- شروع کننده موضوع
- مدیر کل
- نام مرکز سمپاد
- علامه حلی
- شهر
- تهران
- سال فارغ التحصیلی
- 1389
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوریهای ۹۳
مطالعه جدی درسهای عمومی ۶ ماهه دومه. من باشم تابستون بین درس اختصاصی و عمومی نسبت ۷۵ به ۲۵ برقرار میکنم.
بدون برنامه میخونی؟ بدون برنامه اینجوری میشه معمولا. چون آدم احساس سردرگمی میکنه و نمیدونه نتیجه این خوندنش چیه و خودش رو مقید نکرده به تموم کردن یا خوندن یک مبحث در زمان مشخص. برنامه داشته باشید. برنامه و هدف داشته باشید و بدونید چی رو واسه چی میخونید !به نقل از Lily Delicated :منم کلی به این فک میکردم که چطوری استارت بزنم و باید خیلی خوب شروع کنم اما حالا وقتی میخوام درس بخونم نیم ساعت که میخونم خسته میشم و حوصله ام سر میره بعد از اون هم سخته دوباره برگردم سر درس و تمرکز کنم.
الان باید تست رو باید آموزشی بزنی بیشتر. یعنی به تایمش و سرعتت حساس نباشی و تستهایی رو بزنی که به ابعاد مختلف درسها پرداخته. جزوه یا کتاب رو یک بار بخون بعدش شروع کن به تست زدن. یادگرفتن اصلی درس موقع تست زدنه.به نقل از چشـــــــــــــــــــــمک :لطفا کمک...
چه جوری بین مطالعه وتست تعادل برقرار کنم...تمرینای کتاب رو واسه کنکور حل کنم.... چه جوری وقتمو بین عمومی و اختصاصیا تنظیم کنم...
مطالعه جدی درسهای عمومی ۶ ماهه دومه. من باشم تابستون بین درس اختصاصی و عمومی نسبت ۷۵ به ۲۵ برقرار میکنم.