سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

nahid1373

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
farzanegan
شهر
تهران
مدال المپیاد
المپیاد شیمی میخوندم!يادش به خير و گرامي
دانشگاه
تهران
رشته دانشگاه
داروسازي
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از MISS-F :
میشه بدون رفتن به کلاس های کنکـور و بیـرون و به کمک کتاب های اموزشی موفق شد و رتبه اورد ؟؟

باتوحه به اینکه معلمای مدرسه هم عالی نباشن ... برم کلاس یا نه ؟
به نظر من اگه میتونی خودت از رو کتابا بخونی...بهتره وقتتو با کلاس رفتن تلف نکنی

Bluegirl

کاربر نیمه‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
گرگان

کسی با اقای سیروس نصیری کلاس رفته؟
درس دادنش خوبه؟؟
ارزش داره وقت بذارم کلاساشو برم؟ :-?

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از "Hot Me~ :
یه سوال

من با توجه به اینکه استوکیومتری اصن تو کلاس نبودم و خودم از روی کتاب خوندم ......روش تناسب رو هم اصن نمیدونم چیه.......اما بچه ها میگن بهتره.......حالا میخوام بدونم عایا واقعا روش تناسب تو حل کردن تست ها خیلی بهتره یا نه؟؟؟ می ارزه تو تابستون به این روش مساله حل کنم؟؟؟

اصولا بنا به استرس کنکور توصیه ی بیشتر اینه که با استکیومتری حل کنی , اگه روش کار کنی میتونی سرعتتم ببری بالا , من خودم شخصا با استکیومتری تو کمتر از یک دیقه حل میکردم مساله ها رو

حتما شیمی 3 خیلی سبز رو بخون توش هم تناسب هست هم استکیومتری ببین با کدوم خودت حال میکنی

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

یه سوال

من با توجه به اینکه استوکیومتری اصن تو کلاس نبودم و خودم از روی کتاب خوندم ......روش تناسب رو هم اصن نمیدونم چیه.......اما بچه ها میگن بهتره.......حالا میخوام بدونم عایا واقعا روش تناسب تو حل کردن تست ها خیلی بهتره یا نه؟؟؟ می ارزه تو تابستون به این روش مساله حل کنم؟؟؟

من عاشق شیمی بخصوص شیمی سه بخصوص استوکیومتری هسم.
اصلن روش کتاب رو برا کنکور و تست زدن توصیه نمیکنم فوق العاده وقت گیره.روش تناسب هم همچین چیز عجیبی نیس.فکر میکنم برا شیمی فقط مبتکران میتونه مفید باشه.این کتابای جدید هم دارن همه از همون پیروی میکنن اما هیچ کدوم به تکمیلیه مبتکران نیسن.
اگه میخای روش تناسب رو به راحتی یاد بگیری یه سری به مبتکران شیمی سه بزن.تو یه خط همش رو توضیح داده و همه کسرایی که باید بلد باشیو نوشته.همون یه خط رو حفظ کنی ینی روش تناسب رو یاد گرفتی

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از toofanz :
با شیمی کمی مشکل دارم؟
یکی به من بگه شیمی رو چجوری باید خوند؟
روش مطالعه شیمی من این طوری بود که شیمی رو عین دینی میخوندم و فقط مسائلش روی کاغذ میاوردم.....
لطفا یکی بگه روش صحیحش چیه؟
شیمی خوندن روش خاصی نداره اما به طور کلی

شیمی پیش رو حتمن خلاصه نویسی کن....چون مطالبش فوق العاده فرار هسن...بخصوص شیمی پیش 2.
شیمی سوم اکثرن همون طور که بچه ها گفتن مسیلس.تا جایی که میتونی مسئله حل کن.در ضمن همیشه به دنبال راه هایی باش که وقته کم تری بگیره چون مد شده تو سالای اخیر مسایلی میارن که با روشای معمول طولانیو خسته کنندس و بچه ها ناامید میشن.در کل شیمی 3 در مقایسه با شیمی 2 و پیش خیلی شیرینتره و اگه علاقه داشته باشی میتونه آسونترم باشه.

شیمی2تلفیقیه از شیمیه 3وپیش....پس هم حتمن خلاصه نویسیش کن هم به نکته هاش توجه کن.شیمی 2نکاتی داره که خییلی شبیه هم هسن.و اکثرن ازشون تست میادو بچه ها گیج میشن.....رو فصل چهارمش هم خوبو حسسسابی وقت بذار

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از میعاد :
من عاشق شیمی بخصوص شیمی سه بخصوص استوکیومتری هسم.
اصلن روش کتاب رو برا کنکور و تست زدن توصیه نمیکنم فوق العاده وقت گیره.روش تناسب هم همچین چیز عجیبی نیس.فکر میکنم برا شیمی فقط مبتکران میتونه مفید باشه.این کتابای جدید هم دارن همه از همون پیروی میکنن اما هیچ کدوم به تکمیلیه مبتکران نیسن.
اگه میخای روش تناسب رو به راحتی یاد بگیری یه سری به مبتکران شیمی سه بزن.تو یه خط همش رو توضیح داده و همه کسرایی که باید بلد باشیو نوشته.همون یه خط رو حفظ کنی ینی روش تناسب رو یاد گرفتی

همون یه خطی که شما میگی هیچی نیست حدود ده تا فرمول جداس که اگه یهو هول بشه و مثلا تو یکی مولارشو نذاره کل مسئله به فنا میره

بنظر شما برای چی اکثریت نمیتونن مسئله های کنکور رو سر جلسه حل کنن ؟ بله درسته منم تو خونه تست زدنی حتی سال نود اختصاصیاشو زدنی یه 10مین وقت اضافه میاوردم اما تو کنکور 92 به شیمی که نقطه قوتمه اصلا نرسیدم چون همه وقتم سر ریاضی و فیزیک رفت که بالاشه حالا شما فکر کن با یه سولایی مثل سوالای امسال طرف تو سر جلسه چقدر میتونه ارامش داشته باشه که بتونه از چیزای فقط حفظی استفاده کنه ؟

Elnaz1

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
شــــــــــــــــــــــیراز
دانشگاه
شیراز
رشته دانشگاه
عشق است دامپزشکی...

بچه ها من روز یکشنبه تو تیراندازی موقع شلیک کتف راستم از جا در رفته و شکسته :( :((
جدا از این که خیلی درد میکنه از کار و زندگی موندم ، دست راست هم هستم
تنها کاری که میتونم بکنم خوندن درسای حفظیه
از فیزیک و ریاضی و شیمی عقب موندم
یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از ʃҊдʐ₤ :
بچه ها من روز یکشنبه تو تیراندازی موقع شلیک کتف راستم از جا در رفته و شکسته :( :((
جدا از این که خیلی درد میکنه از کار و زندگی موندم ، دست راست هم هستم
تنها کاری که میتونم بکنم خوندن درسای حفظیه
از فیزیک و ریاضی و شیمی عقب موندم
یکی بگه چیکار کنم؟؟؟؟؟
اولا خب كي ميگه تفنگ بگيري دستت ... جيزه عمو جان :))
دوما ميتوني مرحله ي اول خوندن فيزيك شيمي رو انجام بدي
يعني روزنامه وار خوندن ... و حفظي هاي شيمي

• شروع کننده موضوع
  • مدیر کل

Admin2

لنگر انداخته
عضو کادر مدیریت
مدیر کل
نام مرکز سمپاد
علامه حلی
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1389

به نقل از چشـــــــمک :
لدفن ی نفر در مورد اینا ی توضیح مختصر بده :)
تو کارنامه ها نوشته زیر گروه چیه و چه جوری در کنکور لحاظ میشه؟؟
استان بوم ؟؟؟
رشته ها به سه زیرگروه تقسیم میشه. این سه گروه تو ضرایب باهم فرق دارن و نمره‌ها و رتبه‌های افراد با توجه به این ضرایب باهم فرق میکنن. مثلا وقتی مهندسی آی تی انتخاب میکنی تو زیرگروه یک سنجیده میشی که ضرایب مشخص داره. اما وقتی مهندسی شیمی انتخاب میکنی تو زیرگروه دو سنجیده میشی که ضریب شیمیش بیشتر از ضریب شیمی زیرگروه یکه. یعنی ممکنه یک نفر تو زیرگروه یک رتبش از تو بهتر شده باشه اما تو زیرگروه دو از تو بدتر.

در مورد سهمیه های کنکور و استان بوم اینا هم اینجا رو ببین.

Heyrat

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi
شهر
Tehran

من تو حسابان روزی 10 - 20 تست حل میکنم مغزم میترکه
یه جوری سردرد میگیرم
به نظرتون چیکار باید کنم ؟؟؟؟
+
همون 20 تا کلی وقتمو میگیره
شاید نزدیک به دو سه ساعت

یکی منو راهنمایی کنه لطفا

• لایک
امتیازات: Shery

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از بی احســــاسـ... :
یه جوری سردرد میگیرم
+
شاید نزدیک به دو سه ساعت

اخه درست درمون توضیح ندادی خودت :D

میتونه بخاطره این باشه که تا حالا فشرده درس نخوندی الان که میخونی فشار میاد ,سعی کن که ساعت درس خوندنتو کم کم ببری بالا کسی تا حالا نخونده و ساعت مطالعش 3 ساعت تو هفتس نمیتونه روزی 6 ساعت بخونه ,پس سعی کن این تابستون کم کم شروع کن و ببرش بالا

یکی دیگه ام این میتونه باشه که داری خیلی سنگین کار میکنی , تو میتونی حسابان رو در حد المپیاد هم کار کنی و رو هر سوال 20 مین وقت بذاری و میتونی در حد کنکور یکم بالاتر کار کنی که اول واسه اموزش 4,5 دیقه وقت طبیعیه , چون میخوای الان مفهومو بگیری سرعت رو بالا بردن الان زیاد درست نیست ایشالا کم کم

حالا خیلی میشه بحث کرد اما باید درست حسابی توضیح بدی :D

crazyboy

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
InVisaBle HanD
شهر
کاشان

یه جوری سردرد میگیرم
+
شاید نزدیک به دو سه ساعت

به نظر من هر روز حل کن! ادامه بده!! اگه مستمر اینکارو کنی مطمئن باش آینده ای روشن در انتظار توست! :D
در ضمن سعی کن خودت حل کنی!

galexy-A.R

کهکشـــــــان
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
Bushehr
سال فارغ التحصیلی
1392
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
اینستاگرام

براي درساي محاسباتي بهتره هر روزولي باتعدادكم تست بزنيدتاذهنتون آمادكي بيداكنه براي بيشترشدن سوالا.
بعدهم سرعتتون بالاميره هم حوصله اتون بيشترميشه .فقط زيادي روي سوالامكث نكنيدالان

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

به نقل از Kenji :
همون یه خطی که شما میگی هیچی نیست حدود ده تا فرمول جداس که اگه یهو هول بشه و مثلا تو یکی مولارشو نذاره کل مسئله به فنا میره

بنظر شما برای چی اکثریت نمیتونن مسئله های کنکور رو سر جلسه حل کنن ؟ بله درسته منم تو خونه تست زدنی حتی سال نود اختصاصیاشو زدنی یه 10مین وقت اضافه میاوردم اما تو کنکور 92 به شیمی که نقطه قوتمه اصلا نرسیدم چون همه وقتم سر ریاضی و فیزیک رفت که بالاشه حالا شما فکر کن با یه سولایی مثل سوالای امسال طرف تو سر جلسه چقدر میتونه ارامش داشته باشه که بتونه از چیزای فقط حفظی استفاده کنه ؟

فکر نمیکنم کسی که میخاد برا کنکور بخونه از اون چیزی که تو میگی 10تا فرموله بترسه که یهو فراموشش کنه.در ضمن تو تمام مسایل محاسباتی کوچکترین اشتباه باعث میشه مسیله به قول تو به فنا بره و ربطی به اون فرمولا نداره.

به نظر من دلیلی که اکثریت(رو همین اکثریت هم بحثه ها)نمیتونن مسئله حل کنن هیچ ربطی به فرمولا نداره بلکه فضا و جوی هس که سر جلسه حاکمه.

درضمن اینا هم به قول شما چیزای فقط حفظی نیس.من برا کسایی گفتم حفظی که میخان حداکثر سرعت رو داشته باشن وگرنه بدون حفظ کردن اون یه خط روش تناسب،اگه یکم از روابط استوکیومتری سر در بیاری به راحتی خودت میتونی تناسب ببندی.

Heyrat

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi
شهر
Tehran

به نقل از Kenji :
اخه درست درمون توضیح ندادی خودت :D

میتونه بخاطره این باشه که تا حالا فشرده درس نخوندی الان که میخونی فشار میاد ,سعی کن که ساعت درس خوندنتو کم کم ببری بالا کسی تا حالا نخونده و ساعت مطالعش 3 ساعت تو هفتس نمیتونه روزی 6 ساعت بخونه ,پس سعی کن این تابستون کم کم شروع کن و ببرش بالا

یکی دیگه ام این میتونه باشه که داری خیلی سنگین کار میکنی , تو میتونی حسابان رو در حد المپیاد هم کار کنی و رو هر سوال 20 مین وقت بذاری و میتونی در حد کنکور یکم بالاتر کار کنی که اول واسه اموزش 4,5 دیقه وقت طبیعیه , چون میخوای الان مفهومو بگیری سرعت رو بالا بردن الان زیاد درست نیست ایشالا کم کم

حالا خیلی میشه بحث کرد اما باید درست حسابی توضیح بدی :D

باو من روزی 7 ساعت درس میخونم
ینی نه اینکه هر روز درس بخونما ولی کلا کمتر از 7 ساعت درس نمیخونم
ینی از امروز که شروع کردم درس خوندن ، 7 ساعت میخونم
:D

در کل من ساعت مطالعه ام رو سال سوم بالا بردم
از نیم ساعت شروع کردم که رسید به 10 ساعت

سنگین ؟؟؟؟؟
من ؟؟؟؟
نه باو ! در حد همون کنکور

به نقل از CrazyBoy :
به نظر من هر روز حل کن! ادامه بده!! اگه مستمر اینکارو کنی مطمئن باش آینده ای روشن در انتظار توست! :D
در ضمن سعی کن خودت حل کنی!

پ نه پ میدم بابام حل کنه :D

• لایک
امتیازات: Shery

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

به نقل از میعاد :
فکر نمیکنم کسی که میخاد برا کنکور بخونه از اون چیزی که تو میگی 10تا فرموله بترسه که یهو فراموشش کنه.در ضمن تو تمام مسایل محاسباتی کوچکترین اشتباه باعث میشه مسیله به قول تو به فنا بره و ربطی به اون فرمولا نداره.

به نظر من دلیلی که اکثریت(رو همین اکثریت هم بحثه ها)نمیتونن مسئله حل کنن هیچ ربطی به فرمولا نداره بلکه فضا و جوی هس که سر جلسه حاکمه.

درضمن اینا هم به قول شما چیزای فقط حفظی نیس.من برا کسایی گفتم حفظی که میخان حداکثر سرعت رو داشته باشن وگرنه بدون حفظ کردن اون یه خط روش تناسب،اگه یکم از روابط استوکیومتری سر در بیاری به راحتی خودت میتونی تناسب ببندی.

کسی که استکیومتری رو کار کرده باشه و مفهومشو فهمیده باشه تو یه خط همه ی اعداد رو مینویسه و کمترین خطای محاسباتی رو داره

بله درسته واسه کسی که میخواد برای کنکور بخونه 10 تا فرمول چیزی نیست اما وقتی قسمتایی که فرمولا بهش مربوطن کاملا شبیه همه میزان اشتباه شدید میره بالا

Kenji

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
حلی
شهر
تهران-budoko

باو من روزی 7 ساعت درس میخونم
ینی نه اینکه هر روز درس بخونما ولی کلا کمتر از 7 ساعت درس نمیخونم
ینی از امروز که شروع کردم درس خوندن ، 7 ساعت میخونم
:D

در کل من ساعت مطالعه ام رو سال سوم بالا بردم
از نیم ساعت شروع کردم که رسید به 10 ساعت

سنگین ؟؟؟؟؟
من ؟؟؟؟
نه باو ! در حد همون کنکور

پ نه پ میدم بابام حل کنه :D

خب اگه عادت داری به زیاد خوندن شاید دلیلش این باشه که الان دلت نمیخواد درس بخونی , میدونی چی میگم که چون تابستونه و اینا دوست داری بری تفریح و ازاد باشی از یه طرفم وجدانت میگه باید درس بخونی واسه همین میشینی پشت کتاب اما فکرت جای دیگس

اگه اینجوریه بشین با خودت دو دو تا چهار تا کن همه افکارتو بنویس و با خودت رو راست باش , نمیگم تابستونی تفریح نکن چرا اتفاقا تفریحم بکن اما سعی کن اگه مثلا الان 7 ساعت میخونی بکنیش 5 ساعت و اون 2 ساعتم بذاری رو تفریحت اما اون 5 تا رو واقعا بخونی

4ساعت مفید خوندن بهتر از 8 ساعت و نشستن و 1 ساعت مفید خوندنه

اما نه اینکه اینجوری ادامه بدیا , بعد یه مدت باید خودت بیاری بالای بالا و مطمئن باش میتونی (;

Heyrat

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi
شهر
Tehran

به نقل از Kenji :
خب اگه عادت داری به زیاد خوندن شاید دلیلش این باشه که الان دلت نمیخواد درس بخونی , میدونی چی میگم که چون تابستونه و اینا دوست داری بری تفریح و ازاد باشی از یه طرفم وجدانت میگه باید درس بخونی واسه همین میشینی پشت کتاب اما فکرت جای دیگس

اگه اینجوریه بشین با خودت دو دو تا چهار تا کن همه افکارتو بنویس و با خودت رو راست باش , نمیگم تابستونی تفریح نکن چرا اتفاقا تفریحم بکن اما سعی کن اگه مثلا الان 7 ساعت میخونی بکنیش 5 ساعت و اون 2 ساعتم بذاری رو تفریحت اما اون 5 تا رو واقعا بخونی

4ساعت مفید خوندن بهتر از 8 ساعت و نشستن و 1 ساعت مفید خوندنه

اما نه اینکه اینجوری ادامه بدیا , بعد یه مدت باید خودت بیاری بالای بالا و مطمئن باش میتونی (;

باو بحث من اصلا این چیزا نیست
میگم وقتی میخوام تست درسی مثل حسابان رو بزنم ، بعد 10 - 12 تا تست ، سرم درد میگیره
یه جورایی احساس میکنم که کشش نداره مغزم واسه حل سوال بعدی

saba987

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
سبزوار(ساسویه)
مدال المپیاد
من : جوان ناكام.... :|
رشته دانشگاه
cs

یه پارچ آب و دو سه تا شکلات بذار کنارت اگ جای آب شربت باشه ک چ بهتر....
امتحان کردم جواب میده.

Heyrat

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi
شهر
Tehran
بالا