- نام مرکز سمپاد
- ضروری
- شهر
- ضروری
- سال فارغ التحصیلی
- 0
پاسخ : آزمونهای قلمچی و کنکوریهای 93
اتفاقا ما چون دست طراح رو خوندیم غلط زدیم
فکر میکردیم منظورش برعکس اون خط کتابه و گزینه ی دوم دام آموزشیه نگو که اشتب فک میکردیم و طراح اصن به این چیزا فک نمیکرد
× به هر جهت اگه شوخیمونو جدی گرفتین احیانا، پوزش میطلبیم!
طرف داره به من خوندن دست طراح یاد میده نمیدونه من خودم از صد تا طراح طراح ترم و آزمون طراحی میکنم!
به نقل از Pouria.K :بنده سوال رو درست زدم ، و نه خر هستم و نه چیزی بارم نیست :د درست نیست اینجوری حرف بزنید به هر حال ! :د
یه چیزی هست به اسم خوندن دست طراح ! چرا ، بنده هم سر جلسه کاملا این مواردی که میفرمودین ، یادم بود ، ولی خوب مطمئن بودم طراح سوال کانون ، عقلش به این چیزا نمیرسه ، همینطور که بعضی از سوالای کنکور رو من میام برا شما با مدرک اثبات میکنم غلط هستن و گزینه دیگه جواب میشه، در حالی که موقع کنکور زدن جواب درست رو میزنم ، چون میدونم که طراح فقط یه صفحه کتابو باز کرده جلوش ، یه چیزی دیده ، یکم شرح و بست داده ، سوال طرح کرده و اصلا به این چیزایی که فکر من و شما میرسه فکر نمیکنه...:د
این سوال هم واضح بود که طراح صفحه آخر اسید و باز جلوش بوده ، دیده گلی سین توی اتانول نامحلوله ، بعد اولین چیزی که به ذهنش میرسه ، استون هست ، میگه یا علی ، اینم از این تست ! :د حالا اصلا من نمیدونم ، شاید هم درست بوده یا شاید هم غلط ، ولی چیزی که هست اینه که باید به این چیزا هم توجه داشته باشید :د
اتفاقا ما چون دست طراح رو خوندیم غلط زدیم
فکر میکردیم منظورش برعکس اون خط کتابه و گزینه ی دوم دام آموزشیه نگو که اشتب فک میکردیم و طراح اصن به این چیزا فک نمیکرد
× به هر جهت اگه شوخیمونو جدی گرفتین احیانا، پوزش میطلبیم!
طرف داره به من خوندن دست طراح یاد میده نمیدونه من خودم از صد تا طراح طراح ترم و آزمون طراحی میکنم!