ما الان x رو میخوایم دیگه!به نقل از عقل کل :سوال: اگر f وارون پذیر ووباشد حاصلچقدر است؟
به نقل از CrazyB0y :اصن حواسم نبود ! الان ویرایشش کردم!
+65 با -65 فرقش در نوع اختلاف پتانسيل دوسمت غشا سلول هست. بقيه سوالاتي كه پرسيدين توي هيچ كتاب كنكوري در موردشون چيزي نوشته نشده من خيلي سبز و تخته سياه و 8000 گاج و جزوه عمارلو رو كامل خوندم ولي در اين مورد چيزي نديدم .ولي تا اونجايي كه من ميدونم بقيه سلول هاي بدن انسان هم اكثرا داراي چنين اختلاف پتانسيلي هستن چون بعضي سموم هم با به هم زدن اين اختلاف پتانسيل ها موجب مرگ ميشن.به نقل از vahead649 :چند سوال ممنون میشم اگه پاسخ بدین..................در فصل 2 زیست شناسی 2 در مبحث پتانسیل عمل 2 عدد 65- و 40+ نوشته شده میخواستم بدونم این اعداد چگونه محاسبه می شوند؟65+ با 65- چه تفاوتی داره؟ و علاوه بر یون های مثبت که موجب مثبتر شدن درون یا بیرون سلول میشوند چه یون ها یا مولکولهایی سبب منفی شدن نورون ها می شود؟وآیا دیگر سلولها هم دارای چنین اختلاف غلظتی هستند ؟وآیا میشه به پتانسیل عمل گفت انرژی پتانسیل عمل؟جریان عصبی چند آمپره؟
چرا دیگه.فقط کروموزومشون پروتئین متصل نداره.به نقل از صـدفــــ :من ی اشکالی پیش اومده واسم حالا شایدم یکم معلوم باشه جوابش ولی میپرسم
واسه پروکاریوتا که میگیم پروتئین هیستون ندارن ینی کلاً چیزی به اسم کروموزوم واسشون تعریف نمیشه؟
اين رو هم عرض كنم كه در خيلي از جزوه ها و رفرنس هاي ميكروبيولوژي بدون اينكه اسمي از كروموزوم باكتريايي ببرن در مورد DNA باكتري و همينطور پلازميدش حرف زدنبه نقل از صـدفــــ :من ی اشکالی پیش اومده واسم حالا شایدم یکم معلوم باشه جوابش ولی میپرسم
واسه پروکاریوتا که میگیم پروتئین هیستون ندارن ینی کلاً چیزی به اسم کروموزوم واسشون تعریف نمیشه؟
آخه خب میدونید ی چیزی هس تو همین یوکاریوتا تو سنتز مثلاً کروموزوما(که درواقع الان کروماتینن) مضاعف میشین اما طبق تعریف تو پروفاز میتوز به حالتی که بهش میگیم کروموزوم درمیان دقیقن بعد باکتریا که کلاً تقسیمشون دوتاییه میگم شاید اصن نیازی نباشه ی ساختار مشخصی به اسم کروموزوم داشته باشن.ینی اینایی که شما میگید درسته هاا ولی اینکه اسمش همون کروموزومه یا نه..به نقل از z.n1994 :چرا دیگه.فقط کروموزومشون پروتئین متصل نداره.
بازم با دی ان آ خالی که فرق داره.کلی پروتئین تنظیم کننده دارن کلی ار ان آ پلیمراز بهشون چسبیده
به نقل از gangsta :چندتا سوال از فصل یک زیست پیش:
ص 18 تفکر نقادانه پرسیده که ایا این فرض درسته: جهت جریان اطلاعات ژنی در سلول ها همواره یکطرفه و از dna به سوی پروتئین هاست.
جوابش چی میشه؟
سوال کتاب ص20 : چه اطلاعات دیگری بجز رمز آمینواسید ها روی رمزهای وراثتی dna وجود دارد؟
ص 23 کتاب هم یک جمله در اپران هست برام ابهام ایجاد کرد:
هر اپران از يک يا چند ژن ساختاری وبخش تنظيم کننده ساخته شده است.
یعنی تعداد بخش های تنظیم کننده هم میتونه یک یا چندتا باشه یا فقط یک تنظیم کننده؟
به نقل از gangsta :چندتا سوال از فصل یک زیست پیش:
ص 18 تفکر نقادانه پرسیده که ایا این فرض درسته: جهت جریان اطلاعات ژنی در سلول ها همواره یکطرفه و از dna به سوی پروتئین هاست.
جوابش چی میشه؟
اون تفكر نقادانه جوابش ميشه نه چون خيلي وقت ها RNA تبديل ميشه به DNA مانند ويروس هايي مثل اچ آي وي و هاري