- نام مرکز سمپاد
- دبیرستان فرزانگان
- شهر
- کاشان
- سال فارغ التحصیلی
- 92
- دانشگاه
- دانشگاه تهران
- رشته دانشگاه
- مهندسیشیمی
پاسخ : خلاصه نويسي
یه نفر پارسال گفته بود خلاصه هاشو که بعد از چند وقت میرفته بخونه دوباره نکتههای مهمترشو با خودکار رنگی زیرش خط میکشیده٬ بعدش دوباره بعد از چند وقت مهمترترهاشو با مارکر هایلایت میکرده تا یه خلاصهی خوب تهش بد دست بیاد!
فک کنم اینو واسه زیستش گفته بود!
به نظرم شیمی خلاصه نویسی نمیخواد مهماشو تو کتاب مارکر بکش!
به نقل از Gh@zAleh :سلام
من هنوز مشكلم اينه كه خلاصه هام طولاني اند ! نكات مهم فصل ٢ زيست دومو نوشتم تو ٦ صفحه كوجيك ( كوجيكتر از صفحه ي دفتر تقريبا ٣/٤ ش)
نكات مهم شيمي ١ تو ٦ صفحه ورق دفتر !!!!
به نظرم اينا رو نكه دارم و بذارم موقعي كه مثلا يه ماه ديكه اومدم دوباره بخونمشون اون وقت دوباره خلاصه هامو خلاصه كنم !!!
نظرتون جيه ؟!! كسي بيشنهاد ديكه اي نداره ؟!!!
همه ي نكاتشم فرارن اخه الان به نظرم !!
یه نفر پارسال گفته بود خلاصه هاشو که بعد از چند وقت میرفته بخونه دوباره نکتههای مهمترشو با خودکار رنگی زیرش خط میکشیده٬ بعدش دوباره بعد از چند وقت مهمترترهاشو با مارکر هایلایت میکرده تا یه خلاصهی خوب تهش بد دست بیاد!
فک کنم اینو واسه زیستش گفته بود!
به نظرم شیمی خلاصه نویسی نمیخواد مهماشو تو کتاب مارکر بکش!

اولین نکتهای که در خلاصهنویسی باید بدونید، "اهداف خلاصهنویسی" هست. خب یکی از اهداف خلاصهنویسی، راحت کردن کار مرور دروس هستش، بدین ترتیب که به جای اینکه بشینید ۱۰ تا جزوه و کتاب کلفت رو ورق بزنید تا درسی که بهتون دادن دوره بشه، شما خلاصهی خودتون رو میخونید و خیلی هم کمتر از اون چیزی که باید طول بکشه، طول خواهد کشید. ولی هدف دیگهای که معمولا داوطلبین در نظر نمیگیرن "