1ریاضی پایه به نظرم مهربان بد نیست و واسه پیش 1 از گاج نقره راضیم!به نقل از sibsorkh2008 :سلام دوستان
چند تا سوال داشتم:
1. برای دیفرانسیل و ریاضی پایه کدوم رو پیشنهاد میدید؟میکروگاج یا خیلی سبز یا کتابای مهندس مهربان؟
1.برای تاریخ ادبیات کتاب الگو کامل و کافی هست یا صبر کنم مهروماه هم چاپ کنه؟
3.برای دینی آیات مهروماه و کتاب نقره ای گاج ر. دارم.لازمه پیام آیات گاج رو بخرم؟
3.برای زبان فارسی 5 بحث 91 رو دارم.چاپ جدیدش حیلی متفاوته ؟لازمه چاپ جدید رو بگیرم؟
4.برای گسسته و جبر فار کافیه یا کاب دیگه ای رو هم پیشنهاد میدید؟
5.این مجموعه برای ادبیات خوبه؟(آرایه:الگو - زبان فارسی:الگو - قرابت:دریافت - لغت و املا:هامون سبطی+لقمه مهروماه - تاریخ ادبیات:الگو یا مهروماه)
ببخشید سوالام زیاد شد!
ممنون
جزوه عمارلو رو نديدم ولي تعريفشو خيلي شنيدم!به نقل از سعید کیا :سلام بروبکس من زیستو نمیتونم تو قلمچی بالا بزنم !!!! من خیلی سبز میخونم ...
بنظرتون جزوه دکتر عمارلو خوبه ؟؟
ببین..زیست از نظر من یعنی درس پیدا کردن نکات ترکیبی..از درس های مختلف از سال های مختلف..به نقل از سعید کیا :سلام بروبکس من زیستو نمیتونم تو قلمچی بالا بزنم !!!! من خیلی سبز میخونم ...
بنظرتون جزوه دکتر عمارلو خوبه ؟؟
برای زبان فارسی به نظرم الگو خیلی عالیه.حجم سبطی خیلی زیاده و تو این درس فقط با تست زیاد می تونید به تسلط برسید نه با نکته زیاد.الگو حیلی حجمش معقول تره.البته من با سبطی کار نکردم ولی از الگو راضیم.به نقل از MahSun :سلام
برا زبان فارسی من اصن نمیدونم چی خوبه آشنایی هم ندارم میشه یکم کمک کنین
من خودم 5 گنج مهر و ماه دارم که لاشم وا نکردم تا حالا چطوره بنظرتون؟+قرابت و آرایه الگو رو هم دارم
کتابای هامون سبطی چیان چطورین اینا... دقیقا یکی توضیح بده لطفا
5 بحث الگو چی ؟
------------
گاج نقره ای فیزیک پایه و پیش جداس؟پاسخنامش جداس؟ینی الان 4 جلد باید بگیریم؟
ببین چاپ 92 توش کنکور 92 رو میارن اخر کتاب در واقع سوالاش و اینا با چاپ 91 فرقی نداره :)به نقل از Moto19 :ممنون. پس دیفرانسیل همین چاپ 91 خوبه؟ فقط چاپ 92 میاد یا کلا بخاطر اینکه تغییرات جزئی بوده نمیخوان ویرایش جدید بدن؟ چون ایمیا همب هشون زدم پاخ ندادن
برای فیزیک پیش خیلی سبز جلد دومش اگه خوب نیست نیاز هست بجای جلد دومش انتشارات دیگه ای رو بگیریم یا در این حد نیست بد نیست و میشه خوند و درصد بالایی هم زد؟
منظورتون اینه که اول باید تست کنکور بزنیمبه نقل از John Cena--Farshad :برای ریاضی تجربی بین خیلی سبز و تخته سیاه خیلی سبز بهتره....کتابهای 10سال و 30 سال کانون هم فقط برای بررسی تستهای کنکور مفیدن....تالیفی رو وقتی باید بزنید که تو یه مبحث فقط با بررسی سوالات کنکور به تسلط نرسیدید
یکی از این دوتا: چکیده تخته سیاهبه نقل از سَجاد :آقا یه کتاب تو مایه های شیمی میتکران (تستش) برا دینی سراغ ندارید؟! (درس جم و جور و تست و آزمون و این حرفا)
برای بار هزارم برا ادبیات از کتابای موضوعی استفاده کنید نع کتابای جامعبه نقل از سَجاد :بعد گاج سبز برا ادبیات خوبه؟! خیلی توضیح داده که!