• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

من هفته ای 26-27 ساعت میخونم راضی هستم به همه چی میرسم تست هم میزنم و اینا مشکلیه ؟! ;D بقیش هم یا بیرون استخرم یا پارک یا باشگاه ! :-"
سال کنکور که میگن کو ؟! :-? #-o ;D
برنامه رو باید سبک ریخت تا اجرا بشه! :> ;D

این برنامه هفته پیش بود که نوشتم(بازش کنید بعد زوم کنید تا معلوم شه) :

لطفا نظراتتون رو بگید اشکالاش هم بگید توصیه هم کنید! ;D
خط خودتون ضایس! من خطم خیلی هم خوبه! ;D
با تشکر قبلی !

عاقا من یه مشکلی دارم... :-\

الان مباحثی رو که برای آزمون قبلی خوندم الان باز فک میکنم بلد نیستم......اگه بیام تست بزنم احتمالا بلد باشم ها.....ولی همین که میخام تست بزنم هی یه چیز احمقانه میاد تو ذهنم که برو از دوباره بخون......از دوباره هم که میخام بخونم با خودم میگم بزار کامل بخونم......اینجوری میشه که نمیرسم همه رو بخونم و اعصابم خورد میشه........عایا مشکل من وسواس درسیه چیه؟//

در ضمن از دیروز بعد از ظهر حس میکنم خنگ شدم :o یعنی اصلا حواسم جمع نمیشه........نمیتونم متمرکز بشم رو درس.....[nb] دغدغه فکری خاصی هم ندارم[/nb] هی میام بخونم هی میبینم نمیتونم........مثلا از صبح رفتم کتابخونه ....فقط نیم ساعت خوندم :|
چیکار کنم؟؟

به نقل از سوشــیانت :
عاقا من یه مشکلی دارم... :-\

الان مباحثی رو که برای آزمون قبلی خوندم الان باز فک میکنم بلد نیستم......اگه بیام تست بزنم احتمالا بلد باشم ها.....ولی همین که میخام تست بزنم هی یه چیز احمقانه میاد تو ذهنم که برو از دوباره بخون......از دوباره هم که میخام بخونم با خودم میگم بزار کامل بخونم......اینجوری میشه که نمیرسم همه رو بخونم و اعصابم خورد میشه........عایا مشکل من وسواس درسیه چیه؟//

در ضمن از دیروز بعد از ظهر حس میکنم خنگ شدم :o یعنی اصلا حواسم جمع نمیشه........نمیتونم متمرکز بشم رو درس.....[nb] دغدغه فکری خاصی هم ندارم[/nb] هی میام بخونم هی میبینم نمیتونم........مثلا از صبح رفتم کتابخونه ....فقط نیم ساعت خوندم :|
چیکار کنم؟؟
ببین کلن گاهی اوقات پیش میاد که کسی حوصله خوندنه درس و نداره اون روز به خودت استراحت بده و اصن سراغ درس نرو چون اون روز درس نخوندی بعدن شاید یه ذره عذاب و وجدان بگیری که باعث میشه دفه بعدی به طور کامل بخونی بدون هیچ دغدغه ای :)

اینیم که میگی واسواسه درسی همیینه الان برا جمع بندی تو نباید دوباره از اول بخونی تو باید با زدنه چندتا تست به یاداوری مطالب و تثبیتش بپردازی بعد اگه تستارو بلد بودی که هیچ ولی اگه تستا رو بلد نبودی برو سراغ جزو و کتاب و دوباره بخون

سلام!شاید مشکل من به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی خب توروخدا جواب بدید!
من صبح زود نمیتونم پاشم یا اگه پاشم همش خابالودم و نمیتونم درس بخونم! بعداز ظهر هم همینطوره :'(
توروخدا یه راه حلی بگین ک بتونم بیشتر از وقتم استفاده کنم :-s

به نقل از nafiseh74 :
سلام!شاید مشکل من به این تاپیک ربط نداشته باشه ولی خب توروخدا جواب بدید!
من صبح زود نمیتونم پاشم یا اگه پاشم همش خابالودم و نمیتونم درس بخونم! بعداز ظهر هم همینطوره :'(
توروخدا یه راه حلی بگین ک بتونم بیشتر از وقتم استفاده کنم :-s

باید کم کم این کارو کنی...یه ساعت از اون ور زود تر بخوابی یه ساعت ازین ور زود تر پاشی... یا مثه من اینجوری کنی:

من خرداد ماه 12 شب باید میخوابیدم و باید 5:30 شروع میکردم به خوندن، خب شدیدا خوابم میومد اولش اما زود زود آب میزدم به صورتم ، حتی

میشد اوایل وسطاش چرت میزدم اما بعدش عادت کردم کم کم، اوایل شبا خوابم نبرد اما چون به زور پا میشدم صب و مثلا دیشبش 4تا خوابیده

بودم شب ساعت 11 میمردم از خواب...سختیش 2 روزه اینکار...

و اینکه سعی کن صبح که پا میشی یه سیب بخوری، سریع قند بهت میرسونه...

موفق باشید! :)

به نقل از CrazyB0y :
من هفته ای 26-27 ساعت میخونم راضی هستم به همه چی میرسم تست هم میزنم و اینا مشکلیه ؟! ;D بقیش هم یا بیرون استخرم یا پارک یا باشگاه ! :-"

این برنامه هفته پیش بود که نوشتم(بازش کنید بعد زوم کنید تا معلوم شه) :

لطفا نظراتتون رو بگید اشکالاش هم بگید توصیه هم کنید! ;D
خط خودتون ضایس! من خطم خیلی هم خوبه! ;D
با تشکر قبلی !

سال کنکورو شما الان نمیخوای حس کنی...یه دوستی داشتیم به همه تفریحاتش میرسید،از بچه های کلاسشون هم خیلی سر بود ؛ رتبه

اش اومد خیلی ضایع شد و خورد شد...

هفته ای 26 ساعتت کمه ، اگه واقعا میخوای بعد ها حسرت تک تک ثانیه هاشو نخوری تایم تو ببر بالا ، تا جایی که میتونی...از تفریحاتت هم

کن، فاکتور اول کنکور خر زدنه...

مدیر محترم پستامو ترکیب کن.. :)

هفته ای 26 ساعتت کمه ، اگه واقعا میخوای بعد ها حسرت تک تک ثانیه هاشو نخوری تایم تو ببر بالا ، تا جایی که میتونی...از تفریحاتت هم

کن، فاکتور اول کنکور خر زدنه...

اصن معلوم نیست کمه یا نه. برای الان که تابستونه و هنوز اوله راهه اگه پیوسته باشه خیلی هم خوبه. خیلی. من خودم تو سال تحصیلیشم، تو زمستونم میانگین هفته‌ای 25 ساعت می‌خوندم و نتیجم از خیلی‌ها که هفته‌ای 40-50 ساعت می‌]خوندن بهتر بود. نمی‌گم من الگوام مثن =)) منظورم اینه که انقد رو ساعت مطالعه زوم نکنین. اگه می‌بینی داری نتیجه می‌گیری اینطوری هنوز خودتو خسته نکن اصن. بعد عید به اندازه کافی وقت هست خودتو خسته کنی :دی

[نظر شخصیم بود کلش. می‌تونه هم چرت و پرت باشه]

خب مشکل اینه من نمیدونم چی بخونم ! هر درسی رو که بتونم جا میدم ولی جا زیاد میاد!
راستی ساعت خوابتون رو کم نکنید چون حتی اگه عادت کنید بازدهی ذهنتون به همون اندازه میاد پایین و سوتی هاتون توی آزمون ها هم زیاد میش! روزی 8 ساعت رو حداقل بخوابید! :-" خواب ظهر نیم ساعت به نظر من کاملا لازمه!
---
فاکتور اول کنکور, درست, خر زدنه نه هر نوع خر زدنی! ;D

به نقل از CrazyB0y :
خب مشکل اینه من نمیدونم چی بخونم ! هر درسی رو که بتونم جا میدم ولی جا زیاد میاد!
راستی ساعت خوابتون رو کم نکنید چون حتی اگه عادت کنید بازدهی ذهنتون به همون اندازه میاد پایین و سوتی هاتون توی آزمون ها هم زیاد میش! روزی 8 ساعت رو حداقل بخوابید! :-" خواب ظهر نیم ساعت به نظر من کاملا لازمه!
---
فاکتور اول کنکور, درست, خر زدنه نه هر نوع خر زدنی! ;D

بله، خرزدن هم اصولی داره که باید رعایت شه..
به نقل از BUG :
اصن معلوم نیست کمه یا نه. برای الان که تابستونه و هنوز اوله راهه اگه پیوسته باشه خیلی هم خوبه. خیلی. من خودم تو سال تحصیلیشم، تو زمستونم میانگین هفته‌ای 25 ساعت می‌خوندم و نتیجم از خیلی‌ها که هفته‌ای 40-50 ساعت می‌]خوندن بهتر بود. نمی‌گم من الگوام مثن =)) منظورم اینه که انقد رو ساعت مطالعه زوم نکنین. اگه می‌بینی داری نتیجه می‌گیری اینطوری هنوز خودتو خسته نکن اصن. بعد عید به اندازه کافی وقت هست خودتو خسته کنی :دی

[نظر شخصیم بود کلش. می‌تونه هم چرت و پرت باشه]

میتونه چرت و پرت باشه.... :))

ببخشید اگه تمام روزها شو تعطیل در نظر بگبریم میشه روزی 4 ساعت ، ای کیوش در حد داوینچی هم باشه باید بیشتر بخونه....

واقعا 4 ساعت بشه 7 ساعت خسته کردن داره؟؟؟باید سعی کنی مثه یه کنکوری یه حداقل قابل قبولی داشته باشی...

اینارو من ازش ضربه خوردم که دارم میگم.. :|

به نقل از CrazyB0y :
به نظر من تعداد تستی که میزنی کمه. مثلا اونجا که نوشتی شیمی پیش فصل 1 30 تست: چند صفحه خوندی 30 تا تست زدی؟ نسبت به 1 ساعت خوندنت خوب تست زدیا اما به طور کلی کمه فکر کنم.

من خودمم تابستون چون برنامه ی خاصی نداشتم فکر میکردم مثلا اگه یه روز 1 فصل زیست رو بخونم تستشم بزنم یعنی خیلی کار کردم. اما از مهر که با برنامه کانون پیش رفتم دیدم تو اون یه روز علاوه بر زیست باید چند تا درس دیگه هم میخوندم تا به برنامه برسم. حالا من نمیدونم ازمون خاصی شرکت میکنی یا نه.

اما در کل همون طور که بچه ها گفتن اگه پیوسته همین ساعت رو بخونی و اینایی که نوشتی واقعا ساعت مفید خوندنت باشه خوبه. اما باید کم کم بیشترش کنی.

Back
بالا