پاسخ : تفكيك جنسيتي در دانشگاه ها
به نقل از معصومه :
ببین اساتید حتی اگر فرهنگشو نداشته باشن سیاست اینو دارن که چنین حرفی نزن..حتی حراست هم به این چیزا اصلا چیزی نمیگه فقط زیرزیرکی ثبت میکنه..بعدا که خواست اذیت کنه رو میکنه
به نظر منم با جدا کردن کردن کلاسا چیزی درست نمیشه..
بعد هی میگن فرهنگ سازی...الان یکی به من بگه فرهنگ سازی دقیقا چیه?یعنی ما دقیقا چه کنیم که جوون ما جای مقدسی چون دانشگاه رو حرمت نگه داره..
ببین ما اول که اومدیم دانشگاه خیلی عادی برخورد میکردیم..گروه بندیامونم مختلط بود..بعد یه ترم فهمیدیم چقد داریم لطمه میخوربم خودمون سمته گروه بندی این جوری نمیریم..بعد نظر شخص من نسبت به پسرا خیلی منفی شده حس میکنم همشون خنگن..یا حداقل خیلی بچه ان و رفتارشون بچه گانس..از محضر همه ی خوانندگان ذکور معذرت میخوام
پسرا که همه اعتماد به سقف..فکر میکنن یوسفن.به دخترا میگن رفتارت با ما جور خاصیه..بعد یه عده دخترا هم پسر میبینن از خود بیخود میشن.... اصلا کار گروه جلو نمیره
خدا نکنه این وسط دو نفرم. دوست شن..هر روز یهر و اشتیه اینا روی کار ما اثر میذاره بعد همشم فک میکنن همه میخوان رفیقشونو بدزدن،،این جاست که کم کم روانی میشی
موفق ترین گروه ها گروه های خالص ان..
با اون قسمت موافقم . واقها این دید منفی رو نسبت به پسرا بدنبال میاره
دانشجوی پسر برحسب همون اعتمادبسقف ( که ربطی به دانشگاه نداره ایجادشدنش) میادمیگه کل دخترای کلاس ما تو دانشگاه چشمشون دنبال منه
![Surprised :o :o](/forum/styles/yahmas/smiles/surprised.gif)
دقیقا این حس رو دارن که هرکی یه چیزی گفت یه منظوری داشته
![Surprised :o :o](/forum/styles/yahmas/smiles/surprised.gif)
هرکدومشون فکرمیکنن باحال ترین پسر کلاسشونن
![Thinking :-? :-?](/forum/styles/yahmas/smiles/thinking.gif)
یه جا بحث بود بین چندتا دانشجوی دختر یه ترم اولیش میگفت ما میخوایم مثل همکلاسی رفتار کنیم دیگه رد میشیم سلام رو میکنیم!بعد با این پسرایی که قشنگ برمیدارن جواب سلام رو نمیدن چه باید کرد!
![Straight Face :| :|](/forum/styles/yahmas/smiles/straight_face.gif)
بقول اون تر بالاییه شما فرهنگ داشته باشید و درست رفتارکنید دیگه! اونی هم که برمیداره جواب نمیده هنوز گیجه تو جو دبیرستانیه خودش کم کم درست میشه از جو میاد بیرون!
ولی باید باشه . بنظرم این رفتارها ترم های بالاتر درست میشه
تقصیری هم نیس فرصتی از قبل نبوده به طور رسمی ، که توقع داشته باشیم تجربه رفتار صحیح رو حتما داشته باشن + و شاید بربخوره من معذرت میخوام اما بعضی از رفتارهای بچگانه باید از بین بره درافراد
بنظرم خیلی بهتره که این اتفاق بیافته حداکثرهمینجا تا کجا قراره ادامه بدیم؟ بعدشم تو محیط کار باید ارتباط درست بتونن برقرار کنن باهم دیگه !
بنظرم همون بهتراینه که دانشگاه رو بریم ولی این فرهنگ ارتباط رو داشته باشیم! سرکار گذاشتن و ضایع کردن و اینا بزرگترین دغدغه امون نباشه! مثل یه ادم بالغ رفتارکنیم.
خوش برخوردی و بافرهنگ رفتارکردن همکلاسیمونم که از روی ادبه با چیز دیگه اشتباه نگیریم
![Whistling :-" :-"](/forum/styles/yahmas/smiles/whistling.gif)
کسی که اخلاقش همینه که نباید بگیم نه بداخلاق باش
درسته منتظر اظهار نظر دانشجوها هم هستیم اما ما هم نظرمون اینه به نوبه ی خودمون :)