دوس دارم‌ یاد بگیرم

کلاغ هم یکی از علایقمه
امسال برای نمایشگاه کتاب برم تهران حتما می خرم
:D:x

عاشق خون هستم میمیرم واسش خوشمزس و دوست دارم کتاب هامو گند بزنم توشون و کثیفشون کنم البته با مداد و دوست دارم چسب بریزم کف دستم و فوت کنم بعد که خشک شد جداشون کنم و دوست دارم موزیک را با صدای خیلی بلند در حد کر شدن گوش بدم :D=)):'>:'>

بچه بودم، عروسک‌ـا رو شرحه شرحه می‌کردم ببینم با چی درست شدن :/

چسب مایع می‌زدیم کفِ دو دست، هم بوـش مسحورکننده(!) بود، هم اینکه بعد وقتی دست‌ـامونُ رو هم می‌ذاشتیم و جدا می‌کردیم، کِش می‌اومد.. 8->
کلا در حروم کردنِ چسب یدِ طولانی داشتم :-"

کیسه فریزر می‌کردم پام، رو فرش سر بخورم :‌))

ولی یه سری از چیزـایی که گفتید عجیب نیستن‌ـا :-‌؟

آخرین ویرایش:
کلن کیسه فریزر موارد استفاده ی خوبی داره . یکی همین پا کردی و لیز خوردن روی فرش ، یکی هم دست کردن و قلقلک دادن دست یکی دیگه باهاش 8->
آهان علاقه ی عجیب منم قلقلک داده شدن دسته ، حاضرم پول بدم یه "قلقلکر"استخدام بکنم .
به پاک کن هم به شدت علاقه دارم و به نظرم بزرگ ترین اختراع بشریته که توسط ادوارد نعیم بزرگ به جهانیان عرضه شده . یه جا مدادی لبالب پر شده از پاک کن دارم که تا آخر عمرم کفاف میده .
علاقه ی دیگه‌م شامپوعه که تازه بهش علاقه مند شدم و مثل دو مورد قبل از قدمت زیادی برخوردار نیست . بسته بندی و بوی شامپو توی علاقم تاثیر گذاره البته‌.
رژ هایی که رنگ غیر عادی دارند ، مثل آبی ،سبز،سرمه ای ،خاکستری و.. که ندارم و تاحالا هم نداشتم .
شکستن قولنج گردن و مچ دست
شکل اسکلت ، درختای لخت بدون برگ ،صدای کلاغ
رنگ صورتی :-" (عجیبه دیگه :-")
صدای محسن یگانه :-"

علایق کودکیم هم رادیو اکتیو و بارداری بود :|

Back
بالا