نه خیلیبه نقل از Lily Delicated :تخمین رتبه سنجش چقدر به واقعیت نزدیکه؟باید جدی بگیریمش یا نه؟

به نقل از Aimoi :کتابی که منظم سوالای کنکور رو داشته باشه با جواباش برای جمعبندی، غیر "زرد اختصاصی"ِ قلمچی و "دور دنیا در چهار ساعت"ِ گاج از انتشارات دیگه که کیفیتش قابل قبول باشه، هست؟
بین این دو تا کدوم بهتره؟ برای من یه مسئلهی خیلی اساسی اینه که سوالای مباحثِ حذفی سالِ پیش رو جایگزین کرده باشه یا حداقل مشخص کرده باشه. من خودم با توجه به آشنایی که از سایر کتابای کانون دارم، فک میکنم اوضاع پاسخ تشریحی های "زرد اختصاصی" داغون باشه؛ ولی امروز تو کتابفروشی یه نگاه سرسری انداختم دیدم مشخص کرده گویا سوالای مباحث حذفی رو.![]()

به نقل از gangsta :غیر از کانون انتشارات دیگه ای هست که فلش کارت درسای مختلف رو داشته باشه؟
دین و زندگی و عربی و زیست پیش 2 و حتی فیزیک مدنظرمه!
فلش کارت های کانون خوبه؟ تغییرات کتاب درسی رو اعمال کردن مثلا در دین و زندگی؟

سوال اول که بله... باید یاد بگیرین. (البته نه همه ی جدولی که تو کتاب هست. یه 10-12 مهم داره که شاید تو همون کتاب سبز هم اشاره کرده باشه)به نقل از gangsta :من 2 تا مشکل با شیمی دارم
کتاب پیش2 خیلی سبز نوشته باید ترتیب عناصر در سری الکتروشیمیایی(جدول پتانسیل کاهشی) حفظ باشیم واقعا لازمه؟
شیمی سوم فصل محلول ها هم اون جدول ترکیبات محلول و نامحلول رو یاد نمیگیرم. چکار کنم؟ کسی رمزی براش بلده. من اکثر قسمتای شیمی رو با رمز یاد گرفتم ولی برای این چیزی نتونستم بسازم [-(