تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز
پاسخ : تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها

به نقل از سارا کانر(black spider) :
با این کار مخالفم ولی با اینک دخترا ـو پسرا یهویی بیان تو ی جا مث دانشگاه ی جا باشنم مخالفم! اگه از همون اول ابتدایی اینا باهم باشن خیلی از مشکلات حل میشه!

خیلی مشکلات جدید هم بوجود میاد !
اینکه دبستان با هم باشن رو نظری ندارم ولی راهنمایی و دبیرستان به نظرم جدا باشه بهتره ! ولی با تفکیک جنسیتی دانشگاه مخالفم ...

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

من نمیدونم اگه تو دانشگاهم بخوان دختر پسرا رو از هم تفکیک کنن کجا باید جوونای مردم اجتماعی بشن؟کجا باید طرز برخورد با جنس محالفو یاد بگیرن؟ :rolleyes:.....از بس سخت گرفتن همین شده دیگه!یارو میاد دانشگاه فک میکنه چون دانشگاس میتونه هر غلطی (ببخشید ولی واقعیته)دلش میخواد بکنه....چرا؟چون قبلش یاد نگرفته با جنس مخالف چه طوری برخورد کنه!!!

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

به نقل از F@|-|!mEh :
خیلی مشکلات جدید هم بوجود میاد !
راهنمایی و دبیرستان به نظرم جدا باشه بهتره !
خب میتونن ی کارایی بکنن ک مشکل بوجود نیاد. مثلا دوتا حیاط داشته باشه مدرسه؛ یکی ماله پسرا یکیم واس دخترا. :D

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

خب میتونن ی کارایی بکنن ک مشکل بوجود نیاد. مثلا دوتا حیاط داشته باشه مدرسه؛ یکی ماله پسرا یکیم واس دخترا. :D

میشه بگی در اصلش چه فرقی میکنه؟!

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

سارا جان حرف مختلط بودن دبیرستانو راهنمایی رو نزن که اصن نمیشه!!این پسرا تو دانشگاهشم بعضیاشون بلد نیسن چه شکلی برخورد کنن؟!اونوقت دبیرستان که .....حالا شاید دخترا بهتر بتونند برخورد کنن چون بلوغ فکریشون زودتره ولی پسرا نه!!! :rolleyes:

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

به نقل از F@|-|!mEh :
میشه بگی در اصلش چه فرقی میکنه؟!
منظورت اینه ک جدا کردن حیاط مشکلو حل نمیکنه؟

به نقل از Believe :
سارا جان حرف مختلط بودن دبیرستانو راهنمایی رو نزن که اصن نمیشه!!این پسرا تو دانشگاهشم بعضیاشون بلد نیسن چه شکلی برخورد کنن؟!اونوقت دبیرستان که .....حالا شاید دخترا بهتر بتونند برخورد کنن چون بلوغ فکریشون زودتره ولی پسرا نه!!! :rolleyes:
بلد نیستن چون اصلن موقعیتش نبوده ک یاد بگیرن! اگه از اول باهم باشن این مشکل حل میشه!

Ромина

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگانــــ یکـــــ
شهر
کرمان
سال فارغ التحصیلی
1394

خاک تو سرشون X-(
دختراوپسرا که حق ندارن با هم دوست باشن,تلفنی حق ندارن با هم حرف بزنن,تو خیابون نباید باهم باشن,تودانشگاهها هم که از هم جداشون کردن!!!
بعد هم میگن چرا نرخ ازدواجا پایین و طلاقها بالاست :-w :-w
خوب آخه احمقهای شاسکول بیشعور روانی,نکنه توفع دارین الان هم مثل عصر حجر عروس داماد همدیگه رو شب عروسی ببینن؟؟؟؟
تازشم,وقتی دو جنس مخالف از بچگی با هم در ارتباط نباشن و درباره ی جنس مقابلشون چیزی ندونن مسلمه که ازدواج موفقی نخواهند داشت و نرخ طلاق میره بالا!!!

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

منظورت اینه ک جدا کردن حیاط مشکلو حل نمیکنه؟
نه , خیلی موثر نیست ... :-??

به نقل از Dark Lord :
خاک تو سرشون X-(
دختراوپسرا که حق ندارن با هم دوست باشن,تلفنی حق ندارن با هم حرف بزنن,تو خیابون نباید باهم باشن,تودانشگاهها هم که از هم جداشون کردن!!!
بعد هم میگن چرا نرخ ازدواجا پایین و طلاقها بالاست :-w :-w
خوب آخه احمقهای شاسکول بیشعور روانی,نکنه توفع دارین الان هم مثل عصر حجر عروس داماد همدیگه رو شب عروسی ببینن؟؟؟؟
تازشم,وقتی دو جنس مخالف از بچگی با هم در ارتباط نباشن و درباره ی جنس مقابلشون چیزی ندونن مسلمه که ازدواج موفقی نخواهند داشت و نرخ طلاق میره بالا!!!

حرفاتو قبول دارم ولی با لحنت شدیدا مشکل دارم ! 8->
عقده

minatj

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1 تهران
شهر
تهران

به نظرم خیلی اشتباهه این کار... اولا که کسی که به سن قانونی رسیده و وارد دانشگاه شده به بلوغ فکری رسیده و این کار توهین به شعوره اون فرده. دوما وجود دختر و پسر در جامعه یه چیز کاملا عادیه و کسی نمی تونه مانع تعامل آن ها بشه چون برای بقای جامعه تعامل لازمه!

میعاد

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
شهید بهشتی
شهر
نیشابور-اهواز
دانشگاه
صنعت نفت
رشته دانشگاه
مهندسی نفت

گند زدن به معنا تمام ....

black spider

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 1
شهر
تبریز
سال فارغ التحصیلی
95
دانشگاه
علوم پزشکی تبریز
رشته دانشگاه
Anesthesia

به نقل از F@|-|!mEh :
نه , خیلی موثر نیست ... :-??
پس میشه دقیقا بگی چ مشکلایی پیش میاد؟ :-??

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

بلد نیستن چون اصلن موقعیتش نبوده ک یاد بگیرن! اگه از اول باهم باشن این مشکل حل میشه!
شاید تو دبستانو راهنمایی مشکلی پیش نیاد ولی تو دبیرستان نه!!!این وسط یه چیزی در تناقض این حرکته!!و اون چیزی جز "دین"نیست!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از Believe :
شاید تو دبستانو راهنمایی مشکلی پیش نیاد ولی تو دبیرستان نه!!!این وسط یه چیزی در تناقض این حرکته!!و اون چیزی جز "دین"نیست!
دین نه گفته دختر و پسر نباید تعامل اجتماعی داشته باشن نه گفته مدارس و مکان های آموزشی نباید مختلط باشن . شما پیغمبرید که از قول دین حرف می زنین ؟ :D
اگر همه چی عادی باشه ، بچه ای که از دبستان و راهنمایی دور و برش هم دختر بوده هم پسر دیگه با دیدن اونا جوگیر نمیشه بنابراین دبیرستان هم اگر اینطوری باشه براش چیز عجیبی نیست دانشگاه هم که میره جوگیر نمیشه و رفتارش از حالت نرمال خارج نمیشه .
مسئله اینه که دوستانی که توی این سیستم درس خوندن و بزرگ شدن خوب از دید خودشون به اینکه دبیرستان مختلط باشه نگاه می کنن . یعنی احساس و حالتی که الان خودشون دارن رو در نظر می گیرن . اگر به این دید نگاه کنیم بله خوب اینکار عوارض داره ولی اگر به چشم بچه ای نگاه کنین که از دبستان تا دانشگاه توی یه محیط مختلط بوده عادیه .

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Bahar_R :
دین نه گفته دختر و پسر نباید تعامل اجتماعی داشته باشن نه گفته مدارس و مکان های آموزشی نباید مختلط باشن . شما پیغمبرید که از قول دین حرف می زنین ؟ :D
اگر همه چی عادی باشه ، بچه ای که از دبستان و راهنمایی دور و برش هم دختر بوده هم پسر دیگه با دیدن اونا جوگیر نمیشه بنابراین دبیرستان هم اگر اینطوری باشه براش چیز عجیبی نیست دانشگاه هم که میره جوگیر نمیشه و رفتارش از حالت نرمال خارج نمیشه .
مسئله اینه که دوستانی که توی این سیستم درس خوندن و بزرگ شدن خوب از دید خودشون به اینکه دبیرستان مختلط باشه نگاه می کنن . یعنی احساس و حالتی که الان خودشون دارن رو در نظر می گیرن . اگر به این دید نگاه کنیم بله خوب اینکار عوارض داره ولی اگر به چشم بچه ای نگاه کنین که از دبستان تا دانشگاه توی یه محیط مختلط بوده عادیه .
اگه پست اول من تو این صفحه رو بخونی میفهمی من خودم با این تعامل مخالف نیستم!اصن من خودم با این سخت گیریای بیش از حد مشکل دارم!بله من که پیغمبر نیسم !ولی به نظر شما با این کار واقعا روابط در حدودحدود شرع پیش میره؟ :rolleyes:من که اینطور فک نمیکنم!.....شایدم حرف شما درست باشه ولی واقعا رایج و عادی شدنش تو ایران یکم زمان میبره جدای از دین!

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از Believe :
اگه پست اول من تو این صفحه رو بخونی میفهمی من خودم با این تعامل مخالف نیستم!اصن من خودم با این سخت گیریای بیش از حد مشکل دارم!بله من که پیغمبر نیسم !ولی به نظر شما با این کار واقعا روابط در حدودحدود شرع پیش میره؟ :rolleyes:من که اینطور فک نمیکنم!.....شایدم حرف شما درست باشه ولی واقعا رایج و عادی شدنش تو ایران یکم زمان میبره جدای از دین!
به نظر من لزومی نداره از حدود شرع خارج بشه :-?
خوب دیگه عادی شدن و رایج شدنش تو ایران وقتی صورت می گیره که این حالت حساسیت نسبت به جنس مخالف از بین بره و عادی بشه
که از طریق مختلط بودن مدارس در همه ی مقاطع و در ادامه مختلط بودن دانشگاه اتفاق می افته . تفکیک جنسیتی در هیچ مقطعی به این مسئله کمک نمی کنه فقط حساسیتو بیشتر می کنه .

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Bahar_R :
به نظر من لزومی نداره از حدود شرع خارج بشه :-?
خوب دیگه عادی شدن و رایج شدنش تو ایران وقتی صورت می گیره که این حالت حساسیت نسبت به جنس مخالف از بین بره و عادی بشه
که از طریق مختلط بودن مدارس در همه ی مقاطع و در ادامه مختلط بودن دانشگاه اتفاق می افته . تفکیک جـنس‍‌‍یتی در هیچ مقطعی به این مسئله کمک نمی کنه فقط حساسیتو بیشتر می کنه .

من بازم با مختلط بودن دبیرستان مخالفم ! مشکل بوجود میاره ! از لحاظ علمی هم بخوایم نگاه کنیم متوجه میشیم که کنار هم بودن دختر و پسر استرس وارد میکنه !
در کل من به شخصه اینکه تو مدرسه یه پسر تو کلاسمون باشه اصلا راحت نیستم و میدونه خیلیا همینطورین...

Bahar_R

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی مواد و متالورژی

به نقل از F@|-|!mEh :
من بازم با مختلط بودن دبیرستان مخالفم ! مشکل بوجود میاره ! از لحاظ علمی هم بخوایم نگاه کنیم متوجه میشیم که کنار هم بودن دختر و پسر استرس وارد میکنه !
در کل من به شخصه اینکه تو مدرسه یه پسر تو کلاسمون باشه اصلا راحت نیستم و میدونه خیلیا همینطورین...
واقعا از تکرار کردن حرفام خسته شدم . :|
عزیز من شما از وقتی اول دبستانی بودی تو مدرسه دخترونه بودی هیچ وقت هم تا همین دبیرستان با پسرا تو یه مدرسه نبودی طبیعیه که برات تصورش یه وضعیت استرس زا و سخت باشه . بچه ای که از اول دبستان با پسرا تو یه مدرسه بوده کاملا به این مسئله عادت کرده .
مشکل ؟ چه مشکلی ؟ بدتر از اینکه دختر پسرای ما خیلیاشون وارد دانشگاه که میشن حال خودشونو نمی فهمن ؟؟

m.f.a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
کرمان
دانشگاه
ایشالا شریف یا تهران

من نه موافقم نه مخالف فقط تا اون جایی میدونم الآن دانشگاه علامه طباطبایی تهران این طرح داره توش اجرا میشه خوب و بدش رو دیگه خدا داند

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

به نقل از Bahar_R :
واقعا از تکرار کردن حرفام خسته شدم . :|
عزیز من شما از وقتی اول دبستانی بودی تو مدرسه دخترونه بودی هیچ وقت هم تا همین دبیرستان با پسرا تو یه مدرسه بودی طبیعیه که برات تصورش یه وضعیت استرس زا و سخت باشه . بچه ای که از اول دبستان با پسرا تو یه مدرسه بوده کاملا به این مسئله عادت کرده .
مشکل ؟ چه مشکلی ؟ بدتر از اینکه دختر پسرای ما خیلیاشون وارد دانشگاه که میشن حال خودشونو نمی فهمن ؟؟
با این یکی حرف بهار جان موافقم!اگه از همون اول،ینی دبستان باهم باشند دیگه بعدا مشکلی به نام استرس و راحت نبودن با جنس مخالف پیش نمیاد!!فکر این وضعیت برای ما استرس زاست!البته من یکی الانم اگه دبیرستانا رو مختلط کنن مشکلی با استرس داشتنو اینا ندارم :-"

Im Myself

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
شهید ...(دستغیب)
شهر
ناکجا آباد
مدال المپیاد
ی مدال دوره 17
دانشگاه
hard war

تفکیک تو دانشگاه که کار خییییییییییییلی مزخرفیه X-( X-(