• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

کارهای هماهنگ شده!

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع PlusME
  • تاریخ شروع تاریخ شروع

PlusME

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HeLLi 1
شهر
KerMan
سال فارغ التحصیلی
1394
دانشگاه
علوم پزشکی شیراز
رشته دانشگاه
دندانپزشکی
از این کار ها که همه با هم یه حرکتو انجام بدیم و مدرسه رو حیرون کنیم !! ~X( ~X(

+ما پارسال یه بار نرفتیم آزمایشگاه !! قرار شد از هر کسی یه نمره کم کنن !! از من که نماینده بودم دو نمره !!
-ولی متاسفانه فردای اون روز مدرسه دست شورا بود منم لیست بچه ها رو از زیر شیشه برداشتم !! :-"

+امسال هم یه بار هر 80 نفر سال دوما توی یه امتحان که خوشمون نمیومد زدیم همه رو گزینه دو !!!
- بردن یه عالمه نصیحت ولی خوب چون من به مدیر قبلش هشدار داده بودم گوش نکرده بود نتونست چیزی بگه !! امتحان سوما هم کنسل کردن!!

+رفته بودیم نمایشگاه کتاب بچه ها سومی یه صف تشکیل دادن شروع کردن به گشتن رو محوطه اونجا !! و یه صف 150 نفری(یا بیشتر ) تشکیل شد !!
هی دور زدیم تا اینکه
- حراست گفت از کدوم مدرسه اید !! یکی گفته : "شهدای 10" ظاهرا زنگ زدن از حراست به مدیرشون 8-} 8-}

این وقتی هست که خسته شدیم توی صف دایره شدیم نشستیم !!
p728_164469_2216295446449.jpg

+سومامون هم امسال یهو از کلاس پریدن بیرون : زلزله زلزله !!
-مدیر گرفتشون گفت :اخراج !! فرداش همشون سر کلاس نرفتن و نتونست اون ده دوازده نفر هم اخراج کنه !! تازه معذرت خواهی هم کرد که به خونواده ها زنگ زده بود !! =P~ =P~

+سال اولامونم یاد گرفتن امتحان کامپیوتر که خوششون نمیومد رو سفید دادن بلند شدن !!!
- نصیحت !

+روزای آخر سال هم دوباره امتحان رو همه شکلک کشیده بودن
-مدیر اومد گفت : من این چشم چشم دو ابرو ها رو بفرستم اداره ؟؟ =))

+از این کارا هماهنگ شده شمام انجام دادین دیگه ؟؟؟
-نتیجه ؟؟

پاسخ : کارهای هماهنگ شده !

ما 55نفرى بر عليه معلم رياضيمون شورش کرديم ;D
خو زور ميگف!تو چار روز متوالى ازمون امتحان گرفته بود+امتحاناى زيست و زبان و شيمى :-L
کلمون توى راه پله ها نشسته بوديم و نميذاشتيم هيچ معلمى بره بالا ;D ;D
اخرشم تا معلم رياضيمون ادم نشد از جامون تکون نخورديم
نتيجه شم اين بود که همه ى معلما و معاونا فهميدن که با ما نبايد دربيوفتن >)
البته مديرمون تا يه هفته باهامون لج بود و باهامون حرف نميزد که به قول يکى از بچه ها بهتر که باهامون حرف نميزنه ;D ;D

یه بار امتحان اجتماعی داشتیم هیچکی نخونده بود

معلم اومد سرکلاس ... تو دفترش نوشته بود ب امتحان الف پرسش.. ولی ما محک واستادیم گفتیم نه نه ما امتحان نداریم پرسشه :-"

از او اصرار از ما انکار :-"

خلاصه حریف ما نشد.

رفت اون کلاس بشون میگفت شما امتحان دارن =)) کلی اوان باهم دعوا کردن =)) به ما فحش میدادن =))

وای خیلی چسبید ;;)

سال دوم راهنمايي يه سري فرم نظرسنجي در مورد كادر دفتر و دبيرا بهمون دادن ما همه هماهنگ هر سوالي كه در رابطه با معاون(ناظم) داشت بدترين گزينه رو پر كرديم به همين دليل سال بعدشم از مدرسه انداختنش بيرون >) >)

ی بار تو راهنمایی اون قدیم ندیما! ;Dمیخواستیم با بچه ها تاریخ ادبیاتو بپیچونیم!من+دو تا دیگه از کله سفیدای کلاس پاشدیم کلی خطبه ی بیداری برای بچه ها خوندیم که آاااااااااااااااااااااای ملت!ما نمیخایم بدونیم سعدی تو چه سالی به دنیا اومده مگه زوره!! :-wخلاصه طی خطابه های تاثیر گذار ما سه نفر بچه های طفلکی مردم اغفال شدن دبیر اومد سر کلاس گف خوب برگه بذارین همه گذاشتیم این بنده خدا هی سوال میگف ما نمی نوشتیم! :))بعد گفت خیلی هم خوب!حالا که اینطوریه شفاهی میپرسم! :-ss :-sسه نفرو صدا زد از قضا......ما سه تا بودیم! ;Dمث ی مرد رفتم شدم 18! ;Dولی خوب خیلی حال داد امتحانو لغو کردیم! ;D <:-P

روز سمپاد بود مراسم داشتیم
مراسم که تموم شد گفتن برید سر کلاس . یهو همه سومی ها و دومی ها تو حیاط حلقه زدیم و شعر سمپادو اینا خوندیم هرچی هم معاونا صدا میزدند به رو خودمون نمی اوردیم

پارسال من مبصر کلاس بودم...یه روز ما زنگ اول امتحان اجتماعی داشتیم اون کلاسیا زنگ دوم پرسش اجتماعی...هیچ کدوم از بچه ها نخونده بودن
دبیرمون که اومد تو کلاس از من پرسید: امروز چی کار داریم؟. من گفتم: پرسش. گفت: مطمئنی؟من تو تقویمم نوشتم امتحان.
گفتم:نه...اون کلاسیا امتحان دارن ;D گفت:باشه
از ما پرسید...زنگ بعد که رفت سوم الف-اون کلاسیا- اونام بهش گفتن ما پرسش داریم اون کلاسیا امتحان داشتن!
دبیرمون-که تو شناسنامه صغری هفت خطه اما ما صغی صداش میزنیم- منو صدا زد برم پیشش
بهم گفت: راستشو بگو؟شما پرسش داشتین یا سوم الف؟
منم گفتم: هردو منتها مال ما کتبی بود مال اونا شفاهی! عصبانی شد برای هفته بعد واسه هر دوکلاس امتحان گذاشت
چند وقت بعد معاون مون اومد یه مبصر دیگه انتخاب کرد =))

-من و شب بو تو یه کلاسیم..اونم همینو نوشته ولی من با جزئیات بیشتری نوشتم :>

ما امسال هماهنگ کردیم واسه امتحان علامه حلی یکی بره بیرون جوابا رو اس ام اس کنه .واسه من هم اومد ولی متأسفانه ازم گوشی مو گرفتن و ...

معلم زیست امسالمون یه سره ، سر میز مینشست و درس میداد.......
ما هم طی یک عمل خودجوش یکی از پایه های میز رو گذاشتیم رو لبه سطح(میز معلم رویه سطح بالاتری از سطح زمین کلاس بود)
خلاصه تا نشست میز سقوط کرد و گوشی معلمون از وسط دو تا شد.......

+ يه بار كه قراربود سمپاد منحل شه همه رفتيم اعتراض 4 تا مدرسه ام كنارهم بوديم (علمه دبيرستان و راهنمايي و همين جور فرزانگان)

+يه بار داشتيم اب بازي ميكرديم مديرمون فلكه رو بست مام رفتيم اب معدني خريديم بعد مدیر شیرُ باز كرد

Back
بالا