z
کاربر فوقفعال
- نام مرکز سمپاد
- فرزانگان
پاسخ : بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور
..
..
برا بار هزارم تو تاپیک اعلام میکنم که برا ادبیات مبحثی بخونید خریدنه کتابای کلک یا هرچی دیه که معنی شعر و ... توشه به درد کنکور نمیخوره کتاب برا ارایه و قرابت و ... جدا بخرینبه نقل از سَجاد :ادب 2
ادب 3
زبان فارسی 3
عربی 2
عربی 3
زبان 2
زبان 3
------------
درسنامه خوب (در حد اوف) + تست ریز و غلیظ پلیز!
نع بابا مبتکران کافیه البته مبتکران زیادی توضیح اضافه داده که لازم نیس بخونیشبه نقل از نازنین :) :سلام.به نظرتون برا شیمی پیش یک مبتکران کافیه یا سبزم بخونم کنارش؟؟
مبتکران تک جلدی ها با دو جلدی خیلی فرق میکنه؟؟من تک جلدی دارم برا دوم و سوم دوجلدی هم بخونم؟؟؟؟
فیزیک3 گاج نقره ای خوبه یا سبزم باید خونده شه؟؟
ریاضی تخته سیاه چطوره؟؟ ^-^
بعدم به عوان اخرین سوال اینکه این جزوه های عمارلو چطوره؟؟بخریم یا نه؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد لطفن جواب بدید مرسی
ببین برا تحلیلی و گسسته تستای کنکورم کافیه چون الان تقریبا تو یه تیپ سوال میدن برا گسسته و تحلیلی و اینکه کتاب نشرالگو و گاج خوبه البته گاج زیادی سوالارو با انواع فرمولا حل کرده که زیاد جالب نی من فار و ندیدم ولی نشر الگو و کتاب گاج خوب هسش :)به نقل از Moto19 :برای هندسه تحلیلی و ریاضیات گسسته اگه دبیر خوبی داشته باشیم چه کتاب هایی پیشنهاد میشه؟ اکثرا فار رو پیشنهاد میدن فار اگه اشتباه نکنم بیشتر اموزشیه و تست های کمتری داره درسته؟
حاجی (برای شما، حاجیه) چرا میزنی... بعد این مبحثیا کودومان؟!به نقل از شـــــــــــیرین :برا بار هزارم تو تاپیک اعلام میکنم که برا ادبیات مبحثی بخونید خریدنه کتابای کلک یا هرچی دیه که معنی شعر و ... توشه به درد کنکور نمیخوره کتاب برا ارایه و قرابت و ... جدا بخرین
برا زبان فارسی کم و خوب 5بحث اگه توضیح زیادی میخای هامون
عربی2و3 جامع گاج و بگیر که سبزه میتونم بگم عالیه خالی
زبانم یا شهاب اناریو بگیر یا گاج جفتش خوبه
یعنی کتاب جدا بگیری برا املا مثلن هامون سبطی برا زبان فارسی 5بحث و قرابت معنایی هامون و....به نقل از سَجاد :حاجی (برای شما، حاجیه) چرا میزنی... بعد این مبحثیا کودومان؟!
زبان، 1،2،3 ولی کنکوری نه، شهاب اناری واسه کنکوره و بدرد مفهومی و اینا نمیخوره ( با تکیه به حرف معلم) چه کتاب دیگه ای هست (برا نهایی نه که خیلی سطحی باشه و نه کنکوری) و توضیح خوب داده باشه (ترجیحا هر 3تا زبان تو یه کتاب باشه )به نقل از شـــــــــــیرین :یعنی کتاب جدا بگیری برا املا مثلن هامون سبطی برا زبان فارسی 5بحث و قرابت معنایی هامون و....
خوب از کتابای اموزشی استفاده کن مثه گرامر کاربردی و ...به نقل از سَجاد :زبان، 1،2،3 ولی کنکوری نه، شهاب اناری واسه کنکوره و بدرد مفهومی و اینا نمیخوره ( با تکیه به حرف معلم) چه کتاب دیگه ای هست (برا نهایی نه که خیلی سطحی باشه و نه کنکوری) و توضیح خوب داده باشه (ترجیحا هر 3تا زبان تو یه کتاب باشه )
توضیح مبسوط تری نمیتونید بدید؟!به نقل از شـــــــــــیرین :خوب از کتابای اموزشی استفاده کن مثه گرامر کاربردی و ...
تسلط عالي بايد رو معني ابيات داشته باشيم بعد ديگه؟ يا نه قرابت سبطي بخوني حل ميشه!؟به نقل از شـــــــــــیرین :یعنی کتاب جدا بگیری برا املا مثلن هامون سبطی برا زبان فارسی 5بحث و قرابت معنایی هامون و....
فقط الگو چه پیش چه پایهبه نقل از sepehr94 :سلام بچه ها، یکی خواهشا لطف کنه به کتاب درست و حسابی برای فیزیک پیشنهاد بده! DVD هم باشه بد نیست!
من خودم مهروماه و خیلی سبز رو دارم ولی خیلی خوشم نمیاد ازشون...
به نقل از سوشــیانت :سلام :)
1-برای زیست پیش دانشگاهی کتاب خوب چیه؟؟ میگن خیلی سبز شبیه کنکور نیست؟؟ درسته ؟/ همچنین میگن گربه خوبه... کدوم گربه؟؟ جامع یا سال پیش فقط؟[nb] خلاصه بگم...بهترین کتاب برای زیست پیش با رسم شکل توضیح دهید [/nb]
2-این معلم ریاضی ما گیر داده آبی کانون بگیرید برا ریاضی [-( آبی کانون خوبه؟؟ (نمیدونم چرا نسبت به کتب کانون اینجوری :-& میشم) میگن درسنامه نداره....با توجه به اینکه درسنامه های خیلی سبز هم سمبله..... یه کتاب که درسنامه های خوب داشته باشه برای ریاضی پیش معرفی کنید .......لفطن
3-آرایه هامونو ندیدم من......خوبه؟؟ حجمش چجوریه؟؟ زیاد یا کم؟؟ به نظرتون الگو بهتره یا دریافت؟؟
4-به عنوان آخرین سوال فیزیک پیش گاج نقره ای بهتره یا نشر الگو؟؟ درسنامه توپ و تست خوب داشته باشه
پیشاپیش ممنون از این که وقت گذاشتید جواب دادید