این یه جیز طبیعیه منم حتی تو ازمونای جامعم اشتبا میکردم مثلن 2+3=6 مینوشتم یا خعلی چیزای دیه فقط باید دقتتو ببری بالابه نقل از A.maede :آزمون خیلی آسونی بود اما منم فک میکردیم اینقدر سوال آمار بیاد اصلا لا آمار رو باز نکرده بودم!
و یه مورد دیگه:
من کی به جایی میرسم که اینقدر اشتباه مناسباتی نکنم؟واسم سواله!
+به حرف های شیرین یه چیزی هم اضافه کنم:به نقل از A.maede :آزمون خیلی آسونی بود اما منم فک میکردیم اینقدر سوال آمار بیاد اصلا لا آمار رو باز نکرده بودم!
و یه مورد دیگه:
من کی به جایی میرسم که اینقدر اشتباه مناسباتی نکنم؟واسم سواله!
ما كه تو همون اتمام حجت انتخاب واحد كرديمبه نقل از The Sniper :آقا اين چه برنامه ايه ؟ برنامه آمادگي براي كنكور 93 هست يا براي افزايش فروش كتاب زرد كانون ؟
آخه چه معني داره از كتاب زرد سوالات رو حفظ كني و بري 10تاشون رو بزني ؟ من كه عمرا كتاب زرد نميخرم با اينكه اجباري بود ولي فقط دفتر برنامه ريزي رو گرفتم و زير بار كتاب زرد نرفتم.
راستي بچه ها شماها انتخاب واحد كردين ؟ من اتمام حجمتو كردم ولي هنوز براي انتخاب واحد باهام تماس نگرفتن
آره موافقم هم با خط اول هم با خط دومبه نقل از عقل کل :گند بزنن به برنامه عمومی قلمچی ... X-(
ولی آزمون 21 تیر خیلی آسون بود... جبر تو عمرم فقط یه بار 100 زده بودم ولی این دفعه 100 زدم!!!
اونایی که شرکت کردن درصداتونو میشه بگین؟
به نقل از IQ-High :اگه کسی از قلمچی ریاضی تغییر رشته بده بره قلمچی تجربی و بخواد فقط زیستو بزنه، میتونه کاری بکنه زمین شناسی تو قلمچی براش ضریب نداشته باشه؟ اصلا زمین شناسی تو قلمچی برا تجربیا اجباریه؟؟؟
به نقل از HotMe :آی کیو مگه برنامه قلمچی اصن زمین داره؟؟![]()