همینه مشکلم،هر مدل اس ام اسی رو برام فرستاده،الا این یه مورد!به نقل از بی احســــاسـ... :شماره داوطلبی رو گزینه دو خودش واست sms میکنه .
زنگ بزن بهشون و بگو شماره داوطلبیمو میخوامبه نقل از pesarak :همینه مشکلم،هر مدل اس ام اسی رو برام فرستاده،الا این یه مورد!
من واقعا نهایت تشکر رو از شما دارم:-چوپان دروغ گو!به نقل از CrazyBoy :http://gozine2.ir/uploads/Amoozesh/gamavval92/mahdodebandi/mahdodegamaval.az1.pdf
برنامه کلا تغیر کرده . الان که گزینه دو بسته اس . فردا هم که تعطیله . باید شنبه زنگ بزنی و شماره داوطلبی تو بگیری . احتمالا نمیرسی بعضی درسارو بخونی .به نقل از pesarak :من واقعا نهایت تشکر رو از شما دارم:-چوپان دروغ گو!
عزیز دلم،دو تا لینک گذاشته که یکیشو همه میتونن ببینن که همین لینک بالاییه! و اون یکی رو فقط کسایی میتونن ببینن که تو طرح گام اول باشن!
من اونو میخوام!
به نقل از بی احســــاسـ... :عاقا من بررسی کردم دیدم این درسارو نمیرسم که بخونم :
هندسه فصل 2
شیمی فصل 2
فیزیک یک ، فصل 4 -5
فیزیک دو ، فصل 1-2
( فیزیک رو کلا واسه این ازمون حذفش کردم )
به نظرتون بعدا میتونم برگردم و اینا رو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟
با این وجود ، رتبه ام تو این ازمون پیش رو خیلی پهایین میشه ، مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از saba987 :من فکر میکنم بهتره روی تخصصیا بیشتر وقت بذاری و از عمومیات بزنی...
من خودم اینکارو کردم. مقداری از زبانم + 4 درس عربیم میمونه....
البته صرفا نظر منه!!!! خودمم خیلی مرددم!!!
به نقل از mahen1375 :من به برنامم رسیدم
اگه به برنامتون نمیرسین به نظر من اول اختصاصیا رو بخونین چون با اینکه خوندنش آسونتر به نظر میرسه ولی تست زدنش سختتر از عمومیاس !
تجربه کردم!!!
اين نرسيدن به برنامه گزينه ٢ خيلي چيزه رايجيه:ديبه نقل از بی احســــاسـ... :عاقا من بررسی کردم دیدم این درسارو نمیرسم که بخونم :
هندسه فصل 2
شیمی فصل 2
فیزیک یک ، فصل 4 -5
فیزیک دو ، فصل 1-2
( فیزیک رو کلا واسه این ازمون حذفش کردم )
به نظرتون بعدا میتونم برگردم و اینا رو بخونم ؟؟؟؟؟؟؟
با این وجود ، رتبه ام تو این ازمون پیش رو خیلی پهایین میشه ، مگه نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نقل از .:amir.mr:. :اين نرسيدن به برنامه گزينه ٢ خيلي چيزه رايجيه:دي
من پارسال واسه ازمون اول گزينه ٢،سه فصل شيمي،كل هندسه،كل فيزيك ١،كل عربي،كل ديني رو نخوندم با اطلاعات عمومي جواب دادم:دي
اما اونقدا بد نشد رتبم:دي
كلا تابستون زماني نيست كه با رتبه ي خوب اوردن اميدوار بشي يا با رتبه ي بد اوردن نااميد!توي تابستون بيشتر سعي كن درسايي ك توشون لنگ ميزني رو تقويت كني؛-)
واسه خوندن هم اره بابا!وقت ميشه!زينه ٢ توي ماه رمضون برنامش خيلي سبك ميشه!(پارسال اينطور بود البته امسالو نميدونم)
توي ماه رمضون راحت ميتوني خودتو برسوني به برنامش و قسمتاييه نخونديو بخوني؛-) نگران نباش؛-)