پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
نه خب، 1 تومن ترمی، سالی، واس کل مدرک؟ کدومه؟
منظورم این بود.
نه خب، 1 تومن ترمی، سالی، واس کل مدرک؟ کدومه؟
منظورم این بود.
آره نوشته که فقط اونایی که روزانه درس بخونن باید بعدش خدمت کننبه نقل از امــیـــررضـــا :اره خب
یا کار میکنی یا پولشو میدی که الان میشه حدود 1 ملیون فک کنم
البته شبانه ها چون تحصیلشون رایگان نیست دیگه لازم نیست این پولو بدن
به نقل از Lily Delicated :آره نوشته که فقط اونایی که روزانه درس بخونن باید بعدش خدمت کنن
کار کردن بدون حقوق یا با حقوق؟
به نقل از Fateme Rahmati :بچه ها اگه من خودکشی کنم همه میفهمن به خاطر کنکور بوده؟؟
یا صرفا ارزشش و نداره
به نقل از esten dekart :خب شبانه ها تقریبا 3-4 برابرشو باید طی تحصیل بدن خب....
کار کردن بدون حقوق؟؟؟ ...اصن همچین چیزی هیجا وجود ندارد .....بش میگن برده داری که فک میکنم درسال ۱۸۶۲ لغو شد ..
پول میدن ...
این همون ازاد کردن مدرک که واسه اپلای میدن یا فرق داره؟؟به نقل از امــیـــررضـــا :اره خب
یا کار میکنی یا پولشو میدی که الان میشه حدود 1 ملیون فک کنم
البته شبانه ها چون تحصیلشون رایگان نیست دیگه لازم نیست این پولو بدن
چهار پنج تومن نبود؟به نقل از Shahriyar Mo :این همون ازاد کردن مدرک که واسه اپلای میدن یا فرق داره؟؟
بعد اون فک کنم بیشتر از 1 میلیون باشه حدود 7-8 تومن ایناست فک کنم
اقا اشتباه شد من با ارشد اشتباه گرفتم کارشناسی 1.5 میلیونِ ارشد 7.5 میلیونِبه نقل از Ehem_Ehem :چهار پنج تومن نبود؟
جایی تعیین نمیشه معمولا..خیلی کم پیش میاد سهمیه مناطق اعمال شه...به نقل از علــی[میم] :خب وقتی پول بدن ، تو این بازار داغ بی کاری ، چیز از 4 سال کار داشتن و حتی تثبیت موقعیت و بهتر ؟؟؟؟ ینی خب ببنین وقتی کاری نیس ، کار برا دولت خعلی هم خوبه ...
به نقل از esten dekart :جایی تعیین نمیشه معمولا..خیلی کم پیش میاد سهمیه مناطق اعمال شه...
بعدم کارش مثه سربازیه....اونیه که اونا میگن...و تعیین میکنن...به هیچوجه قرار نیس کار کادری کنی.
به نقل از علــی[میم] :ینی رشته ای که خوندیم رو تحت الشعاع نمیگیره ؟
به نقل از esten dekart :چرا اتفاقا صد در صد باید رشته خودت باشه. واسه همین اکثرا اصن اعمال نمیشه