پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
این متن رو از کجا آوردی؟
این متن رو از کجا آوردی؟
نه نه صبر کن ! الان زوده !به نقل از Fateme Rahmati :بچه ها اگه من خودکشی کنم همه میفهمن به خاطر کنکور بوده؟؟
یا صرفا ارزشش و نداره
به نقل از ! luminous ! :نه نه صبر کن ! الان زوده !
بذار نتایج بیاد با هم میریم برج میلاد از اون بالا میپیم پایین هیجانشم بیشتره دسته جمعی !
کسی دیگه نبووود ؟!به نقل از نيلوفر ب. :منم ميام دسته جمعي همه بأهم بريم
به نقل از ! luminous ! :نه نه صبر کن ! الان زوده !
بذار نتایج بیاد با هم میریم برج میلاد از اون بالا میپریم پایین هیجانشم بیشتره دسته جمعی !
واقن ؟! بیخیال باو !به نقل از Fateme Rahmati :من جدی گفتم ها
نه!! پوریا قراره واسم سیانور گیر بیاره!! اینجوری بهتره
به نقل از Lily Delicated :با عرض پوزش بابت بالا آوردن تاپیک:
این یعنی چی؟
استفاده کنندگان از سهمیه منطقه1 در رشته های تحصیلی دوره روزانه(براساس ضوابط مربوط به تقسیم بندی سهمیه ها)علاوه بر تعهدات شرعی و اخلاقی که به عهده دارند باید متعهد شوند که پس از گذراندن دوره تحصیل در مقطع رشته ای که پذیرفته شده اند به مدت یک برابر مدت زمان تحصیل خود،تعهد مربوط به استفاده از آموزش رایگان را در مناطقی که وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط تعیین میکنند،خدمت نمایند.
یعنی ما باید بعد اینکه درس خوندیم لیسانس گرفتیم 4سال برای دولت بدون حقوق کار کنیم؟
به نقل از Lily Delicated :با عرض پوزش بابت بالا آوردن تاپیک:
این یعنی چی؟
استفاده کنندگان از سهمیه منطقه1 در رشته های تحصیلی دوره روزانه(براساس ضوابط مربوط به تقسیم بندی سهمیه ها)علاوه بر تعهدات شرعی و اخلاقی که به عهده دارند باید متعهد شوند که پس از گذراندن دوره تحصیل در مقطع رشته ای که پذیرفته شده اند به مدت یک برابر مدت زمان تحصیل خود،تعهد مربوط به استفاده از آموزش رایگان را در مناطقی که وزارتخانه ها و سازمان های ذیربط تعیین میکنند،خدمت نمایند.
یعنی ما باید بعد اینکه درس خوندیم لیسانس گرفتیم 4سال برای دولت بدون حقوق کار کنیم؟
به نقل از Ehem_Ehem :پولش برای 4 سال چقدر میشه حدوداً؟