نشر الگو رو پیشنهاد میکنم.به نقل از Mahsa.Z :هندسه رو کسى روش خاصى واسه خوندنش داره؟هرچى کار کرديم تشريحى و اثبات بوده،يعنى بايد بشينيم نتايج قضيه ها رو حفظ کنيم؟!
ول کنید بابا من که اصن 2 ساعت و نیم پاش بودم حوصلم نشد فیزیکو کامل حل کنم اومدم وارد کردم چندتاشم اشتباه شد!!به نقل از sara.n :رتبه مطابق کنکور : 40-30
نمره مطابق کنور : 12130
زبان رو به جای 95 ، 88 شدم گزینه اشتباهی وارد کردم
ترازت اومد پایین یا رفت بالا ؟!به نقل از CrazyBoy :ماشالا در عرض یه هفته 200 نفر ازم جلو زدن!
ماشالا ماشالا!
رتبه ام 200 تایی زیاد شد!به نقل از Arminsl :ترازت اومد پایین یا رفت بالا ؟!
من با اینکه ترازم بالاتر اومد به قول تو 100 نفر ازم جلو زدن !
من خودم همیشه ی همیشه تو آزمونا وخت اضافه میارم..امروز هم نیم ساعت وخت اضافه آوردم..ول کنید بابا من که اصن 2 ساعت و نیم پاش بودم حوصلم نشد فیزیکو کامل حل کنم اومدم وارد کردم چندتاشم اشتباه شد!!
به نظر من اگه همه بیان ترازا و رتبه هاشونو بگن تا ببینم جو اینجا چجوریه خیلی خوب میشهدوستان به جای اینکه رتبه هاتونو بگین ، در مورد نحوه درس خوندنتون صحبت کنید ؟؟؟
اینکه تو کدوم درسا قوی ترین و کلا" نحوه مطالعه تون تو اون درسا چجوریه تا بقیه هم استفاده کنن
ماشالا در عرض یه هفته 200 نفر ازم جلو زدن!
ترازت اومد پایین یا رفت بالا ؟!
من با اینکه ترازم بالاتر اومد به قول تو 100 نفر ازم جلو زدن !
خب این قضیه یه چیز رایجهبه نقل از CrazyBoy :رتبه ام 200 تایی زیاد شد!
اگه همراه با سوالا،بهتون جوابا رو هم دادن،قید رتبه رو بزنین کلا!به نقل از mahen1375 :تراز من 10910 (با توجه به کنکور)
رتبه کشور 152 ولی رتبم هنوز زیاد میشه مگه آزمون غیر حضوری نیس؟! پس کسی نباید بتونه بعد از وقتش پاسخنامه بفرسته
تراز هم معیار خوبی نیست زیادبه نقل از Honest :دوستان عزیز من به عنوان یه فرد با تجربه می گم که برای تحلیل نتیجه ی آزمون به تراز دقت کنید بعد رتبه!
و اینکه تابستون درس بخونید اما خسته نشید و حتما یه هفته آخر تابستون استراحت کنید و از اول مهر خیلی توپ تر از تابستون بخونید.
توپ و با تمرکز.
موفق باشید
به نقل از mahen1375 :تراز من 10910 (با توجه به کنکور)
رتبه کشور 152 ولی رتبم هنوز زیاد میشه مگه آزمون غیر حضوری نیس؟! پس کسی نباید بتونه بعد از وقتش پاسخنامه بفرسته
رشته من ریاضیه و رشته شما تجربیبه نقل از sara.n :جالبه تراز کنکور من 12130 بوده اونوخت رتبه کشوریم شده 155
عصبانی؟! نه بابا نمیدونستم چطوری بنویسم این طوری شد شرمنده اگه ناراحت شدین :-[به نقل از sara.n :جالبه تراز کنکور من 12130 بوده اونوخت رتبه کشوریم شده 155
پایینی : باشه حالا چرا عصبانی میشی خو