سلام دوست من
ببین کنکور خیلی داره به کتاب درسی گیر میده به نظر من یه بار کتاب عربیتو بخونی بد نیست.حداقل واسه استارت زدن خوبه.زبان هم متناش واست یاد اوری میشه چون تاپیک متن های کنکور سراری و ازمایشی معمولا از تاپیک متنای کتابه.لغت های گوشه و کنار کتاب رو حتما ی نگاه بندازین.من میگم ریاضی اول کتاب رو بخون.حتی متن کتاب رو بخون.تمریناشم دقیق حل کن...بعد روشای پیشنهادی دوستان رو اجرا کن.نمیدونم فرصت برابر رو دیدی یا نه ولی اونجا صراحتا اعلام کردن تعداد کثیری از سوالای ریاضی از تیپ سوالای کتاب بوده.کلا طراحا گیر دادن به کتاب.در کل توصیه من اینه که بعد از اینکه ی دور ریاضیت تموم شد هر چند وقت یک بار بری تمرینای کتاب رو هم حل کنی...
2 نکته عمومی برای همه:
1- به کتابای درسیتون خیلیییییییییی گیر بدین(من از این ناحیه ضرر کردم.شما دیگه ضرر نکنین)
2- وقتی توی زیست و شیمی یه درصد مطلوب رسیدین و درصدتون تثبیت شد روی ریاضی و فیزیکتون هم وقت بذارین.چون این دو درس ی سری تیپ سوال داره که راحت میشه زدشون درصد 45-50 رواورد که این درصد ریاضی فیزیک درصد خوبی حساب میشه.در ضمن یکی از استادای بسیار با تجربه میگفت:درصد ریاضی و فیزیک 66.6 که جمعشون بشه حدود 135 رتبه زیر صد تولید میکنه...اوردن این درصدا به نظر من کار سختی نیست...ولی درصدای من کمتر از این میشه