من عمیقاً متشکرم از کانونِ فرهنگیِ آموزش توی پرانتز قلمچی. :|به نقل از افـرا :این رو تو گاج چک کردم، کنارش ستاره داره ینی خاص انسانی هاست.
یکم اعتماد به سقف داشته باش، در این حد میتونیم تشخیص بدیم که چی از بیس نبوده تو درسا که!هم اینکه انسانی 87 خر است و هم تو احتمالا اولین کنکور هایی که میزنی، خیلی خیلی بهتر میشی به مرور .
+کودن تر از من تو ادبیات نیست یقینا و الان پیشرفت چشمگیری داشتم به نوبه خودم!![]()

ما به اين جدوله ميگيم خانوده ي ايوب:به نقل از gangsta :فقط میخوای دل ملتو بسوزونی؟خب بگو رمزتو
واسه اون جدول قواعد انحلال پذیری ترکیبات یونی در آب (شیمی سوم) هم اگه رمزی داری بگو
مرسی

.به نقل از رعنا. :سلام!
کتاب دیفرانسیل صفحه 185 ابتدا و انتهای بازه رو به عنوان اکسترمم نسبی در نظر گرفته، ولی تو کتابای کمک درسی ابتدا و انتهای بازه رو در نظر نمیگیریم( کتابایی که من دیدم الگو و خوشخوان و یه رقمی ها بودن) بعد گویا این جمله همین امسال به کتاب اضافه شده، یعنی پارسال نبوده. حالا شما تو کلاستون چطور در نظر گرفتین؟ معلماتون چی گفتن؟ معلم ما که اصلا متوجه این تغییر نشده گویا! ولی معلم فوق برنامم گفت ابتدا انتها رو هم اکسترمم نسبی بگیریم!
خواهشا زود جواب بدین! اشتباه چاپی هم ممکنه بوده باشه؟؟؟؟
به نقل از Fitz William . Darcy :امروز سر کلاس ما بحثش شد اتفاقا !! .. الگو نـگرفته ، اما گاج و تخته سیاه گرفتن !![]()
..
تخته سیاه نوشته، کتاب درسی به صراحت نقاط ابتدا و انتها رو (جدای از بحث اکسترمم مطلق بودن) ؛ اکسترمم موضعی (نسبی) میدونه .
و این در راستای همون تعاریف (جدید و من در آوردی!!) مولفان هست که در حسابان و بحث حد و اینا دیدیم. که میگفت اگه فقط در یک همسایگی راست یا چپ دامنه تعریف باشه، منظور از حد و اینا ، در همون طرف هست!
پ.ن: تخته سیاه حتا گفته مشتق رو هم اینطوری کار کنین! یعنی اگه دامنه تعریف فقط در راست بود و تابع مشتق راست داشت ؛
=> مشتق تابع در اون نطقه = همون مشتقِ راستش !!
........
البته به تعریف کتاب درسی هم که نگاه کنیم، میشه اینو فهمید. چون گفته برای مثلا ماکسیمم نسبی:
« به ازای هر x عضو دامنه f ؛ فاصله x از نقطهِ مورد نظر، به اندازه r باشه (همون بحث همسایگی!) و عرض نقطه c بزرگتر مساویِ عرض x باشه ! »
=> وقتی فقط میشه فاصلهِ x های سمت راست (یا چپ) رو بررسی کرد از نقطه ابتدا یا انتها ؛ پس منظور همون هست بنا بر تعریف کتاب !
![]()
.
.
)
حتی یادمه کتاب نوشته بود باید نقطه درونی تابع باشه!

به نقل از ارغوان :آقا یه رمزی هست؛ خیلی خوبه :)) میفرماد که:
Au Pt Hg Ag Cu H Pb Sn Ni Co Fe Cr Zn Mn V Al Mg Na Ca Ba K Li
لیکا باکانا مگه؟! الو؟ وای! من زنِ کریم فسقلی کودن نمیشم سرِ پولداریِ هیدروژن. کو آبجیِ حاجی پدر-طلا؟
[این تیکهی اوّلش انصافاً هیچجوری رمز نداشت :)) ]
حالا اونایی که خیلیسبز گفته مهم ن رو جدا نکرده دیگه؛ هر چیزی که امکانش هست ازش سوال بیاد ه. مثن وانادیم خیلیخیلیکم سوال اومده؛ ولی هست این وسط.
باشد که به کار افتد و در نظر آید.
× اون «پدر-طلا»ی تهش یه چیزی ه مثِ «پدرسگ» و اینا. :)) استدلال داره؛ الکی نیست که. :))