• اگر سمپادی هستی همین الان عضو شو :

ثبت نام عضویت

جام کنفدراسیون ها

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع nbalinparast
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
وضعیت
موضوع بسته شده است.
پاسخ : جام کنفدراسیون ها

بالاخره طلسم اسپانیا شکسته شد. یه تیمی که همش بخواد ببره باعث میشه طرفدارای تیم های دیگه از اون تیم حالت انزجاری بگیرند.[nb]یه چیز تو مایه های بارسا که تو نظر سنجی های منفور ترین تیم اوّله[/nb] شانس آورد اسپانیا. :دی
من بازی دیشب رو 10 دقیقه اوّل و دقیقه 70 و آخرش رو دیدم(بقیّه اش رو خواب بودم) کسی خبر نداره تکرار این بازی رو میذارند یا نه؟

اصلا فکر نمیکردم اسپانیا این جوری بازی کنه. در مقایسه با خودشون تا پارسال، واقعا افتضاح بودند. من به جز یکی دوتا صحنه اصلا ندیدم توپ به ژاوی یا اینیستا برسه. اصلا نتونستن توپ رو به مهاجم برسونن. از اون بازی های قشنگ هیچ خبری نبود. گیج بودند انگار، من منتظر بودم که از این گیجی در بیان، اما نشد. حتی روی ضد حمله ها هم کار نکردن. تعویض های دل بوسکه هم که اصلا به چشم نیومد. هیچ تغییری تو بازیشون ایجاد نشد. چرا واقعا یه تعویض درست و حسابی نکرد؟
برزیل خوب بازی کرد و از این وضعیت آشفته اسپانیا نهایت بهره رو برد. نیمار و فرد و لوئیس خیلی خوب بودند. حقشون توی این بازی برد بود.
به نقل از lab0o :
من بازی دیشب رو 10 دقیقه اوّل و دقیقه 70 و آخرش رو دیدم(بقیّه اش رو خواب بودم) کسی خبر نداره تکرار این بازی رو میذارند یا نه؟
این مجری بعد بازی گفت تکرار داره که شب میذارن مثل این که.

• لایک
امتیازات: Zed

آربلوئا و پدرو وحتی کاسیاس بازیکنایی بودن که حقشون نبود دیشب فیکس بازی کنن :|

ترکیب دلبوسکه خیلی عجیب بودواقعا :|

به نقل از lab0o :
یه چیز تو مایه های بارسا که تو نظر سنجی های منفور ترین تیم اوّله
دقیقاتو کدوم نظرسنجی بارسامنفورترین تیمه؟ 8-|

به نقل از ..MahSa.. :
دقیقاتو کدوم نظرسنجی بارسامنفورترین تیمه؟ 8-|
تو نظر سنجی معتبر نبود ولی همونش هم خیلی جای تعجب داشت مال فیسبوک بود خیلی هم رای داشت. دومین تیمش هم منچستر بود.
البته خوب عادیه یه تیمی که همیشه موفق باشه و جام ها رو برای خودش جمع کنه سبب میشه طرفدارای بقیه ی تیم ها نسبت به اون تیم تنفر پیدا کنند.

اون سال که بارسا 6 تا جام گرفت هرکسی از هرجا بلند میشد میگفت من بارسایی ام
و همینطور راجع به تیم ملی اسپانیا
خوبه یکم ادم ثبات داشته باشه راجع به طرفداریش

به نقل از ..MahSa.. :
آربلوئا و پدرو وحتی کاسیاس بازیکنایی بودن که حقشون نبود دیشب فیکس بازی کنن :|

جهت اطلاع سزار وقتی رفت جایزه دستکش طلارو بگیره پیراهن کاسیاسو پوشیده بود...

ماراکانتازو(فاجعه ی ماراکانا) :| => تیتر ماراکا
بهترین توصیف بود، فاجعه... .
البته بازی رو ندیدم، نمیتونم کامل قضاوت کنم ولی از هایلایت بازی و شنیده ها تقریبا معلومه چه خبر بوده...باید بگم کاملا انتظارش رو داشتم...ولی اصلا انتظارش رو نداشتم با اختلاف 3 گل این اتفاق بیفته،احساس میکردم اسپانیا تو بدترین بازیش هم امکان نداره پر گل ببازه.
این اصلا جالب نیس...من طرفدار آلمانم،از اسپانیا هم اصلا خوشم نمیاد،حتی بدم میاد...ولی باختن 3-0 اسپانیا از برزیل اتفاق خوشحال کننده ای نبود برام...اصلا. غم انگیزه. البته اسپانیا چن وقتیه بدون اینکه حقش باشه میبره.
به نقل از amir h :
اگه یادتون باشه اسپانیا اصولا" با دو تا هافبک دفاعی بازی میکرد (ژابی و بوسکتس) ولی با مصدوم شدن آلونسو دل بوسکه ژاوی رو آورده عقب تر ولی وظایف قبلیش مث بازی سازی و... رو هم داره و ژاوی هم به دلیل کند بودنش نمیتونه وظایفشو انجام بده
در مورد برزیل هم حالا احتمالا" از فردا میشنویم که وای چققر خوبن و این حرفا
ولی به نظر من اونا هم چیز قوی از خودشون نشون ندادن بلکه فقط از شانسشون و ضعف اسپانیا استفاده کردن!
ولی نیمار بهتر از اون چیزی بود که فکر میکردم
فکر میکردم یه بازیکن معمولیه که توسط رسانه ها زیادی بزرگ شده ولی الان میبینم از چیزی که فکر میکردم بهتره!
ولی هنوز خارج از برزیل بازی نکرده و عیارش بعد از بازی تو اروپا مشخص میشه!
در مورد جام جهانی هم هنوز فکر میکنم آلمان تیم خوبیه و هنوزم فکر میکنم شانس اسپانیا از برزیل حداقل بیشتره!!!
واقعا مسخره س بازی کردن ژاوی تو پست هافبک دفاعی...اصلا نمیتونه بازی سازی کنه،تو بازی با ایتالیا هم مشهود بود.میتونست مارتینز رو دعوت کنه،عملکردش عالی بود تو بایرن فصل پیش.
برزیل هنوزم همون مجموعه ای از بازیکنای خوب و عالیه نه یه تیم. هنوزم مدعی جام جهانی نی،هنوزم اسپانیا و آلمان مدعی ترینن.
نیمار هم همون بازیکن معمولیه که توسط رسانه ها الکی بزرگ شده،کافیه چن تا مدافع قدر جلوشو بگیرن،هیچ کاری نمیتونه بکنه.دقیقا اتفاقی که تو اروپا زیاد میفته و تیمایی با مدافعیت قدر زیادن. نیمار هر چی که هست اصلا به "درد" بارسا نمیخوره.

به نقل از reza7 :
حرفایی که زده شد جک نبودن جناب!حرفای منطقی بودن که شمام اگه ی خورده منطقی فک کنین بهشون میرسین...
برزیل بازنده بی چونو چرای بازی فیناله.
مربی برزیلم گفته این تیم نیاز به کار کردن داره و هنوز هماهنگ نیستن.
بهر حال همه چیز تا چن روز دیگه مشخص میشه...
اگه اسپانیا قهرمان نشه من فوتبالو میذارم کنار از همین جا اعلام میکنم بچه ها....سر حرفمم میمونم... ;)

همه اینجا شاهدن تو چی گفتی ....
اولا الان معلوم شد کی منطقی فکر کرده ... اگه اسکار گل صد درصد رو میزد حرفی رو که گفتم واقعیت پیدا میکرد(همون 4 تا به اسپانیا زدن)
اگه به گلا بیشتر دقت کنی تو همکاری و حرکات جالب و تغذیه کردن همدیگه بازیکنای برزیل غرق میشی
با این که میدونم تو همیشه زیاد و برزگتر از دهنه مبارکت حرف میزنی(منظورم همون قضیه کنار گذاشتن فوتبال) اما باید عمل کنی اما میدونم که کارهر کسی نیس به قول عمل کردن

وای اسپانیا اسپانیای همیشگی نبود :-< :-< بعد 29تا بازی بدون شکست بدجور جلوی برزیل باخت. کاشکی حداقل راموس پنالتی گل میکرد :(( :(( من واقعا باورم نمیشه نتیجه ی افتضاح 0_3 :o :o :o

این جام امید من نسبت به اسکار رو بیشتر کرد. ;D و البته مطمئن شدم کاوانی قطعه گمشده چلسیه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
Back
بالا