ابوالفضل
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- شهید بهشتی
- شهر
- سبزوار
- رشته دانشگاه
- پزشکی
پاسخ : آزمونهای قلمچی و کنکوریهای 93
در ضمن من این سوال قبلن تو کتاب آبی دیده بودم....
-----------------------
نه آقا این چه حرفیه......مخلصیم.....بازم همین که جواب دادی دمت گرم
حرف شما درست.....کلا میگم سوال مشکل داره......مگه تاریخ ادبیات که نیست ....سالشو بلد باشی.....آخه من شبیه این سوالو تو یه کنکور دیگه دیدم اونجا تاریخشو عوض کرده بودنبه نقل از The Sniper :داداش به حضرت ابولفضل من نزدمت فقط داشتم توضيح ميدادم گربه هام منو بخورن اگه كوبنده صحبت كرده باشم ايشالا به حق اين ماه مبارك همين امشب با دوچرخم برم زير تريلي 18 چرخ اگه بخوام تند حرف بزنم B-)
من گفتم شايد كشف هسته و كشف پروتون رو قاطي كرده باشي كه اينطوري فكر كردي؛ آخه هيچ جاي كتاب درسي نگفته كه توي كشف پروتون با كمك موزلي بوده/ به طور ضمني اشاره كرده كه موزلي در كشف عدد اتمي نقش داشته ( كه از نظر علمي اصلا موزلي كاشف عدد اتمي هست ) ولي همون جمله اول كتاب در اون صفحه كه گفته آزمايش رادرفورد و همكارانش يعني اينكه رادرفورد اين كار رو انجام داده حالا بقيه هم بهش كمك كرده باشن. در ضمن اون آزمايش هايي كه موزلي انجام داد مال سال ها قبل از اثبات پروتون هست. در سال 1919 كه رادرفورد و همكارانش پروتون رو اثبات كردن موزلي 5 سال قبلش اين آزمايش ها رو انجام داده بود و همون سال هم به رحمت خدا رفت. فكر كنم تو جنگ كشته شده باشه دقيق يادن نيست
به هر حال من تند حرف نزدم شرمنده اگه پستم شبيه تند بود .
در ضمن من این سوال قبلن تو کتاب آبی دیده بودم....
-----------------------
نه آقا این چه حرفیه......مخلصیم.....بازم همین که جواب دادی دمت گرم