• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از botia :
سلام, من قرابت معنایی هامون سبطی رو دارم میخونم روزی یک ساعت و نیم,ولی هر کار میکنم بیشتر از 6 صفحه نمیتونم بخونم و چون میخواستم تا اول مهر تمومش کنم اینطوری دو ماه باید بخونمش,بنظرتون با توجه به اینکه دوباره میخونمش چه کاری باید بکنم؟ :-?
من نیز همین مشکلُ دارم....ولی روزی حدود نیم ساعت میخونم........حالا بعضی ها میگفتن چن دور بخونید این کتابو...... اینجوری که تموم نمیشه...... :-\ :-\

به نقل از botia :
سلام, من قرابت معنایی هامون سبطی رو دارم میخونم روزی یک ساعت و نیم,ولی هر کار میکنم بیشتر از 6 صفحه نمیتونم بخونم و چون میخواستم تا اول مهر تمومش کنم اینطوری دو ماه باید بخونمش,بنظرتون با توجه به اینکه دوباره میخونمش چه کاری باید بکنم؟ :-?
آیا واقعا لازمه ک اینقدر زود تمومش کنید؟؟؟ بعد بذاریدش کنار؟؟؟؟
اینجوری ک تا کنکور همش میپره...
ب نظرم اگ خورد خورد تا کنکور بخونیش خیلی بهتره یه دورم باید کافی باشه البته با این نکته ک هر بار میخوای بخونی باید یه تورق سریع کنی قبلیا رو....

به نقل از saba987 :
آیا واقعا لازمه ک اینقدر زود تمومش کنید؟؟؟ بعد بذاریدش کنار؟؟؟؟
اینجوری ک تا کنکور همش میپره...
ب نظرم اگ خورد خورد تا کنکور بخونیش خیلی بهتره یه دورم باید کافی باشه البته با این نکته ک هر بار میخوای بخونی باید یه تورق سریع کنی قبلیا رو....
کاملا درسته
هامون سبطی یا کلا درس های عمومی رو نباید اینجوری بخونی، یا حداقل وقتی تموم کردی نبندیش، همین جور تا موقع کنکور دوره کنین وگرنه خیلی راحت فراموش می کنین، حتی اگه اون درسا را خوب یادگرفته باشین،

سلام!این سوالم رو یه بار پرسیدم ولی جوابش فایده ای نداشت!!!باز میپرسم یه راه حل دیگه پیشنهاد بدین لطفا..پلیز!!
من صبح همش خابم میاد و نمیتونم پاشم درس بخونم یا همش خابالودم میشه یه راهکار بدین ک بیدار موند؟ بعد اینکه شب ساعت 8به بعد درس خوند؟

به نقل از nafiseh74 :
سلام!این سوالم رو یه بار پرسیدم ولی جوابش فایده ای نداشت!!!باز میپرسم یه راه حل دیگه پیشنهاد بدین لطفا..پلیز!!
من صبح همش خابم میاد و نمیتونم پاشم درس بخونم یا همش خابالودم میشه یه راهکار بدین ک بیدار موند؟ بعد اینکه شب ساعت 8به بعد درس خوند؟

باید عادت کنی .......راه دیگه ای نیست......مثلا من خودم قبلنا(که راهنمایی بودم) شب از 8 به بعد نمیتونستم بدرسم ولی صبح ها از ساعت 4 درس میخوندم.......اما حالا اگه بخام تا ساعتای 11 میتونم بخونم چون عادت کردم.....

شب کی میخابی؟؟ زودتر بخواب...

سعی کن برای آخر شب درسایی رو بزاری که زیاد نیاز به تمرکز ندارن

یه چیزی

کتابای پیشو خود مدرسه میده دیگه؟؟ :-/ :-/

بعد اونوقت کی میده کتابارو ؟؟

به نقل از سوشــیانت :
یه چیزی

کتابای پیشو خود مدرسه میده دیگه؟؟ :-/ :-/

بعد اونوقت کی میده کتابارو ؟؟
هنوز ب دست اونا کتاب نرسیده ولی تا یکی دو روز آینده گفتن می رسه......

مدرسه ما که تو تیر بهمون کتاب داد!
من الان هامون سبطی رو کامل یه دور خوندم،حالا میخوام تست های قرابت معنایی نشر الگو رو بزنم و اون که تموم شد جفتشو یه بار دور کنم. اینطوری خوبه؟ :-/
زبان فارسی هامون سبطی هم تموم کردم اما توت برداری کردم،اونم آخرا یه بار دور کنم خوبه دیگه؟ :-/

به نقل از Lily Delicated :
مدرسه ما که تو تیر بهمون کتاب داد!
من الان هامون سبطی رو کامل یه دور خوندم،حالا میخوام تست های قرابت معنایی نشر الگو رو بزنم و اون که تموم شد جفتشو یه بار دور کنم. اینطوری خوبه؟ :-/
زبان فارسی هامون سبطی هم تموم کردم اما توت برداری کردم،اونم آخرا یه بار دور کنم خوبه دیگه؟ :-/
سلام,واقعا خیلی کار درستی ها :-"
نظر بنده حقیر اینه که همون هامون سبطی رو یه بار دیگه هم بخون تا بقول خودم رو مخ آدم خالکوبی شه,تست که هنوز خیلی وقته برا زدن
البته هر چی که خودت فکر میکنی بهتره :-"

فک کنم باید اینجا پرسید دیگه:
"دکترای پیوسته ی ریاضی" ینی چی؟
یه همچین چیزی رو تو دفترچه انتخاب رشته ی سال 86 دیدم،یکی توضیح بده که چیه،و اینکه ایا هنو هم هس یا نه!

Back
بالا