• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از امــیـــررضـــا :
چرا اینقد تغییرهای پی در پی ؟
مطمئنی ک میخوای ریاضی بخونی؟
تجربی چرا نمیخوای بدی دوباره؟
راستش هنوز جدی تصمیم نگرفتم...شایدم نرفتم ریاضی!
تجربی ریسکش خیلی بالاس...

به نقل از sepehr94 :
راستش هنوز جدی تصمیم نگرفتم...شایدم نرفتم ریاضی!
تجربی ریسکش خیلی بالاس...
اما معمولا تجربی های سال دومی موفق ترن

به نقل از امــیـــررضـــا :
اما معمولا تجربی های سال دومی موفق ترن
راستش علاقه زیادی به رشته برق دارم و داشتم...
داستان امسال من قصه ش طولانیه...
حداقل با رتبه ی امسالم اگر ریاضی بودم برق سراسری قبول بودم.....

58090554175048243145.png

جواب يك تا سه رو شامل ميشه!ولي چون در گزينه يك هر دو اتم 2 الكترون كم دارن تا اوربتالشون پربشه شده جواب :-w اين ديگه چه منطقيه!؟به بن بست

رسيدن الكي ميخوان هر طور شده مشغول كنن!؟ :-/ ;D نيمه پر ميخواي حداقل نيمه پر واقعي باشه! ~X(اصلا چيه قضيش!؟

به نقل از k93 :
58090554175048243145.png

جواب يك تا سه رو شامل ميشه!ولي چون در گزينه يك هر دو اتم 2 الكترون كم دارن تا اوربتالشون پربشه شده جواب :-w اين ديگه چه منطقيه!؟به بن بست

رسيدن الكي ميخوان هر طور شده مشغول كنن!؟ :-/ ;D نيمه پر ميخواي حداقل نيمه پر واقعي باشه! ~X(اصلا چيه قضيش!؟
شما فکر کنم دارین اربیتال رو با زیرلایه اشتباه میگیرن ،وقتی میگه دو اوربیتال نیمه پر یعنی دوتا اربیتال به جای داشتن دو اتم با اسپین های مخالف یک اتم داشته باشه ، یعنی اتم باید دوتا الکترون برای کامل پر شدن زیر لایه هاش کم داشته باشه !

به نقل از A F S H I N :
شما فکر کنم دارین اربیتال رو با زیرلایه اشتباه میگیرن ،وقتی میگه دو اوربیتال نیمه پر یعنی دوتا اربیتال به جای داشتن دو اتم با اسپین های مخالف یک اتم داشته باشه ، یعنی اتم باید دوتا الکترون برای کامل پر شدن زیر لایه هاش کم داشته باشه !
خاك عالم بر سر من خنگ ;D درسته!عجب خبطاي ناجوري ميكنم X_X

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان،
من پارسال تغییر رشته دادم از ریاضی به تجربی ولی متاسفانه در کنکور امسال نتونستم موفق بشم....تصمیم گرفتم ان شا ا... دوباره برگردم ریاضی....ولی احتمالا نمی خوام معلم بگیرم یا کلاس برم....به نظر شما بهترین کتاب برای خودآموزی این 3 کتاب دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی چیست؟! (مخصوصا از کنکوری های 92 می پرسم که تجربه بیشتری دارند....!)
دیف و تحلیلی الگو هم تستای خوب و زیادی داره هم درسنامه هاش خیلی خوبه البته واسه تست تحلیلی مبتکرانم خوبه
گسسته الگو و خوشخوان

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان،
من پارسال تغییر رشته دادم از ریاضی به تجربی ولی متاسفانه در کنکور امسال نتونستم موفق بشم....تصمیم گرفتم ان شا ا... دوباره برگردم ریاضی....ولی احتمالا نمی خوام معلم بگیرم یا کلاس برم....به نظر شما بهترین کتاب برای خودآموزی این 3 کتاب دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی چیست؟! (مخصوصا از کنکوری های 92 می پرسم که تجربه بیشتری دارند....!)
به نظر من که فکر میکنم خیلی از دوستام هم باهاش موافق باشن ،گسسته حتما فار بگیر واقعا کتاب عالیه ایه ،تحلیلی به نظر من اندیشه فائق ولی بعضی ها هم میگن الگو ،دیف هم به نظر من گاج بگیر از همه بهتره ، البته الگو هم کتاب خوبیه ولی بدیش اینه که خیلی تست داره سخت میشه همش رو زد البته امسال شما دیگه مدرسه نداری !
فیزیک هم باید بدونی پارسال داشتی حتما گاج بگیر !

به نقل از CrazyB0y :
هگزانول در آب بهتر حل میشه یا هگزان ؟!>
هگزان تو آب حل نمیشه.همون حلال ناقطبی هاس.
هگزانول الکل تقریبا سبکه که فک کنم حل میشه(شایدم کم محلول باشه)

Back
بالا