سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع Admin2
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

جایی نیست این مجله رو بفروشن؟

به نقل از shzboy1393 :
حالا هم که کانون به زور آت و آشغال نمیفروشه، شما برو بخر.

:)) به نظر من مجله خوبیه :-??
ازین بهتر واسه انتخاب رشته چیزی بلدید؟ :-"

به نقل از نیمِـــــا :
رو سایت مال پارسالو گذاشتن

مال سال 91 و 92 کپی همن فقط قیمتش فرق داره مال 93 نمیدونید اومده یا نه؟

بچه ها :-" :-" من یه سوال بپرسم ؟ :-"

انتخاب رشته رو باید اینترنتی انجام بدیم یا دستی ؟ ، ینی مثلاً همون موقع ها مسافرت باشیم ...

به نقل از علــی[میم] :
بچه ها :-" :-" من یه سوال بپرسم ؟ :-"

انتخاب رشته رو باید اینترنتی انجام بدیم یا دستی ؟ ، ینی مثلاً همون موقع ها مسافرت باشیم ...

اینترنتی

آیا باید واسه انتخاب رشته های کشوری ( تقریبا 95 درصد رشته ها طبق دفترچه راهنمای انتخاب رشته پارسال :)
باید به رتبه کشوری توجه کنیم ؟ پس اینکه 60 درصد مال اون منطقه هست چیه جریانش؟

به نقل از نیمِـــــا :
آیا باید واسه انتخاب رشته های کشوری ( تقریبا 95 درصد رشته ها طبق دفترچه راهنمای انتخاب رشته پارسال :)
باید به رتبه کشوری توجه کنیم ؟ پس اینکه 60 درصد مال اون منطقه هست چیه جریانش؟

سهمیه منطقه !
یعنی مثلن من که شیرازم دانشگاهمون بیشتر از بچه های خود منطقه فارس مخصوصا" شیرازیا انتخاب میکنه .
اگه تا رتبه 200 و خورده ای میخواد واسه پزشکی مثلن بچه های خودشو تا 300 400 هم میگیره .

مشاورمون اینجوری به من گفت :-?

یکی از سال بالایی ها میشه لطف کنه راجع به ورودی مهر و بهمن توضیح بده ؟
ممنون

• لایک
امتیازات: scare

به نقل از ! luminous ! :
یکی از سال بالایی ها میشه لطف کنه راجع به ورودی مهر و بهمن توضیح بده ؟
ممنون
اگه دفترچه انتخاب رشته سالای قبل رو نگاه کنین نوشته ظرفیت پذیرش نیمسال و بعد دو قسمتش کرده اول و دوم. منظورش از اول مهره و دومی بهمن. مثلا نوشته پزشکی اصفهان تو نیمسال اول 100 تا ورودی میگیره تو ورودی دوم هم 100 تا. اینا کدای مختلف برای انتخاب رشته دارن(اکثرا).
تفاوتش هم که مشخصه. کسی که نیم سال دوم قبول میشه از بهمن میره دانشگاه. از نظر سطح درسی هم واسه رشته های مختلف متفاوته فکر کنم, واسه تجربی که اکثرا ترم بهمن یه دانشگاه خوب رو به مهر دانشگاه پایین تر ترجیح میدن. یه سری رشته های خاص هم که مصاحبه دارن یا بعضی رشته های هنر که امتحان عملی دارن میشن ورودی بهمن.

به نقل از sadlove :
سهمیه منطقه !
یعنی مثلن من که شیرازم دانشگاهمون بیشتر از بچه های خود منطقه فارس مخصوصا" شیرازیا انتخاب میکنه .
اگه تا رتبه 200 و خورده ای میخواد واسه پزشکی مثلن بچه های خودشو تا 300 400 هم میگیره .

مشاورمون اینجوری به من گفت :-?
پس این کشوری یعنی چی دقیقا؟کسی درست میتونه واضح و دقیق توضیح بده ؟

راسته نتایج تک رقمیا اومده؟ :-"

نه،یه روز قبل اعلام نتایج میاد یعنی اگه نتایج 12 مرداد بیاد، تک رقمی ها رو 11 مرداد اعلام می کنن.

اعلام کننش خیلی مهم نیست :))
منظورم اینه که الان تک رقمی ها میدونن تک رقمی شدن ولی یک روز قبل از اعلام نتایج میگن :-" توی تلویزیون ولی از 2-3 روز پیش بهشون زنگ زده شده و خودشون میدونن :-" دیگه شیراز امسال تک رقمی داده =D> :-"

چرا این تاپیک هی بالا میارین؟چرا این کار با من میکنید چرا؟چرا؟ :|

اطلاعیه جدید سازمان سنجش رو دیدین؟!

لینک

این نمونه کارنامه ی امسال هست.
رتبه 6 منطقه 3 کنکور تجربی / شهرستان بم / استان کرمان

d.JPG

کلا منطقه3 انگار یه دنیای دیگه ست! پارسال رتبه 8 منطقه3 رتبه کشوریش شده بود 500 و خورده ای!حالا این خوبه که 95 شده
راستی بچه ها یه نکته مهم، سنجش 2 روز قبل از اعلام نتایج دفترچه انتخاب رشته رو منتشر میکنه اما در روزهای بعد خیلی وقت ها براش اصلاحیه میزنه. حتما روزهای بعد هرروز به سایت سنجش سر بزنید و ببینید اگه اصلاحیه اومده بگیرید. ممکنه تو اصلاحیه یه کد رشته رو حذف کنن یا یه کد رشته عوض کنن یا یه کد رو عوض کنن کد جدید بذارن!

بهترین زمان واسه ارسال فرم انتخاب رشته کی هست؟ روز های آخر راسته سایت نابود میشه؟ کلا که دیگه واسه رشته ریاضی اصلاحیه کم میاد !
2 سال پیش یا سال پیش میگفتن 7 ساعت مونده بود سنجش اصلاحیه زده داروسازی ارومیه گذاشته ;D

Back
بالا