خير!به نقل از s H a D i :یه سوالی !قلمچی ترازاشو با احتساب معدل نهاییمون حساب میکنه؟؟؟!!!
آزمون قبلی مثل اینکه تو چندتا حوزه تقلب کردن در حد بنز، برا اینکه تکرار نشه این کار رو کردن.به نقل از kimX :آقا چرا دفترچه ی پاسخنامه گذینه ی صحیح رو مشخص نکرده؟برای هر سوال باید کلی وقت بگذارم تا از توضیحات جواب رو پیدا کنم!![]()
تو اهوازم پيشا تجربي اينجور شده بوده! ٣ نفر انگار! چون نفر ١ شهر ٣ شهر بود تو كارنامه! منم كه ١٥ شهر بودم ١٨ بودم تو كارنامه! اصن ي كسايي ٧٠٠٠ شده بودن كه داغون بودن!به نقل از Black♦Death :آزمون قبلی مثل اینکه تو چندتا حوزه تقلب کردن در حد بنز، برا اینکه تکرار نشه این کار رو کردن.
مثن تو سال سومیا تو یکی از حوزه های همین مشهد بچه هایی که تو یه کلاس بودن همه ترازاشون هشت هزار اینا شدهملت در این حد کودن که از 5 به 8 میرسونن توقع دارن کسی شک نکنه.
![]()
اينجا هم بچه ها همکارى سازنده دارن سر آزمون جدا هدفشونو نميدونم!به نقل از negar.mr :تو اهوازم پيشا تجربي اينجور شده بوده! ٣ نفر انگار! چون نفر ١ شهر ٣ شهر بود تو كارنامه! منم كه ١٥ شهر بودم ١٨ بودم تو كارنامه! اصن ي كسايي ٧٠٠٠ شده بودن كه داغون بودن!
البته هر ازمون تقلب هست! اونم زياد! ولي خب اين دفه خيلي فاحش بوده!
آقا پدرم دراومد كه تصحيح كردم! بيشتر مراقبت كنن اينجور نكنن!
آره میفروشنبه نقل از مُـــلاصَـــــدرا :والا یکی از بچه ها میگفت سوال های قلم چی رو هر پنجشنبه قبل آزمون زیر پل سید خندان میفروشن !!!!
پارسال یکی از بچه ها رو Kp دیدم بهش گفتم مگه کنکور نداری؟
گفت تو داری با تراز 7500 قلم چی حرف میزنیا!!!
حاجیمون رتبش شده نجومی!!!
پسرم مگه مجبوری؟؟؟
به نقل از فـرشـاد :سلام..یه توصیه به همه کنکوریهای عزیز در مورد زیست شناسی چون تعداد سوالات شمارشی (مثلا چند مورد جمله زیر رو به نادرستی تکمیل میکنند یا موارد دیگه ی مشابه) هم تو کنکور و به تبعیت از اون ازمونهای ازمایشی داره زیاد تر میشه و کتابای تست هم خیلی تو این زمینه کار نکردن بهتره برید سوالات مرحله اول المپیادهای زیست رو بخونید(منتها نه همه سوالاتش رو.فقط سواالاتی که به این فرم هستند...بین سوالات المپیاد تعداد این سوالات زیاده و باعث میشه تو این زمینه راه بیفتین....موفق باشید
نچ تازه میگن اگه بخوای یه آزمون یه پروژه رو ثبت نام کنی باید پول کل پروژه رو بدی بعد بیان بهت پول پس بدن ؟!به نقل از NimA-SXƛTƎ :دوستان میشه مثلا تو چند تا آزمون شرکت نکرد بعد پولش رو پس گرفت ؟!
من با گوشي ميرم سايت باز ميكنه صفحه شخصيمو ولي با لپ تاپ كه ميرم باز نميكنهبه نقل از Ø :کارنامه کشوری در همان روزشون بخوره تو سرشون
صفه شخصی من یه هفتس باز نمیشه . مشکل منه یا بقیم اینطوری هستین؟![]()
آبي يكم تستاش زيادي ساده است!اينطور نيس؟به نقل از Veteran :آقا من می خوام برای زیست از کتاب های آبی استفاده کنم .حس میکنم سبک تستاش خیلی بیشتر شبیه به کنکور باشه
تا کتابی مثل خیلی سبز !تا قبل از این خیلی سبز میخوندم .
کار عاقلانه ای هست یا نه ؟!
به نقل از Møøñ-Łįkē :آبي يكم تستاش زيادي ساده است!اينطور نيس؟
البته باز به انتخاب خودت بستگي داره ولي خب آبي هم جاي خودش لازمه...![]()
![]()
![]()
اگر آبی ساده است کنکور ساده است!به نقل از Møøñ-Łįkē :آبي يكم تستاش زيادي ساده است!اينطور نيس؟
البته باز به انتخاب خودت بستگي داره ولي خب آبي هم جاي خودش لازمه...![]()
![]()
![]()