عزيز من يه زنگ ميزني نمايندگي كانون شهر خودتون ميپرسي اين كه كاري نداره B-)به نقل از ʃҊдʐ₤ :یکی میگه 480 با کتابه یکی میگه بی کتابه
خداااااا هنگ کردم
یکی با منبع موثق جواب بده
اه![]()
آزمون 21 تیر رو برای ما گفتن رایگان علاوه بر آزمونای دیگه ـس !به نقل از Lily Delicated :آره منم که پارسال قبل عید ثبت نام کردم بهم گفتن که واسه آزمون 21 تیر باید یه هزینه جدا بدی اما بهم گفتن که خیلی هم مهم نیس،منم نمیدونم اونو ثبت نام کنم یا نه.
به نقل از The Sniper :بچه ها من دو ماه پيش براي تابستون و كل سال ثبت نام كردم ولي هنوز بهم زنگ نزدن. 21 تير هم اولين آزمون من هست آيا برنامه اي چيزي بايد بهم ميدادن تا الان ؟
خیربه نقل از artiman :آزمونا رو میشه جدا جدا ثبت نام کرد؟
اولش میگن که به همین بهانه کتابارم بندازنبه نقل از "Hot Me~ :ای بابا
من زنگیدم قلمچی تهرانخیلی صریح گفت: آزمون همراه کتابه..... جدا نداریم
گفتم حالا اون کنارارو بگرد شاید پیدا کردیگفت برو عاقا توقف بی جا مانع کس ب است
![]()
خب شما نخون زردو..اینکه کسی الان بیاد سوالای کنکورای قبلو به صورت تک درس بخونه دقیقا به هیچ دردی نمیخوره..این جور جامع زدنا واسه دوران جمع بندی خرداده..الان باید مثلا قرابتو جدا بخونی..ارایه رو جدا.قواعد عربیو بخونی.ازمونای تابستون فوق العاده اسونن..ولی اگه از راه درست درس نخونی ترازت خیلی خوب نمیشه(یعنی اگه به جای این که سعی کنی از درسای اختصاصی تست بزنی و خودتو تو اونا قوی کنی بلند شی بری سوالا زردو بخونی)..رتبت هم چه خوب شه چه بد اصلا الان مهم نیس حتی تا اذر هم مهم نیس..ترم دوم و بعداز عیده که رتبه مهمه ..من خودم تراز اخرین ازمونم500 تا از میانگینم بیشتره..به نقل از ʃҊдʐ₤ :خب وقتی منبع سئوالا نوشته زرد عمومی
ینی زرد عمومیو بخونی حله
خب این دیگه چیش به درد میخوره؟؟؟؟
من واقعا هنوز شک دارم
خوب لازم نیس که حتما همه رو بخونی..اصلا مبنای برنامه ریزیتو واسه این چند روز کانون نذار..برو امتحان بده ببین چی یادت مونده چی یادت رفته و حتما بعد از امتحان بررسی کن...هدف شکار سراسریست نه قلم و نه هر ازمون دیگهبه نقل از "Hot Me~ :چرا برنامه کانون اینقد مزخرفه برای تابستون؟؟؟ مخصوصا 21 تیر آخه کی میرسه اون همه رو بخونه؟؟![]()
![]()
شهر شما رو نمدونم ولی برا سمپادیای مشهد تخفیف دادن.من 400 ثبت نام کردمبه نقل از "Hot Me~ :فک کنم شهریه کانون با قیمت ارز تغییر میکنه :P
هفته پیش 480 این هفته 590