• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

کتاب ریاضی 2 نصیری کلا با کتاب حسابانش فرق میکنه.. .از اول و ساده ترین مسایل شروع کرده به توضیح دادن تا مسایل پیشرفته هم جلو رفته...فقط یه مقدار حوصله میخاد.چون فعالیت محور هست و جواب سوالاتو آماده و مستقیم نزاشته جلوشون..ولی تو سی دی همراهش جواب همه تمرینها اومده

یک سوالی هست مدتی هست فکرم رو مغشول کرده ;D :-?
میخواهد واسه کنکور شعر های حفظی کتاب رو حفظ باشیم؟
آخه یک تست قرابت معنایی دیدم از شعر حفظی مطرح شده بود گفتم شاید شعر حفظی هم باید حفظ باشیم به هر حال منتظر راهنمایی شما دوستان گلم هستم :-"

به نقل از shzboy1393 :
آخه یک تست قرابت معنایی دیدم از شعر حفظی مطرح شده بود گفتم شاید شعر حفظی هم باید حفظ باشیم به هر حال منتظر راهنمایی شما دوستان گلم هستم :-"
نه، لازم نیست. اون دو سه تا سوال شعر حفظی که دادن تا حالا که خیلی احمقانه ان. :-" واسه قرابت ـم که لازم نیس حفظ باشید.

به نقل از shzboy1393 :
شعر حفظ انرين بار تو كنكور رياضي سال ٨٦ اومده بود فك كنم.
سوال:
بهرام كه گور مي گرفتي همه عمر/ديدي كه چگونه گونه گور ... گرفت
١)مهرام
٢)شهرام
٣)بهرام
٤)يادم نيست چي بود ابن گزينش :))
خلاصه علاوه بر اينكه خيلي وقته نيومده و احتمالن هم نمياد،سوالاتش هم خيلي تابلوعن!
اصن روايت داريم كه حتي واسه امتحان ترم هم شعر حفظ نبايد حفظ كرد!باس نوشت رو دستمال كاغذي،برد سر جلسه
;D

سـِلام...

یه سوال
کدوم بخش کتاب دینی واقعن تو کنکور نمیاد؟؟؟[nb]منظورم اون فعالیت ها و این جور چیزاس[/nb] اول کتاب یه سری چیزا رو مشخص کرده ولی طراح محترم :-" به اونا عمل نمیکنه....... مثلا همین تفکیک ها.......میشه گفت مهمترین بخش کتاب دینی 3 عهدنامه اشتر ِ

یه سوال دیگه

امر به لام تو کتاب درسی هست عایا ؟؟؟

یه سوال دیگه .....

اسید های اکسیژن دارو باید لویس شون رو بلد باشیم عایا؟؟

بدبختانه نمي تونم دريك چند درس رو بخونم! :(يعني شيمي رو ميگيرم ديگه ولش نمي كنم تا اخرش رو ميخونم!حتي عمومي هم فقط هرزگاهي

زبان كار ميكنم!روش خوبي نيست نه!؟ :|

به نقل از HotMe :
سـِلام...

یه سوال
کدوم بخش کتاب دینی واقعن تو کنکور نمیاد؟؟؟[nb]منظورم اون فعالیت ها و این جور چیزاس[/nb] اول کتاب یه سری چیزا رو مشخص کرده ولی طراح محترم :-" به اونا عمل نمیکنه....... مثلا همین تفکیک ها.......میشه گفت مهمترین بخش کتاب دینی 3 عهدنامه اشتر ِ

یه سوال دیگه

امر به لام تو کتاب درسی هست عایا ؟؟؟

یه سوال دیگه .....

اسید های اکسیژن دارو باید لویس شون رو بلد باشیم عایا؟؟
تو درس دینی باید همه چیو بخونی حتی اگه ترجمه یه آیه رو تو متن داده و عربیشو نداده خودت باید عربیشو بلد باشی ممکنه بدن

سخت ترین درس دینی 3 از نظر من درس 8ه! چون هم آیه های خیــــــــــلی شبیه به هم داره (قل ما اسالکم/قل لا اسالکم/قل ما سالتکم!) و هم این که پر از مفاهیمه. ضمنا دو صفحه آخرش هم خوراک قلمچیه! سوالاتی طرح میکنن در حد المپیاد دین و زندگی!

درس 8 ساده ترین درس دین و زندگی 3 بود ...کجای اون درس مفهوم داشت؟؟؟ :|.

به نقل از ریاضیات گسسته :
سخت ترین درس دینی 3 از نظر من درس 8ه!

به نقل از زهــــــــــــــــــــــــرا :
درس 8 ساده ترین درس دین و زندگی 3 بود ...

اینطوریام نیست.......نه زیاد سخته نه زیاد آسون

اما قبول دارید مهم ترین بخش دینی 3 عهدنامه ی مالکه؟؟ هر کنکور یه سوال میاد ازش

Back
بالا