پاسخ : بحث در خصوص انتخاب کتاب کنکور
ادبیات 2 خیلی سبز چطوره ؟
ادبیات 2 خیلی سبز چطوره ؟
به نقل از سُـــرفه :ادبیات 2 خیلی سبز چطوره ؟
به نقل از سُـــرفه :ادبیات 2 خیلی سبز چطوره ؟
به نقل از s H a D i :من تو تستای پیام آیات دین و زندگی خیلی مشکل دارم به نظرم هر 4تا گزینه درست میاد!! چه کنم؟؟؟گاج نقره ای چه جوریاس ؟؟آیه هارو تک تک توضیح داده؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟
قرار نیست اتفاقی بیافته آمریکا حمله نمیکنه مثلا :دبه نقل از F@temeh :مبحثی بخونید خیلی بهتره.
شاید جدا جدا درسارو تست بزنید تو آزمون آزمایشاتون درصدای بهتری بگیرید ولی واقعا واسه کنکور لازم نیست.
و البته تست ئعمومی واسه تابسون لازم نیستا!
من حتی تو سالش هم تست عمومی نزدم. و اتفاقی هم نیفتاد.
من یه گاج سفید دارم. ادبیات. از دوم تا پیش رو داره. اما به نظرم کمه تستاش.به نقل از فهـــیمه :بهنظرم لازم نیست برای دوّم کتاب جدا بگیری!
برای چی میخوای بگیری واقعاً؟
من از الگو خیر ندیدم. فقط فیزیک 3 الگو رو خوندم، در کل راضی نیستم ؛به نقل از عقل کل :کتابایی که من دارم خوبه؟
ادبیات: خیلی سبز عربی: فوت و فن معارف: گاج نقره ای زبان: ندارم!
حسابان و فیزیک و هندسه : نشرالگو جبر: آبی قلمچی شیمی: مبتکران
به نقل از بی احســــاسـ... :ریاضی دو چی بگیرم ؟ تستاشو اصلا نمیتونم حل کنم ! در واقع نمیفهممشون ! اکثرا اونجاهایی که با حسابان مشترکن رو میتونم تستاشو حل کنم !!!
+
شیمی دو ، مبتکران خوبه بخرم ؟؟؟ قیمتش چنده ؟؟؟
گاج میکرو که عالیه ولی برای پیام ایات سعی کنین که اول متن هر کدوم از ایه ها رو چند دور بخونید که تو ذهنتون موندگار بشه بعد به همین ترتیب معنی ها و بعدشم پیام هایی که گاج واسشون نوشته حتما هم به قسمت های ترکیبی شم توجه کنین... خلاصه این روش شاید زمان بر باشه ولی واقعا موثرهبه نقل از s H a D i :من تو تستای پیام آیات دین و زندگی خیلی مشکل دارم به نظرم هر 4تا گزینه درست میاد!! چه کنم؟؟؟گاج نقره ای چه جوریاس ؟؟آیه هارو تک تک توضیح داده؟؟ میتونه کمکم کنه؟؟
به نقل از Abnoos :گاج میکرو که عالیه ولی برای پیام ایات سعی کنین که اول متن هر کدوم از ایه ها رو چند دور بخونید که تو ذهنتون موندگار بشه بعد به همین ترتیب معنی ها و بعدشم پیام هایی که گاج واسشون نوشته حتما هم به قسمت های ترکیبی شم توجه کنین... خلاصه این روش شاید زمان بر باشه ولی واقعا موثره
به نقل از بی احســــاسـ... :چرا هیشکی جواب منو نمیده ؟؟؟
نکنه من روحم ، شما منو نمیبینید ؟؟؟؟
که البته این منتفیه !!! چون اگه روحم نبودم ، بازم شما منو نمیدیدید . چون من پشت کامپیوترو شمام پشت کامپیوتر .
نکنه پستام روح شدن که پستامو نمیبینید ؟؟؟؟
که اینم منتفیه . چون پست که اصلا روح نداره .
بعد ...
بعد هم دیگه ... هیچی دیگه !
فقط یکی بیاد جواب منو هم بده !!!
به نقل از فهـــیمه :کدوم مبحثای ریاضی دو رو مشکل داری؟ همش حسابان تکرار میشه که ! به جز لگاریتم و ماتریس!
سوال کردم ها ^#^به نقل از "Hot Me~ :یا ایها الکنکوریان 92 و 93 ............انسر پلیز
ریاضی جامع بگیرم یا نه؟؟؟(تست)
اگه میگید جامع خوبه ..... خیلی سبز یا مهر ماه به نظرتون بهتره؟؟
راستی کتاب های ریاضی از کی تغییر نکرده؟
به نقل از بی احســــاسـ... :چرا هیشکی جواب منو نمیده ؟؟؟
نکنه من روحم ، شما منو نمیبینید ؟؟؟؟
که البته این منتفیه !!! چون اگه روحم نبودم ، بازم شما منو نمیدیدید . چون من پشت کامپیوترو شمام پشت کامپیوتر .
نکنه پستام روح شدن که پستامو نمیبینید ؟؟؟؟
که اینم منتفیه . چون پست که اصلا روح نداره .
بعد ...
بعد هم دیگه ... هیچی دیگه !
فقط یکی بیاد جواب منو هم بده !!!
به نقل از پرنیرا :سلام
من بهتون توصیه میکنم کتاب آقای منتظری رو بخونید خیلی خوبه میتونه تا 100 برسونتون و خیلی هم ساده بیان کرده البته موضوعی هست
مثلاً ماتریس رو نداره یا ترکیبیات که این ها توی پیش تکرار میشن
:)
فکر میکنم منظورشون کتاب ریاضیات پایه هست... کتاب زرده!به نقل از بی احســــاسـ... :ببخشید از کدوم انتشارات و اسم کتابش چیه ؟؟؟؟
ماتریس و ترکیبات رو هم نداشت ، اشکال نداره !!
قیمتش چنده ؟؟؟ گرونه ؟؟؟
دیفرانسیل گاج واقن عالیه هم درس نامش هم تستاش من خودم قبلن از گاج بدم میومد ولی الان میگم عالیه عالیبه نقل از غَـزالـه :لطفا کتاب ِ خوب معرفی کنید؛
دیفرانسیل:
گسسته:
هندسه تحلیلی:
فیزیک 4:
حسابان:
قرابت معنایی: