و عليكم!به نقل از amin-s :سلام!
دوستانی که رفتن قبلا یا اشنا داشتن!
راسته میگن ازون های گزینه ۲ خعلی سخته؟
برنامه روز 2 ـم تیر بود یا 3 ـم که اصلاحیه خورد و عوض شد .به نقل از بی احســــاسـ... :عاقا مگه فصل 1 - 2 - 3 فیزیک 1 تو کنکور میاد ؟؟؟؟
چرا اینا گزاشتنش تو برنامه ؟؟؟
اینا اوسکلن یا من ؟؟؟
یا کلا دفتر برنامه ریزی من مشکل داره ؟؟؟؟
به نقل از Arminsl :برنامه روز 2 ـم تیر بود یا 3 ـم که اصلاحیه خورد و عوض شد .
گویا شما برنامه جدیدو نگرفتی .
مدرسه که نمیری ؟!به نقل از sara.n :الان کسی پیش قدم نمیشه بگه چطوری بود ؟
تخمین نمره و رتبه بر اساس کنکور :
نمره : 11720
رتبه :100-90
البته خیلی بهتر میتونستم بشم ولی چن تا بی دقتی فاحش دارم..
به نقل از CrazyBoy :مدرسه که نمیری ؟!
چن ساعت در روز میخونی ؟!
آورین!
به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
بستگی به روزش داره! روزایی که مدرسه میرم بین 6 تا هفت و نیم (بالا ترین رکوردم ) متغیره
روزای تعطیل هم 11 یا نهایتن 12 (البته هنوز به دوازده نرسیدم)
ولی میانگین بگیری میشه روزی 7 ساعت در کل چون هفته ی پیش 49 ساعت خوندم این هفته هم همون حدودا..
از الان 12 ساعت میخونی بابا شما دیگه کی هستی؟؟؟به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
بستگی به روزش داره! روزایی که مدرسه میرم بین 6 تا هفت و نیم (بالا ترین رکوردم ) متغیره
ولی میانگین بگیری میشه روزی 7 ساعت در کل چون هفته ی پیش 49 ساعت خوندم این هفته هم همون حدودا..
واقعا خیلی خوب داری از وقتت استفاده میکنی سعی کن ادامه بدی و به حرف های بقیه هم گوش نکن!به نقل از sara.n :چرا اتفاقن میرم خیلی هم تو این هوا گرمی اذیت میشم به خدا !
به نظرم آزمون اوله!به نقل از ~pesarak~ :سطح سوالا اینطوری خواهند ماند؟
این چه وضعشه؟
پس هی میگفتن سخته و اینا که.....
یا نکنه ازمون اول رو اینطوری دادن که یه سری اعتماد به نفس پیدا کنن و اینا؟
این روال ادامه خواهد داشت یا نه؟مساله این است....
به نقل از CrazyBoy :در زبان عربی نمره خام و تراز شما در حدود میانگین کل شرکت کنندگان در سهمیه است. از این رو توانایی شما در درس مربوطه نسبتاً مطلوب است.
10 درصد زدما!
رتبه هاتونو بگید ببینیم جو اینجا چجوریه!!
من تا امسال قلمچی بودم همش حس میکردم قلمچی خیلی آسونه..پس هی میگفتن سخته و اینا که....
خوب عزیزم من تازه به همون 8 ساعت هم نرسیدم! گفتم که میانگین بگیری با هفته ای 49 ساعت میشه روزی 7 ساعت..این رتبه ها میگن از 8 ساعت شروع کنید برسونید به 12 ساعت...