پاسخ : مشاور... داشتن یا نداشتن؟ مساله این است!
من مشاور داشتم پارسال.خيلي ازش راضي بودم.خيلي واسه تغيير شرايط بهم كمك كرد.
من ادم درس نخوني بودم جدن،تا زور بالاي سرم نبود،نميخوندم.خيلي بي برنامه و در هم برهم درس ميخوندم.
اما مشاورم سعي كرد اين درس خوندن رو منظم كنه.
يه عده هستن كه خودشون خودكار كارشونو انجام ميدن!نيازي به زور ندارن واسه درس خوندن.اين ادما خي مشاور چندان به كارشون نمياد.
يه عده هستن كه اگه زور يالاي سرشون باشه و از بي نظمي درشون بياره،ميتونن خوب نتيجه بگيرن و خوب پيشرفت كنن.مشاور واسه اينطور افراد واقعا معجزه ميكنه.
يه عده هم هستن كه با زور،بي زور،درس نميخونن:دي اينا انتظار كار خاصي نبايد از مشاور داشته باشن.زماني مشاور موثر خواهد بود كه در پس برنامه ي مشاور،خود دانش اموز هم تلاش زيادي كنه.نه اينكه بشينه پا رو پا بندازه،با دو سه ساعت درس خوندن انتظار داشته باشه بهترين رتبه رو كسب كنه!
خلاصه مشاور چيز خوبيه:-)
به نقل از MISS-F :
اقـآ پـس اینـآیی کـه میـگن میـرفتن پیش سینـآ تهـرانی و رتبشـون زیـر 100 شده کشکـه ؟
اين سينا تهراني كيه؟:دي كجاست؟سايت داره؟نشنيدم اسمشو:اس
به نقل از شــــــــــیرین :
به نظر من داشتن مشاور هیچ تاثیر خاصی نمیتونه روی رتبه ادم بزاره من خودم مشاور مدرسمونم نمیرفتم اونا هیچ چیز خاصی ندارن جز اینکه بگن چندساعت خوندی چرا اتقد کن خوندی نرو مهمونی برو فلان کن .....من یه اشناهامون 4سال پیش مشاوره گرف از تهران 300تومن که هرشب زنگش بزنه فقط همینارو میگف
از نظر من رو بچه های همینجا سر مشاوره سرمایه گذاری کنید بهتر من خودم به مهسا یا نیلوفر گاهی زنگ یا اس میدادم اونام واقن با دل و جون جواب میدادن گوله تبلیغات و حرفاشونو نخورید به جا پولی که میخاین بدین به مشاورتون برین کتاب بخرین بهتره
یه چیز مهم دیه اصن به برنامه کنکور آسان است دقت نکنیدا منم اولش میخاسم چیزاشو بگیرم دوسم عربیشو 120 تومن گرف اینو چی پشیمون بود
مشاور تلفني اخه چطور ميتونه رو كار ادم نظارت كنه؟:دي واقعا يكي از احمقانه ترين شيوه هاي مشاوره،همين شماوره تلفنيه...حالا باز اينترنتي،يه چيزي!
اون كنكور اسان است و اين گروه احمدي كلاهبردارن فقط.من دي وي دي هاشونو گرفتم از يكي از دوستام،فقط اتلاف وقت بود.
خود احمدي ميگه با اين دي وي ديا ميتونين عربيو ١٠٠ بزنين!به ولله اگه كسي بتونه با فقط خوندن جزوه هاي احمديو ديدن دي وي دي هاش بالاتر از ٥٠ بزنه.
واقعا تاسف ميخورم براي صدا و سيما كه اجازه ميده اين كلاهبردارا به اين راحتي سر مردم بيچاره (كه اكثرا هم از شهراي كوچيك هستن و با كلي اميد اين دي وي دي هارو تهيه ميكنن)كلاه بره...