منتقد
مهمان
پاسخ : تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها
توی خانواده ها خیلی آموزش ها داده میشه چه ایران چه کشورای دیگه اما باز هم کمه...بیشتر از این ها باید روش کار بشه
در ضمن من حرف هایی که میزنم کاملا از منظر اسلامیه
بدون اسلام بخوایم در نظر بگیریم:
بله در کشور های دیگه اینکار جواب داده و افراد تعامل اجتماعی رو یاد گرفتن و خیلی راحت با هم ارتباط برقرار میکنن و خیلی کارای دیگه رو انجام میدن
اینجور یاد گرفتن هیچ فایده ای نداره از نظر من و از دید اسلامی...با چه قیمتی اینارو یاد گرفتن؟
ببخشید این کار توی کشورای دیگه نتیجه خوبی داده؟به نقل از Bahar_R :کسی نمیگه از همه ی روش هاشون تبعیت کنیم اما جاهایی که نتیجه ی خوبی داده باشه میشه از اون روشها استفاده کرد .
بله البته کسی که به سن 18 سال میرسه و تابحال با هیچ جنس مخالفی غیر از فامیل های نزدیک تعامل اجتماعی نداشته از نظرش پدیده ی عجیبی خواهد بود این ارتباط که برمیگرده به روش های اشتباهی که در مقاطع قبل از دانشگاه استفاده میشه .
کسی که به سن 18 میرسه باید از این نظر قبلا توی خانواده بهش آموزش های اجتماعی لازم رو داده باشن تا وقتی وارد اجتماع بزرگتری به نام دانشگاه میشه مشکل پیدا نکنه .
توی خانواده ها خیلی آموزش ها داده میشه چه ایران چه کشورای دیگه اما باز هم کمه...بیشتر از این ها باید روش کار بشه
در ضمن من حرف هایی که میزنم کاملا از منظر اسلامیه
بدون اسلام بخوایم در نظر بگیریم:
بله در کشور های دیگه اینکار جواب داده و افراد تعامل اجتماعی رو یاد گرفتن و خیلی راحت با هم ارتباط برقرار میکنن و خیلی کارای دیگه رو انجام میدن
اینجور یاد گرفتن هیچ فایده ای نداره از نظر من و از دید اسلامی...با چه قیمتی اینارو یاد گرفتن؟