سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

sepehr94

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز
پاسخ : سوالات و مشکلات کنکوری‌های ۹۳

به نقل از امــیـــررضـــا :
چرا اینقد تغییرهای پی در پی ؟
مطمئنی ک میخوای ریاضی بخونی؟
تجربی چرا نمیخوای بدی دوباره؟
راستش هنوز جدی تصمیم نگرفتم...شایدم نرفتم ریاضی!
تجربی ریسکش خیلی بالاس...

first amir

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
91
دانشگاه
فردوســـی
رشته دانشگاه
مـهـنــدســی شــیـمــی / حسابداری / روانــشناســی

به نقل از sepehr94 :
راستش هنوز جدی تصمیم نگرفتم...شایدم نرفتم ریاضی!
تجربی ریسکش خیلی بالاس...
اما معمولا تجربی های سال دومی موفق ترن

sepehr94

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
شهید دستغیب
شهر
شیراز

به نقل از امــیـــررضـــا :
اما معمولا تجربی های سال دومی موفق ترن
راستش علاقه زیادی به رشته برق دارم و داشتم...
داستان امسال من قصه ش طولانیه...
حداقل با رتبه ی امسالم اگر ریاضی بودم برق سراسری قبول بودم.....

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

58090554175048243145.png

جواب يك تا سه رو شامل ميشه!ولي چون در گزينه يك هر دو اتم 2 الكترون كم دارن تا اوربتالشون پربشه شده جواب :-w اين ديگه چه منطقيه!؟به بن بست

رسيدن الكي ميخوان هر طور شده مشغول كنن!؟ :-/ :D نيمه پر ميخواي حداقل نيمه پر واقعي باشه! ~X(اصلا چيه قضيش!؟

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام

به نقل از k93 :
58090554175048243145.png

جواب يك تا سه رو شامل ميشه!ولي چون در گزينه يك هر دو اتم 2 الكترون كم دارن تا اوربتالشون پربشه شده جواب :-w اين ديگه چه منطقيه!؟به بن بست

رسيدن الكي ميخوان هر طور شده مشغول كنن!؟ :-/ :D نيمه پر ميخواي حداقل نيمه پر واقعي باشه! ~X(اصلا چيه قضيش!؟
شما فکر کنم دارین اربیتال رو با زیرلایه اشتباه میگیرن ،وقتی میگه دو اوربیتال نیمه پر یعنی دوتا اربیتال به جای داشتن دو اتم با اسپین های مخالف یک اتم داشته باشه ، یعنی اتم باید دوتا الکترون برای کامل پر شدن زیر لایه هاش کم داشته باشه !

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

به نقل از A F S H I N :
شما فکر کنم دارین اربیتال رو با زیرلایه اشتباه میگیرن ،وقتی میگه دو اوربیتال نیمه پر یعنی دوتا اربیتال به جای داشتن دو اتم با اسپین های مخالف یک اتم داشته باشه ، یعنی اتم باید دوتا الکترون برای کامل پر شدن زیر لایه هاش کم داشته باشه !
خاك عالم بر سر من خنگ :D درسته!عجب خبطاي ناجوري ميكنم X_X

Marjan.N

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تهران

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان،
من پارسال تغییر رشته دادم از ریاضی به تجربی ولی متاسفانه در کنکور امسال نتونستم موفق بشم....تصمیم گرفتم ان شا ا... دوباره برگردم ریاضی....ولی احتمالا نمی خوام معلم بگیرم یا کلاس برم....به نظر شما بهترین کتاب برای خودآموزی این 3 کتاب دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی چیست؟! (مخصوصا از کنکوری های 92 می پرسم که تجربه بیشتری دارند....!)
دیف و تحلیلی الگو هم تستای خوب و زیادی داره هم درسنامه هاش خیلی خوبه البته واسه تست تحلیلی مبتکرانم خوبه
گسسته الگو و خوشخوان

A l p h a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
هاشمی نژاد 1
شهر
مشهد
سال فارغ التحصیلی
1392
دانشگاه
فردوسی مشهد
رشته دانشگاه
کامپیوتر - معماری کامپیوتر
تلگرام

به نقل از sepehr94 :
سلام دوستان،
من پارسال تغییر رشته دادم از ریاضی به تجربی ولی متاسفانه در کنکور امسال نتونستم موفق بشم....تصمیم گرفتم ان شا ا... دوباره برگردم ریاضی....ولی احتمالا نمی خوام معلم بگیرم یا کلاس برم....به نظر شما بهترین کتاب برای خودآموزی این 3 کتاب دیفرانسیل و گسسته و هندسه تحلیلی چیست؟! (مخصوصا از کنکوری های 92 می پرسم که تجربه بیشتری دارند....!)
به نظر من که فکر میکنم خیلی از دوستام هم باهاش موافق باشن ،گسسته حتما فار بگیر واقعا کتاب عالیه ایه ،تحلیلی به نظر من اندیشه فائق ولی بعضی ها هم میگن الگو ،دیف هم به نظر من گاج بگیر از همه بهتره ، البته الگو هم کتاب خوبیه ولی بدیش اینه که خیلی تست داره سخت میشه همش رو زد البته امسال شما دیگه مدرسه نداری !
فیزیک هم باید بدونی پارسال داشتی حتما گاج بگیر !

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از CrazyB0y :
هگزانول در آب بهتر حل میشه یا هگزان ؟!>
هگزان تو آب حل نمیشه.همون حلال ناقطبی هاس.
هگزانول الکل تقریبا سبکه که فک کنم حل میشه(شایدم کم محلول باشه)

seulfille

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بندرعباس

به نقل از z.n1994 :
هگزان تو آب حل نمیشه.همون حلال ناقطبی هاس.
هگزانول الکل تقریبا سبکه که فک کنم حل میشه(شایدم کم محلول باشه)
هگزانول از مهمترين مواد کم محلوله

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

یه سوال! از کجا میشه آمار سازمان سنجش رو گیر اورد؟ یعنی مثلا تو کنکور 92 چند نفر ریاضیو 100 زدن یا تعداد افرادی که تو بازه های مختلف درصدی مثلا زیر 10% زدن چند نفر بوده یا مبحث دینامیک تو فیزیک چند درصد پاسخ دادن و ... .

سایت سنجش که رفتم برا کنکور 91 پیدا نکردم. اگه کسی میدونه لطفا بگه.

معلممون همین آمارارو برا کنکور 90 داشت ولی نمیدونم از کجا پیدا کرد.

z.n1994

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 مشهد
شهر
سر همه شهرا
مدال المپیاد
اره زبان تو راهنمایی که بودیم رتبه آوردم.کامپیوتر هم
دانشگاه
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
رشته دانشگاه
پزشکی

به نقل از IQ-High :
یه سوال! از کجا میشه آمار سازمان سنجش رو گیر اورد؟ یعنی مثلا تو کنکور 92 چند نفر ریاضیو 100 زدن یا تعداد افرادی که تو بازه های مختلف درصدی مثلا زیر 10% زدن چند نفر بوده یا مبحث دینامیک تو فیزیک چند درصد پاسخ دادن و ... .

سایت سنجش که رفتم برا کنکور 91 پیدا نکردم. اگه کسی میدونه لطفا بگه.

معلممون همین آمارارو برا کنکور 90 داشت ولی نمیدونم از کجا پیدا کرد.
نمیدونم 92 رو از کجا گیر بیاری.ولی 4 ساعت دور دنیای گاج آخرش همه آمارارو داده بوداز سال 80 یا 84 فک کنم.منتظر بمون چاپ جدید 4 ساعت بیاد فک کنم مال 92 رو هم داشته باشه.مال تمام درسای رشته مورد نظر و همه بازه های ده تایی رو داره

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

امان از اين حفظيات شيمي ~X( صرفا واكنش هاي كتاب درسي رو حفظ خواهيم كرد!؟ :-/درسيِ وقتي ميخوني فكر ميكني چه اسونه ;;)گرفتمش 8-> ولي يه

جاهايي حالت رو ميگيره كه انگار نه انگار كه اصلا تو چند بار اين كتاب رو كه خوندي اين كتاب رو خوندي!؟ L-:

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از k93 :
امان از اين حفظيات شيمي ~X( صرفا واكنش هاي كتاب درسي رو حفظ خواهيم كرد!؟ :-/درسيِ وقتي ميخوني فكر ميكني چه اسونه ;;)گرفتمش 8-> ولي يه

جاهايي حالت رو ميگيره كه انگار نه انگار كه اصلا تو چند بار اين كتاب رو كه خوندي اين كتاب رو خوندي!؟ L-:
این یه چیزه طبیعی هسش که اولش یه چیزیو میخونی احساس میکنی گرفتیشو خعلی چیزی بلدی ازش شایدم اگه بری سراغ تستاش همه رو هم بتونی سریع جوا بدی ولی خوب این رفته تو حافظه کوتاه مدت شاید یه هفته دیه برگردی همون تستارو بزنی نتونی جواب بدی بخاطر همینه که میگن باید دروس مرور بشه

برا حفضیاته شیمی هم برو کنکورای سالای قبلو ببین اصولن اونایی که میدن برا واکنشا تکراریه به اونا بیشتر اهمیت بده بقیه رو هم بخون و بلد شو و به بقیه واکنش های اضافی که مبتکران و یا کتابای دیه میگه توجه نکن

• لایک
امتیازات: nasma

Sh_$IMI

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان گرگان
مدال المپیاد
المپياد شيمي D:
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از k93 :

خب از همون اول اگه یفهمی حفظیاش آسونه..حالا بری جلو تر تو بخشای اسید و باز مفهوم رو متوجه شی دیکه نیار ب حفظ تیس (;

آره واکنش های کتاب درسی :) این طبیعه چون بار اولته میخونی..چند دور ک شد همه چیو خیلی خوب یاد میگیری هر مسئله ای جلوت یزارن واست آسونه... نه تنها شیمی واسه درسایه دیگه هم همینه (; نگران نباش :)

البته من المپیاد شیمی بودم! سال کنکورمم شیمی زیاد نخوندم..حفظیاشم چون دیگه ملکه ذهنم شده بود و مفهومی خونده بودم، مشکلی نداشتم باهاشون :D سوالی بود در خدمتم!

• لایک
امتیازات: nasma

nasma

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
بهشتي
شهر
مراغه

اشكال اينجاست كه براي بار چندم شيمي 2 رو ميخونم :D به هر حال اينجاهاست كه خلاصه نويسي نياز ميشه تا دوباره تكرار مكررات نشه!

در مورد فيزيك 2 به نظرتون يكسر ديناميك پيش رو بخونم يا همون مقدار فيزيك 2 كفايت ميكنه!؟ :-/ مشتق در حدي كه مشكل نداشته باشم بلدم!
كلهم فيزيك 2 رو بخونم يا تا كار و انرژي بخونم!؟قواعد زبان 3 چقدر نامهم است!فقط قواعد پيش رو بخونم چقدر درصد بر باد رفته؟؟گويا فقط

يه سوال ازش مياد،بخونم يا نخونم؟ :D

Sh_$IMI

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان گرگان
مدال المپیاد
المپياد شيمي D:
دانشگاه
علوم پزشکی کرمان
رشته دانشگاه
داروسازی

به نقل از k93 :
اشكال اينجاست كه براي بار چندم شيمي 2 رو ميخونم :D به هر حال اينجاهاست كه خلاصه نويسي نياز ميشه تا دوباره تكرار مكررات نشه!

در مورد فيزيك 2 به نظرتون يكسر ديناميك پيش رو بخونم يا همون مقدار فيزيك 2 كفايت ميكنه!؟ :-/ مشتق در حدي كه مشكل نداشته باشم بلدم!
كلهم فيزيك 2 رو بخونم يا تا كار و انرژي بخونم!؟قواعد زبان 3 چقدر نامهم است!فقط قواعد پيش رو بخونم چقدر درصد بر باد رفته؟؟گويا فقط

يه سوال ازش مياد،بخونم يا نخونم؟ :D

خب کجای شیمی دو رو مشکل داری؟! چون تنوع مبحثاش زیاده بنظر مشکل میاد...بعده ی مدت متوجه میشی ک ار همه آسونتره ;;)

دینامیک و سینماتیک پیش رو یخون، از دوم فقط انزژی، گرما و فشار و اینا بخون!

دو سه تا سوال قواعد خدایی آسونه..فقط ی چند ساعت وقت بزاری و بخونی کفایت میکنه..ب شرطی خوب یخونی و تا کنکورت هی تکرار کنی، حتمن بخون، فعلن هیچ سوالی رو حذف نکنیاا....

shzboy1393

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
M5
شهر
شیراز
مدال المپیاد
شرکت کردم بی نتیجه

سلام دوستان من مدرسه تیزهوشان و نمونه نمیرم البته درست هم درس نمیخونم تیزهوش و باهوش هم نیستم :|
ریاضی کلا توی گزینه 2 دارم درحد زیر 10 میزنم!! ^#^ تورو خدا کمک کنید !!!!!! =(( چکار کنم؟؟
کتاب تست دارم جزوه هم دارم ولی :rolleyes:
واقعا داغونم البته بقیه درسها هم تعریفی ندارم مثلا فیزیک توروخدااااااااااا کمکم کنید !!! =((

با تشکر الان دیگه کلا دپسرس شدم!!!! از وقتی این امتحان هارو دادم و تخمین رتبه گزینه 2 -25000 منطقه میگه !!!!!!!!!!! :-ss چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farshad5346

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
سمپااااد
شهر
.
سال فارغ التحصیلی
91

اصلا به این موضوع فکر نکن که سمپادی نیستی یا نمونه درس نخوندی....اتفاقا خیلیا رو که میشناسم که از ما که سمپادی بودیم خیلی بهتر نتیجه گرفتن.مشکلت دقیقا چیه؟؟؟درسو خوب متوجه نشدی؟؟؟یا با تستش مشکل داری؟..البته جزوه بعضی معلما تو ریاضی واقعا به درد نمیخوره...ریاضی 2 شاید سنگینترین کتاب دوره دبیرستان باشه...اول باید یه کتاب آموزش خوب بخونی بعد بری سراغ کتاب تست....

بالا