liesبه نقل از negar.mr :ميگن اخبار ساعت ١٠ گفته امشب ساعت ١٢ شب نتايج رو ميزنن! راسته؟
از سنجش نه، ولی هستن کسایی که پشتیبان ها و ایناشون بهشون اطلاع دادن، غیرموثق.به نقل از Lily Delicated :بی شوخی و کاملا جدی، خودتون یا دوستاتتون کسی هس که امید تک رقمی بوده و بهش زنگ زده باشن؟
اینجا عضوه؟ خو بگو خودش بیاد بگه!به نقل از !..Per$iaNboY..! :تا حالا از بچه های سایت که از دوستام هست تک رقمی ــه... من فقط همین یک نفر رو خبر دارم...
فعلا اسم و رتبه شون رو نمیگم تا موقعی که رسمی اعلام بشه :)
كي پويا؟به نقل از !..Per$iaNboY..! :تا حالا از بچه های سایت که از دوستام هست تک رقمی ــه... من فقط همین یک نفر رو خبر دارم...
فعلا اسم و رتبه شون رو نمیگم تا موقعی که رسمی اعلام بشه :)
منم شنیدم ! ولی گفتن از 12 احتمال داره بزنن ! ینی مثلا شاید 3-4 بزنن !به نقل از negar.mr :ميگن اخبار ساعت ١٠ گفته امشب ساعت ١٢ شب نتايج رو ميزنن! راسته؟
به نقل از فامیلِ دور ترِ توکلی :)) :راس میگه !
نود و چهاری بیروووون !
به نقل از negar.mr :من شنيدم كه يك از لاهيجانه! فاميلشون يادم نيس! تو قلم چي بود، اسمش رضا بود!
به نقل از پدر سازمان سنجش :یکی از فانتزیام اینه که اون یارو لاهیجانیه خراب کرده باشه و فساد قلمچی برملا بشه )
خراب ِ خراب هم نه، قشنگ ریده باشه
مرتیکه زمینم صد میزد
به نقل از پدر سازمان سنجش :یکی از فانتزیام اینه که اون یارو لاهیجانیه خراب کرده باشه و فساد قلمچی برملا بشه )
خراب ِ خراب هم نه، قشنگ ریده باشه
مرتیکه زمینم صد میزد
به نقل از Tavakkoli's Aunt :ولی یک شد
به نقل از پدر سازمان سنجش :از اینم خوشم نمیومد ولی منظور اون یارو دیگه بود. (اقبال؟)