• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

#:-S
به نقل از جــــــــان سیــــــــنا :
اصلا به این موضوع فکر نکن که سمپادی نیستی یا نمونه درس نخوندی....اتفاقا خیلیا رو که میشناسم که از ما که سمپادی بودیم خیلی بهتر نتیجه گرفتن.مشکلت دقیقا چیه؟؟؟درسو خوب متوجه نشدی؟؟؟یا با تستش مشکل داری؟..البته جزوه بعضی معلما تو ریاضی واقعا به درد نمیخوره...ریاضی 2 شاید سنگینترین کتاب دوره دبیرستان باشه...اول باید یه کتاب آموزش خوب بخونی بعد بری سراغ کتاب تست....
جزوه ها خوبه ولی ;D
:-s
خوب کلا نه حسابان میتونم نه دیفرانسیل نه هندسه نه گسسته نه آمار :-< :-ss X_X
اصلا نمیدونم چرا :(
راستش کلا قبلش هم نمیتونستم ولی چون تست و اینا مهم نبود توجه نداشتم
الان چه کار کنم؟

به نقل از shzboy1393 :
#:-Sجزوه ها خوبه ولی ;D
خوب کلا نه حسابان میتونم نه دیفرانسیل نه هندسه نه گسسته نه آمار :-< :-ss X_X
اصلا نمیدونم چرا :(
راستش کلا قبلش هم نمیتونستم ولی چون تست و اینا مهم نبود توجه نداشتم
الان چه کار کنم؟
معلومه بايد بيشتر تلاش كني ;D همه اينايي كه گفتي به نظر من واقعا آسونه ياد گرفتنش!ابتدايي و راهنمايي رو هر كجا گذرانده باشي ميتوني
فقط بايد بخوني!

ولي اين گسسته لامصب بدجور حال آدم رو ميگيره ~X( دركت ميكنم كه هيچي ملتفت نشي چون 99 درصد كنكوريا شايدم بيشتر توش موندن!

خصوصا تئوري اعداد كه اصلا معلوم نيست چي به چيه!اون لحظه الهام شد بهت جواب و راه حل شد نشد هم نشد دوستان موفق تئوري اعداد

رو چطور گذروندين!؟ ;D
اين يكي يه چيزي وراي اون تلاشس!

به نقل از k93 :
معلومه بايد بيشتر تلاش كني ;D همه اينايي كه گفتي به نظر من واقعا آسونه ياد گرفتنش!ابتدايي و راهنمايي رو هر كجا گذرانده باشي ميتوني
فقط بايد بخوني!

ولي اين گسسته لامصب بدجور حال آدم رو ميگيره ~X( دركت ميكنم كه هيچي ملتفت نشي چون 99 درصد كنكوريا شايدم بيشتر توش موندن!

خصوصا تئوري اعداد كه اصلا معلوم نيست چي به چيه!اون لحظه الهام شد بهت جواب و راه حل شد نشد هم نشد دوستان موفق تئوري اعداد

رو چطور گذروندين!؟ ;D
اين يكي يه چيزي وراي اون تلاشس!
خوب شما کتاب خوب و مناسبی رو پیشنهاد نمیدی؟
راستی دقیقا چجوری باید بخونم؟ :-$ #-o :-?

آقا ([nb] بله ...املام قویه[/nb]) یه سوال

این ساختار های لویس را تا چه حد باید بلد باشیم عایا؟؟

همین ساختارهای کتاب بسه؟؟ یا اون چیزایی که داش بهمن[nb]بازرگانی[/nb] :-" گفته رو هم باید بخونیم؟؟

به نقل از HotMe :
آقا ([nb] بله ...املام قویه[/nb]) یه سوال

این ساختار های لویس را تا چه حد باید بلد باشیم عایا؟؟

همین ساختارهای کتاب بسه؟؟ یا اون چیزایی که داش بهمن[nb]بازرگانی[/nb] :-" گفته رو هم باید بخونیم؟؟
به طور کلی شاید بتونی با اونایی که کتاب نوشته تست رو بزنی ، ولی خب حدودا 4-5 دقیقه وقت میخواد ،برای این که بتونی خیلی راحت تست رو بزنی و سریع رد بشی یا باید روشش کشیدن ساختار رو خیلی سریع یاد بگیری یا باید حفظ کنی که من بهت پیشنهاد میکنم که روش یاد بگیر چون اونطوری قشنگ ملکه ی ذهنت میشه و خیلی راحت حسی تست هاش رو میزنی !

ببین با این شرایط که تو گفتی بهتره اول بری یه معلم خوب برای ریاضی تو شهرتون پیدا کنی و چند جلسه ای باهاش کلاس بری.لازم هم نیست تعداد جلسات زیاد باشه چند جلسه که بری خودت متوجه میشی که هر مبحثو چطور باید خوند.....اگه یه نفر تو ادبیات و دین و زندگی مشکل داشته باشه میشه با کتاب خوب و برنامه ریزی درست حلش کرد ولی ماهیت ریاضی اینه که درس رو بصورت تشریحی باید از معلم یاد گرفته باشی....یا فیزیک هم همینطور.مثلا اگه با یه معلم خوب کلاس بری و روش حل مسایل خازن رو یاد بگیری دیگه خودت میتونی از پس فصل بعدی (جریانها و مدارها ) هم بر بیای.....در مورد این دو تا درس اگه پایه ای مشکل داری از همین الان با دوتا معلم خوب برو کلاس..این ریسک رو نکن. چون این دو تا درس رو خیلی خیلی سخت با کتاب میشه کاملا مسلط شد(حتی اگه کتاب خوبی باشه) ..اول چند جلسه کلاس برو بعدش برو سراغ کتاب و جزوه های خوب....اگه صبور باشی حتما نتیجه میگیری.

به هیچ عنوان به ساختارهای لوویس کتاب درسی اکتفا نکنید...تو کنکور سال 91 تجربی یه سوال پرسیده بودن که به اینا ربط داشت ولی ساختار لوویس هیچکدوم از اون گونه ها تو کتاب درسی نبود...تو برنامه ی فرصت برابر هم که داشتن سوالاتو تحلیل میکردن دبیر شیمیشون میگفت درسته که این گونه ها ساختارشون تو کتاب درسی نیومده ولی چون تو هر کلاسی گفته میشه باید بلد بودن داوطلبا... یعنی به همین راحتی توجیهش کرد که خارج از کتاب نیست.....خلاصه اینکه همه ساختارها رو یاد بگیر..

ببین با این شرایط که تو گفتی بهتره اول بری یه معلم خوب برای ریاضی تو شهرتون پیدا کنی و چند جلسه ای باهاش کلاس بری.لازم هم نیست تعداد جلسات زیاد باشه چند جلسه که بری خودت متوجه میشی که هر مبحثو چطور باید خوند.....اگه یه نفر تو ادبیات و دین و زندگی مشکل داشته باشه میشه با کتاب خوب و برنامه ریزی درست حلش کرد ولی ماهیت ریاضی اینه که درس رو بصورت تشریحی باید از معلم یاد گرفته باشی....یا فیزیک هم همینطور.مثلا اگه با یه معلم خوب کلاس بری و روش حل مسایل خازن رو یاد بگیری دیگه خودت میتونی از پس فصل بعدی (جریانها و مدارها ) هم بر بیای.....در مورد این دو تا درس اگه پایه ای مشکل داری از همین الان با دوتا معلم خوب برو کلاس..این ریسک رو نکن. چون این دو تا درس رو خیلی خیلی سخت با کتاب میشه کاملا مسلط شد(حتی اگه کتاب خوبی باشه) ..اول چند جلسه کلاس برو بعدش برو سراغ کتاب و جزوه های خوب....اگه صبور باشی حتما نتیجه میگیری.
کلاس کنکور میرم ولی خیلی موثر نیست :-ss
باید خصوصی بگیرم؟
ریاضی هم یک جا دارم کلاس کنکور میرم معلمش خیلی معروف و خوب هست و کلی هم شاگرد داره ولی سطح بالا درس میده و من مشکل پایه دارم درست نمیفهمم واقعا نمیدونم چه کار کنم ;D

معلم مدرسمونم پارسال خوب بوده انگار امسال عوض کردن خیلی داغونه :-s

آره منظورم کلاس خصوصی بود....برای اونایی که مشکل پایه ای دارن کلاسهای گروهی هرقدر هم معلمش خوب باشه نه تنها مفید نیست بلکه وقت گیر هم هست....اگه یه معلم خوب پیدا کنی که کتاب درسی رو بهت یاد بده خودت ازپس تستاش برمیای...نه اینکه مثل بعضی کلاسای کنکور که طرف از لحظه ورودش شروع میکنه به گفتن نکته تستی....

آره منظورم کلاس خصوصی بود....برای اونایی که مشکل پایه ای دارن کلاسهای گروهی هرقدر هم معلمش خوب باشه نه تنها مفید نیست بلکه وقت گیر هم هست....اگه یه معلم خوب پیدا کنی که کتاب درسی رو بهت یاد بده خودت ازپس تستاش برمیای...نه اینکه مثل بعضی کلاسای کنکور که طرف از لحظه ورودش شروع میکنه به گفتن نکته تستی....
ای کاش زودتر میفهمیدم ~X(

حالا چه کار کنم؟؟؟
والا پارسال معلم هم داشتم خوب ولی بازم نمیتونستم تست حل کنم ! :)
معلم مدرسمونم خوبه ولی حالا واقعا نمیدونم چه کار کنم! کلی پول کلاس دادم :-s
:-ss ~X(
الان توروخدا یک راه حل خوبی پیشنهاد بدید :((

Back
بالا