آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

ابوالفضل

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
سبزوار
رشته دانشگاه
پزشکی
پاسخ : آزمون‌های قلمچی و کنکوری‌های 93

به نقل از The Sniper :
داداش به حضرت ابولفضل من نزدمت فقط داشتم توضيح ميدادم :O گربه هام منو بخورن اگه كوبنده صحبت كرده باشم :O ايشالا به حق اين ماه مبارك همين امشب با دوچرخم برم زير تريلي 18 چرخ اگه بخوام تند حرف بزنم B-)

من گفتم شايد كشف هسته و كشف پروتون رو قاطي كرده باشي كه اينطوري فكر كردي؛ آخه هيچ جاي كتاب درسي نگفته كه توي كشف پروتون با كمك موزلي بوده/ به طور ضمني اشاره كرده كه موزلي در كشف عدد اتمي نقش داشته ( كه از نظر علمي اصلا موزلي كاشف عدد اتمي هست ) ولي همون جمله اول كتاب در اون صفحه كه گفته آزمايش رادرفورد و همكارانش يعني اينكه رادرفورد اين كار رو انجام داده حالا بقيه هم بهش كمك كرده باشن. در ضمن اون آزمايش هايي كه موزلي انجام داد مال سال ها قبل از اثبات پروتون هست. در سال 1919 كه رادرفورد و همكارانش پروتون رو اثبات كردن موزلي 5 سال قبلش اين آزمايش ها رو انجام داده بود و همون سال هم به رحمت خدا رفت. فكر كنم تو جنگ كشته شده باشه دقيق يادن نيست

به هر حال من تند حرف نزدم شرمنده اگه پستم شبيه تند بود .
حرف شما درست.....کلا میگم سوال مشکل داره......مگه تاریخ ادبیات که نیست ....سالشو بلد باشی.....آخه من شبیه این سوالو تو یه کنکور دیگه دیدم اونجا تاریخشو عوض کرده بودن L-:

در ضمن من این سوال قبلن تو کتاب آبی دیده بودم....
-----------------------
نه آقا این چه حرفیه......مخلصیم.....بازم همین که جواب دادی دمت گرم >:D<

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

بچه ها وضعيت آزمونتون چطوره ؟‌
من وضعيتم اينه :

فيزيك : 55%

شيمي : 38%

زيست : 61%

رياضي : 10%

ادبيات : 12%

ديني :‌ 37%

عربي : سفيد

تراز 5707

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

اولین آزمونم بود تراز کل 7574 :|....خدا ادامه رو خیر کنه!

اختصاصی 7600 اون عمومی عه بیشعور که کاظم کتاب زرده رُ بمون قالب کرده گند زده به درصد هام!

فقد چون معدلمو نگفتم زدن 10 :| L-:

19.61 عه :|
+

شیمی 100

زیست 83

ریاضی & فیزیک هر جفتش 70

عمومی هم حال ندارم تایپ کنم!

+
کارنامه ام سایت کانون قابل رویت هست :)) خدا بُکُشَدشون× :-" آبرو ریزی میشه اه× :-"

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از The Sniper :
بچه ها وضعيت آزمونتون چطوره ؟‌
من وضعيتم اينه :

فيزيك : 55%

شيمي : 38%

زيست : 61%

رياضي : 10%

ادبيات : 12%

ديني :‌ 37%

عربي : سفيد

تراز 5707
رو عربیت از حالا کار کن منم تو تابستون نهایتش 30 میزدم خاهش میکنم اشتباهه منو نکن و دست از عمومی بر ندار
البته الان بهت حق میدم چون فک کنم عمومی تون تعداد مطالبی که باید بخونی زیاد بوده و از الان بت میگم اروم اروم شرو کن مباحثی خوندن ادبیات و خوندن لغات زبان با انواع معنی هاش دینی هم از الان کامل بخون چون برای بعد فقط بتونی دوره کنی چون دینی واقن زود از یاد میره
در مورد اختصاصیات میتونم بگم کم کم راه میوفتی خعلی از ریاضیاها تو پیش دوره میشه به جز بحث مثلثات و لوگ که روشون کار کن ولی حد و مشتق و اینا به طور کامل دوره میشه ولی خوب درصدت پایینه برا ریاضی سعی کن بیشتر تست بزنی
فیزیکت خوبه بازم سعی کن تسلطتو زیاد کنی الان فیزیکتو همین نگهدار و تو ریاضیت بیشتر کار کن تا درصدت بیاد بالا
شیمی هم الان روش کار کن شیمی دو رو بهش اهمیت بده و شیمی 3 رو سعی کن مسئله هارو با تناسب حل کنی و از راه استیکومتری نری بازم اگه کار کنی میتونی خودتو بالا بکشی
اصلن بابته ترازت ناراحت نباش کار به پستای بقیم نداشته باش من واقن بخاطر صداقتت تحسینت میکنم و هر کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم مطمئن باش کم کم ترازت بالا میاد اگه ترازت 4هزارم شد توجه نکن اصلن اصلن تراز نشان دهنده ی رتبه تو تو کنکور نیس مطمئن باش :D

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از شــــــــــیرین :
رو عربیت از حالا کار کن منم تو تابستون نهایتش 30 میزدم خاهش میکنم اشتباهه منو نکن و دست از عمومی بر ندار
البته الان بهت حق میدم چون فک کنم عمومی تون تعداد مطالبی که باید بخونی زیاد بوده و از الان بت میگم اروم اروم شرو کن مباحثی خوندن ادبیات و خوندن لغات زبان با انواع معنی هاش دینی هم از الان کامل بخون چون برای بعد فقط بتونی دوره کنی چون دینی واقن زود از یاد میره
در مورد اختصاصیات میتونم بگم کم کم راه میوفتی خعلی از ریاضیاها تو پیش دوره میشه به جز بحث مثلثات و لوگ که روشون کار کن ولی حد و مشتق و اینا به طور کامل دوره میشه ولی خوب درصدت پایینه برا ریاضی سعی کن بیشتر تست بزنی
فیزیکت خوبه بازم سعی کن تسلطتو زیاد کنی الان فیزیکتو همین نگهدار و تو ریاضیت بیشتر کار کن تا درصدت بیاد بالا
شیمی هم الان روش کار کن شیمی دو رو بهش اهمیت بده و شیمی 3 رو سعی کن مسئله هارو با تناسب حل کنی و از راه استیکومتری نری بازم اگه کار کنی میتونی خودتو بالا بکشی
اصلن بابته ترازت ناراحت نباش کار به پستای بقیم نداشته باش من واقن بخاطر صداقتت تحسینت میکنم و هر کاری از دستم بر بیاد برات انجام میدم مطمئن باش کم کم ترازت بالا میاد اگه ترازت 4هزارم شد توجه نکن اصلن اصلن تراز نشان دهنده ی رتبه تو تو کنکور نیس مطمئن باش :D

آره دقيقا درسته مرسي از توصيه هاي خوبت.
البته دين و زندگي و زبان من خيلي خوبه كنكور سال 91 زبان رو 89 زدم امسال هم بالاي 80 زدم هيچ مشكلي ندارم سر يه اشتباهات كوچيك و بي حوصلگي و اينا درصدم پايين شده وگرنه تمركزم براي دين و زندگي و زبان كنكور براي بالاي 89 هست.
عربي رو شروع كردم دارم سال اول دبيرستان رو ميخونم بعدشم سال دوم و سوم رو تا آخر مهر اگه تموم كنم شروع ميكنم عربي به زبان ساده و عربي گاج و خيلي سبز و .. رو كه پارسال خريدم رو ميخونم.
ادبيات خيلي مشكل دارم به جز قرابت معنايي با همه موضوعاتش مشكل دارم اصلا ارتباط برقرار نميكنم باهاشون !
شيمي و فيزيكم هم خيلي خوبن پارسال فيزيك گزينه دو رو يه بار تو آزمون مرور سال سومش 100 زدم همينطور شيمي رو. اين آزمون هم شيمي فقط سال دومش رو خونده بودم كه 100 زدم. شايد اگه به جاي سال سوم + دوم؛ سال چهارم + دوم ميشد انتخاب كرد شيمي رو بالاي 90 ميزدم.

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از The Sniper :
همينطور شيمي رو. اين آزمون هم شيمي فقط سال دومش رو خونده بودم كه 100 زدم. شايد اگه به جاي سال سوم + دوم؛ سال چهارم + دوم ميشد انتخاب كرد شيمي رو بالاي 90 ميزدم.
اصلن درصدت مهم نیس و من خعلی خوشالم که تو دوم و سومو بر داشتی نع چارم چون بر داشتن دروس پیش تو تابستون به نظر من اشتباهه
برا ادبیات تو که مشکل داری از هامون استفاده کن چون توضیحاتش کامله و میتونه خعلی کمکت کنه :D

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

به نقل از شــــــــــیرین :
اصلن درصدت مهم نیس و من خعلی خوشالم که تو دوم و سومو بر داشتی نع چارم چون بر داشتن دروس پیش تو تابستون به نظر من اشتباهه
برا ادبیات تو که مشکل داری از هامون استفاده کن چون توضیحاتش کامله و میتونه خعلی کمکت کنه :D

آره بابا چه دليلي داره آدم درسي رو كه 2 ماه ديگه قراره شروع كنه و مجددا آزمون بده از همين الان آزمون بده ؟ اينطوري اگه باشه كه پيش 1 رو برداره آدم بايد تا بهمن پيش 1 رو امتحان بده كه باعث ميشه وقت زيادي از ادم هدر بره.
در ضمن هامون كه كتابي به جز قرابت معنايي و زبان فارسي نداره كه ؟ من قرابت معنايي و زبان فارسي مشكل ندارم مشكلم آرايه ها و تاريخ ادبيات و ... هستن :|

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

راستي الان ديدم كه پاسخ هاي شيمي 3 رو وارد پاسخنامه نكردم به همين راحتي حدود 40 درصد شيميم رفت :|

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از The Sniper :
آره بابا چه دليلي داره آدم درسي رو كه 2 ماه ديگه قراره شروع كنه و مجددا آزمون بده از همين الان آزمون بده ؟ اينطوري اگه باشه كه پيش 1 رو برداره آدم بايد تا بهمن پيش 1 رو امتحان بده كه باعث ميشه وقت زيادي از ادم هدر بره.
در ضمن هامون كه كتابي به جز قرابت معنايي و زبان فارسي نداره كه ؟ من قرابت معنايي و زبان فارسي مشكل ندارم مشكلم آرايه ها و تاريخ ادبيات و ... هستن :|
برا تاریخ ادبیات انتشار فار و بگیر خعلی خوب و کامله هامون ارایه هم دارم من دوسم داشت ارایه شو ولی گه گیر نیاوردی چیزای دیه بگیر

DarkSiders

کاربر حرفه‌ای
شهر
اهواز

شیمی : 70

ریاضی : 40

زیست :20(از زیست متنفرم :-w )

دینی : 20

ادبیات:10

عربی: سفید

تراز یادم نی :D

آقا من رو خودم کنترل ندارم :(

shadi1201

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
آباده
دانشگاه
شریف
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

ریاضی 83

فیزیک 90

شیمی 58 X_X

ادبیات 92

دینی 87

زبان 80 :-"

عربی 87

تراز 7800

نام مرکز سمپاد
ضروری
شهر
ضروری
سال فارغ التحصیلی
0

ریاضی 80

فیزیک 100

شیمی 90

زیست 16

ادبیات 87

دینی 93

زبان 83

عربی 75

تراز 7000 تمام! بعنوان اولین آزمون تجربی که پس از سالها ریاضی بودن دادم خوب بود. نبود؟

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از مُـــلاصَـــــدرا :
شیمی : 70

ریاضی : 40

زیست :20(از زیست متنفرم :-w )

دینی : 20

ادبیات:10

عربی: سفید

تراز یادم نی :D

آقا من رو خودم کنترل ندارم :(
شیمیت خوبه الان سعی کن همینو نگهش داری چون الان شیمیت بالاترین درصدو داره تو بقیه درسات اگه تا 50 هام امدی اشکال نداره ولی سعی کن دیه پایین تر نیاریش هیچ وقت نگاه به بقیه نکن همیشه خودتو با خودت بسنج و نگو من باید شیمی یا خر درسی و برسونم تا 90 یا هرچی دیه کم کم همه درس میشه الان شیمی تو همین باش سعی کن بقیه رو بالا بیاری اگه همه درسات40 باشع ارزشش بیشتر تا چندتا سفید باشع و چندتا90
ریاضی بدک نی ولی میتونی بالا بیاریش با کمی تست زدن ولی نگران نباش درصدت خوبه من خودم رشته ریاضی بودم از ریاضی تجربیا خبر ندارم ولی سعی کن مباحثو بخونی که دیه تو پیش تکرار نمیشه مثلن ماها مثلثات تکرار نمیشد ولی مشتق و حد تکرار میشد من خودم تو تابستون مشتق اصن کار نکردم تو هم بر اساس کتابتون همین کارو بکن و کاری نداشته باش که درصدت چنده
دینی میتونم بگم افتضاح زدی سعی کن دینی رو الان که وقت داری کامل رو ایه هاش کار کنی و کنارش بنویسی من خودم هر درس دینی و تو یه ساعت میخوندم و نکته هاشو کنار کتاب مینوشتم چون تو سال وقت نداری کامل و با دله صبر رو دینیت کار کنی از الان بخون دینیو که تو سال با یه نگاه کردن به نکته هات یادت بیاد
ادبیات سعی کن موضوعی از الان شرو کنی و کم کم بخونی اصن سمت کتاب نرو املا رو جدا بگیر ئ ارایه و قرابت و زبان فارسی هم همینجور بعد شرو کن به خوندن خاهش میکنم پشت گوش ننداز که بعدن مثه من ضرر کنی من واقن پشیمون شدم چون عمومیو گذاشتم برا بعد عید که واقن لطمه خوردم
عربی از همین الان شرو کن به خوندن عربی کولاک میکنه خودتو مجبور کن بخونی حتی اگه روزی نیم ساعت شده بخون :D

shirin!

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان کاشان
مدال المپیاد
در ارزوی طلاونقره و برنز
دانشگاه
کاشان
رشته دانشگاه
مکانیک

به نقل از IQ-High :
ریاضی 80

فیزیک 100

شیمی 90

زیست 16

ادبیات 87

دینی 93

زبان 83

عربی 75

تراز 7000 تمام! بعنوان اولین آزمون تجربی که پس از سالها ریاضی بودن دادم خوب بود. نبود؟
همه درصدات عالیه ول چون تو تغییر رشته دادی بیشتر وقتتو بزار روی زیست حیفه زیستتو کم بزنی بخون زیستو چون خعلی نکته ای هسش

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

بچه ها فقط يه مورد رو بگم من الان!
پارسال خيليا بودن كه تا اخر تابستون مدام ترازاي بالاي ٧٥٠٠ ميوردن ، و وقتي سال شروع شد،دچار يه غرور كاذب شدن و تراز خيلياشون تا ٧٠٠٠ و ٦٩٠٠ هم پايين اومد.در نتيجه دچار يه سرخوردگيه شديد شدن و ديگه نتونستن نتايج سابق رو كسب كنن!
كسايي كه از الان ترازاي بالايي ميارن و جزو ٢٠٠ نفر اول كشور ميشن،يادشون باشه كه تابستون اخر راه نيست!
٩ ماه زمان زياديه واسه بهتر يا بدتر شدن!
اگه يه ازمون شدين ٧٨٠٠،دفعه ي بعد به فكر حفظ همين تراز نباشين!
يكي از درسايي كه به نسبت بقيه كم زدين رو انتخاب كنين،اونو تقويت كنين و برين دنبال اينكه ازمون بعدي بين ٧٨٥٠!بعديشو بشين ٧٩٠٠!
سعي كنين هميشه دنبال بهبود نتيجه باشين. ؛-)

The Sniper

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
اردبیل

اين كتاب زرد عمومي مسخره ترين چيزيه كه من ديدم. حتي از مشترك و انتخابي كردن سوالات دروس پايه در آزمون هاي گزينه دو هم مسخره تره.
يعني چي آخه آدم بره تست حفظ كنه و بياد بدون اينكه سوال رو بخونه جواب رو بزنه ؟‌
طرف دين و زندگي 3 رو زده 15% اونوقت دين و زندگي2و3 مطابق كتاب زرد رو زده 85%

آخه كسي كه از دين و زندگي 3 هيچي نميدونه چطور اومده 85% زده ؟‌ بعدشم درصدش از من كه سه درس اول دين و زندگي رو خونده بودم بالاتر شده

**NAVID**

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید قدوسی(Qom Nodet)
شهر
قم
مدال المپیاد
یه سال شیمی خوندم!
دانشگاه
Tehran PolyTechnic
رشته دانشگاه
هوافضا - کامپیوتر

به نقل از The Sniper :
اين كتاب زرد عمومي مسخره ترين چيزيه كه من ديدم. حتي از مشترك و انتخابي كردن سوالات دروس پايه در آزمون هاي گزينه دو هم مسخره تره.
يعني چي آخه آدم بره تست حفظ كنه و بياد بدون اينكه سوال رو بخونه جواب رو بزنه ؟‌
طرف دين و زندگي 3 رو زده 15% اونوقت دين و زندگي2و3 مطابق كتاب زرد رو زده 85%

آخه كسي كه از دين و زندگي 3 هيچي نميدونه چطور اومده 85% زده ؟‌ بعدشم درصدش از من كه سه درس اول دين و زندگي رو خونده بودم بالاتر شده
ماهم حرص خوردیم اما فایده نداره جای این کارا بخون خودت انقد بزنی.رقابت اصلی کنکوره :D

nilofar banihashem

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبيرستان فرزانگان/فرهنگ
شهر
بجنورد
رشته دانشگاه
روان شناسی

تارخ ادبيات 83

رياضي 47

عربي 58

جغرافيا100
تاريخ ايران جهان 90

فلسفه95

منطق75

روان شناسي58

ادبيات اختصاصي 48

دين وزندگي 33افتضاح

رتبه يكشورري 53

رتبه ي منطقهي دو..25

رتبهي درشهر1

رتبه دراستان
2
تراز6698

sogand1374

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
تبریز

متنفرم از املا. :|

همّیشه غلط میزنم لعنتی ها رُ! :|

چی کار میتونم بکنم؟! :-<

+

یکی به من یاد بده که ریاضی ها رو تُن تُن حل کنم :-< دستم خیلی کُنده تو ریاضی!

amir.mr

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
طلايه داران
شهر
اهواز
مدال المپیاد
زيست،رياضي...همشونم در حد مرحله اول :D
دانشگاه
شهيد بهشتي
رشته دانشگاه
پزشكي

به نقل از ●Sogand● :
متنفرم از املا. :|

همّیشه غلط میزنم لعنتی ها رُ! :|

چی کار میتونم بکنم؟! :-<

+

یکی به من یاد بده که ریاضی ها رو تُن تُن حل کنم :-< دستم خیلی کُنده تو ریاضی!
ببین،واسه املا یه سری از کلمات هستن که دو املایی هستن و هر دو شونم معنی میدن
مثلن برائت و براعت
امل و عمل
قدم اول اینه که سعی کنی این کلمات دو املایی رو بشناسی،با املاشون،معانیشون و کاربردشون در جمله اشنا باشی.
کتاب املا نشر دریافت کار خوبی که کرده اینه که این کلمات رو با معانیشون نوشته و واقعن خوندنش خیلی کمک میکنه
قدم دوم،بعد از خوندنه این کلماته دو املایی و اشنایی با معانیشون ، تست زدن و تمرین کردنه.
بعضی وقتا تو بلدی این کلمه غلطه،اما موقع خوندن متن سرجلسه ازمون،اون کلمه ی غلط به چشمت نمیاد و پیداش نمیکنی!این دیگه بیشتر بر میگرده به مهارت و اینکه چقدر از قبل متن خونده باشی.
واسه تمرین میتونی دوتا کار بکنی
1)تستای کنکورای سالای قبل رو کار بکنی که واقعن کمک میکنه
2)در انتهای کتاب لغت و املا نشر الگو اومده تعدادی متن از کتب تاریخی مثل کلیله و دمنه انتخاب کرده و گفته کلمات صحیح رو انتخاب کن
خلاصه با تمرین،مشکلت تو املا درست میشه (;

_______________________________________________________________________________________

ئپواسه ریاضی هم یه مشکلی که خیلیا دارن و باعث میشه نتونن به سرعت به جواب برسن اینه که وقتی یه سوال رو میبینن،نمیدونن باید از کجا،شروع به حل کردنه سوال بکنن.
تو این زمینه هرچی بیشتر تست بزنی و با قالبای مختلفه تست اشنا بشی،سرعتت بالا تر میره و کارت راحت تر میشه سره جلسه (;

بالا