- شروع کننده موضوع
PlusME
کاربر حرفهای
- نام مرکز سمپاد
- HeLLi 1
- شهر
- KerMan
- سال فارغ التحصیلی
- 1394
- دانشگاه
- علوم پزشکی شیراز
- رشته دانشگاه
- دندانپزشکی
از این کار ها که همه با هم یه حرکتو انجام بدیم و مدرسه رو حیرون کنیم !!
+ما پارسال یه بار نرفتیم آزمایشگاه !! قرار شد از هر کسی یه نمره کم کنن !! از من که نماینده بودم دو نمره !!
-ولی متاسفانه فردای اون روز مدرسه دست شورا بود منم لیست بچه ها رو از زیر شیشه برداشتم !!
+امسال هم یه بار هر 80 نفر سال دوما توی یه امتحان که خوشمون نمیومد زدیم همه رو گزینه دو !!!
- بردن یه عالمه نصیحت ولی خوب چون من به مدیر قبلش هشدار داده بودم گوش نکرده بود نتونست چیزی بگه !! امتحان سوما هم کنسل کردن!!
+رفته بودیم نمایشگاه کتاب بچه ها سومی یه صف تشکیل دادن شروع کردن به گشتن رو محوطه اونجا !! و یه صف 150 نفری(یا بیشتر ) تشکیل شد !!
هی دور زدیم تا اینکه
- حراست گفت از کدوم مدرسه اید !! یکی گفته : "شهدای 10" ظاهرا زنگ زدن از حراست به مدیرشون
این وقتی هست که خسته شدیم توی صف دایره شدیم نشستیم !!
+سومامون هم امسال یهو از کلاس پریدن بیرون : زلزله زلزله !!
-مدیر گرفتشون گفت :اخراج !! فرداش همشون سر کلاس نرفتن و نتونست اون ده دوازده نفر هم اخراج کنه !! تازه معذرت خواهی هم کرد که به خونواده ها زنگ زده بود !! =P~ =P~
+سال اولامونم یاد گرفتن امتحان کامپیوتر که خوششون نمیومد رو سفید دادن بلند شدن !!!
- نصیحت !
+روزای آخر سال هم دوباره امتحان رو همه شکلک کشیده بودن
-مدیر اومد گفت : من این چشم چشم دو ابرو ها رو بفرستم اداره ؟؟
+از این کارا هماهنگ شده شمام انجام دادین دیگه ؟؟؟
-نتیجه ؟؟
+ما پارسال یه بار نرفتیم آزمایشگاه !! قرار شد از هر کسی یه نمره کم کنن !! از من که نماینده بودم دو نمره !!
-ولی متاسفانه فردای اون روز مدرسه دست شورا بود منم لیست بچه ها رو از زیر شیشه برداشتم !!
+امسال هم یه بار هر 80 نفر سال دوما توی یه امتحان که خوشمون نمیومد زدیم همه رو گزینه دو !!!
- بردن یه عالمه نصیحت ولی خوب چون من به مدیر قبلش هشدار داده بودم گوش نکرده بود نتونست چیزی بگه !! امتحان سوما هم کنسل کردن!!
+رفته بودیم نمایشگاه کتاب بچه ها سومی یه صف تشکیل دادن شروع کردن به گشتن رو محوطه اونجا !! و یه صف 150 نفری(یا بیشتر ) تشکیل شد !!
هی دور زدیم تا اینکه
- حراست گفت از کدوم مدرسه اید !! یکی گفته : "شهدای 10" ظاهرا زنگ زدن از حراست به مدیرشون
این وقتی هست که خسته شدیم توی صف دایره شدیم نشستیم !!
+سومامون هم امسال یهو از کلاس پریدن بیرون : زلزله زلزله !!
-مدیر گرفتشون گفت :اخراج !! فرداش همشون سر کلاس نرفتن و نتونست اون ده دوازده نفر هم اخراج کنه !! تازه معذرت خواهی هم کرد که به خونواده ها زنگ زده بود !! =P~ =P~
+سال اولامونم یاد گرفتن امتحان کامپیوتر که خوششون نمیومد رو سفید دادن بلند شدن !!!
- نصیحت !
+روزای آخر سال هم دوباره امتحان رو همه شکلک کشیده بودن
-مدیر اومد گفت : من این چشم چشم دو ابرو ها رو بفرستم اداره ؟؟
+از این کارا هماهنگ شده شمام انجام دادین دیگه ؟؟؟
-نتیجه ؟؟