• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از عــــــــلی :
همین الان یک قانونی خواندم در حل مسائل که کنکور یکی از مصداق هاشه؛ فکر کنم بد نباشه اینجا شـِـر کنم:
10 درصد اول سوال 90 درصد وقت را می گیره و 90 درصد باقی مونده ی سوال 10 درصد وقت را ;D طرد و عکس ادبی هم داره!
پ.ن خارجکی اش هم میشه این:
the first 10 percent of the task takes 90 percent of the time and the remaining 90 percent takes the remaining 10 percent
یک جمله دیگه:
the least your will settle for is the most you can expect to get
پس از الان انقدر استرس رتبه کنکور نداشته باشین بشینین درس بخونین ذهنتون ارضا شه! :-سه ممیز چهارده :-" :دی
عارف شيرين سخن! يه چند خطي هم در مورد منابعم ميگفتي عالي ميشدااا!:)

به نقل از k93 :
عارف شيرين سخن! يه چند خطي هم در مورد منابعم ميگفتي عالي ميشدااا!:)

منبعش این کتابس (فکر کنم فقط همین بخشی که نوشتم؛ الان به دردتون می خوره :)) )
Basic principle and calculations in chemical engineering
Written by Himmelblau

پ.ن: ربطی به تاپیک نداره ولی منظورت از منابعم کدومه: منابع هم (منابع جملاتی که گفتم) ؛ منابع من (واسه خوندن هندسه تحلیلی)
اگر دومی مد نظره که من اون کتابایی که گفتی را ندیدم؛ فقط نشر الگوی تحلیلی را داشتم که درسنامه و تمرین و تست های خیلی خوبی داشت

به نقل از عــــــــلی :
منبعش این کتابس (فکر کنم فقط همین بخشی که نوشتم؛ الان به دردتون می خوره :)) )
Basic principle and calculations in chemical engineering
Written by Himmelblau

پ.ن: ربطی به تاپیک نداره ولی منظورت از منابعم کدومه: منابع هم (منابع جملاتی که گفتم) ؛ منابع من (واسه خوندن هندسه تحلیلی)
اگر دومی مد نظره که من اون کتابایی که گفتی را ندیدم؛ فقط نشر الگوی تحلیلی را داشتم که درسنامه و تمرین و تست های خیلی خوبی داشت
:-?? ;D ممنونم! منتهي اين مقاطع مخروطي چرا انقدر فرمول داره؟! :-" چطوري بخونيم كه اضافي نخونيم؟! :-/

به نقل از k93 :
:-?? ;D ممنونم! منتهي اين مقاطع مخروطي چرا انقدر فرمول داره؟! :-" چطوري بخونيم كه اضافي نخونيم؟! :-/
فك كنم بحث در خصوص اينا مربوط ب يه تاپيك ديگس ولي يادمه خودم كانون داشم؛چون كانون جم و جور گفته بود و خلاصه بود راحت حفظ ميكردم.
البته گاجم شرح و بسطش داده...
ولي شخصا فك ميكنم اگه همشون رو باهم خودت مثلن هر فصلي خلاصه كني خيلي راحت تري...!ب درد دوران جمع بنديتم ميخوره! ;)

به نقل از k93 :
داخل خود کتاب درسی فرمول های لازم رو تو یه قسمت جمعبندی یا شاید هم خلاصه (اسمش رو نمیدونم!) آورده!
باید سعی کنی با همون فرمولا سوالا رو حل کنی! اینطوری هر سوالی بهت بدن میتونی با کمترین اطلاعات سوال رو حل کنی!

من با اين ديدگاه كه با باز كردن كتاب مي دونم گير كارم كدوم قسمت خلاصه نويسي نكردم! اصلا موندم غير شيمي كدوم درس نت برداري ميخواد!؟
يا هركس شيوه اي داره اون رو ول نكنه بهتره مگه نه؟! وگرنه من الان بشينم خلاصه بنويسم تا شب 13 بدر طول ميكشه البته خلاصه نويسي كردم
هااا! نه كه اصلا لب بهش نزده باشم(!) منتهي فرضا شيمي 2 خلاصه نويسيم گنگ تر و هرزتر است از خود كتاب و كتاب مبتكران!

يا هندسه چند صدتا فرمول به درد نخور يا حتي گسسته عين خود كتاب يا حتي قواعد عربي صرف فعل ماضي رو از صيغه ذهب رديف كردم:))))

كه چي مثلا!؟ يه بارم به دردم نخورد همين طور با مرور مكرر و تست بسيار جا بيافته بس است!

تا يادم نرفته يه سوالم در مورد زبان انگليسي داشتم يعني اين چقدر ما بايد دامنه لغت داشته باشيم؟! اصلا تو دامنه تعريف ميشه اين لغات با

احتساب كلهم اجمعين كلمات كتاب به عنوان اعضاي دامنه! تستاي لغت ميزدم از گاج سبز لغاتي كه اصلا تو كتاب نيست تو گزينه ها آورده! كنكور

كه ديگه انقدرام ازدستش كه درنميره؟! :-/

درباره‌ی خل‍اصه‌نویسی؛ من خودم این‌جوری م که فقط چیزهایی که بلد نیستم رو روی یه کاغذ می‌نویسم -با مداد که راحت پاک بشه و ده-بیست رنگ خودکار و روان‌نویس استفاده نکرده‌باشم- ؛ خیلی سریع. بعد می‌ذارم‌ش کنار؛ شروع می‌کنم به تست زدن؛ هروقت که یه سوال رو بلد نیستم یا اشتباه دارم -حتّی اشتباه محاسباتی- برمی‌گردم دوباره اون چیزهایی که بلد نیستم یا یادم می‌ره رو می‌خونم -اشتباه داشتن صرفاً بهانه‌س برای مرورِ چیزهایی که یادداشت کرده‌م- ؛ دوباره تست می‌زنم. :-؟ بعد مثل‍اً چیزهایی که خیلی یادم می‌ره رو های‌ل‍ایت می‌کنم و اینا. :-؟
مثل‍اً صرف فعل ماضی ذهب رو بلد نیستی که توی خل‍اصه‌ت می‌یاری‌ش؟! اگه واقعاً بلد نیستی یه سری چیزهای پایه‌ای رو، که کل‍اً تست زدن رو بی‌خیال شو اون پایه‌ای‌ها رو بخون وقتی یاد گرفتی‌شون تست بزن. اگه هم بلدی که خب دیگه چه کاری ه نوشتن‌ش؟!

به نقل از ارغـوان اس. :
درباره‌ی خل‍اصه‌نویسی؛ من خودم این‌جوری م که فقط چیزهایی که بلد نیستم رو روی یه کاغذ می‌نویسم -با مداد که راحت پاک بشه و ده-بیست رنگ خودکار و روان‌نویس استفاده نکرده‌باشم- ؛ خیلی سریع. بعد می‌ذارم‌ش کنار؛ شروع می‌کنم به تست زدن؛ هروقت که یه سوال رو بلد نیستم یا اشتباه دارم -حتّی اشتباه محاسباتی- برمی‌گردم دوباره اون چیزهایی که بلد نیستم یا یادم می‌ره رو می‌خونم -اشتباه داشتن صرفاً بهانه‌س برای مرورِ چیزهایی که یادداشت کرده‌م- ؛ دوباره تست می‌زنم. :-؟ بعد مثل‍اً چیزهایی که خیلی یادم می‌ره رو های‌ل‍ایت می‌کنم و اینا. :-؟
مثل‍اً صرف فعل ماضی ذهب رو بلد نیستی که توی خل‍اصه‌ت می‌یاری‌ش؟! اگه واقعاً بلد نیستی یه سری چیزهای پایه‌ای رو، که کل‍اً تست زدن رو بی‌خیال شو اون پایه‌ای‌ها رو بخون وقتی یاد گرفتی‌شون تست بزن. اگه هم بلدی که خب دیگه چه کاری ه نوشتن‌ش؟!
:)) چي بگم! البته ذهب رو شوخي كردم! هاي لايت خوبه تو فكرشم! البته تستايي كه نكاتي داره يا اشتباه ميكنم علامت گذاري كردم تا فقط اونا

رو بزنم. وقتي تستي رو هم استباه حل ميكنم بر ميگردم اون قسمت رو دوباره ميخونم و در حالت كلي اينه شيوم! به جاي وقت تلف كردن رو نوشتن
فرمولا رو كاغذ!(البته به دليل عدم درك كافي از مفهوم خلاصه نويسي!)

سلام دوستان
ممنون میشم اگه یه توضیح کامل و جامع درباره این پروتئین های غشا بدید! خیلی گیج کنندس من بالاخره نفهمیدم چی به چیه! مخصوصا یه تست ازش تو کنکور 92 اومده بود... کلا درباره کانال، ناقل و ...!!!

فرق دقیق بین درشت مولکول و پلی مر چیه؟!

فرق بین غشای پلاسمایی با غشای سیتوپلاسمی چیه؟!

با تشکر! >:D<

Back
بالا