برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

ermia

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
HnschII
شهر
mashad
مدال المپیاد
ادبیات
دانشگاه
سوال خوبیه‏!‏
رشته دانشگاه
اینم سوال خوبیه‏!‏
پاسخ : برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

کلا جابه جای قسمت های فیلنامه و داستان مشکل داره

پسره با مادره ی طور حرف میزنه انگار حرمت قائله و ... بعد به هیچ حرفیش گوش نمیکنه ...

کدوم پسری رک به مادره میگه پول بده بچتو ول کنم مگه گروگانگیریه؟؟

درباره مدرسه هم که دیگه دوستان گفتن...

کدوم پرستاریه که برای مریض میره کلید می دزده؟

الان دقیقا فیلم دنبال چیه؟

ماجرای حلال کردن و نکردن ؟؟

بردن آبروی مؤمن؟؟

فساد اقتصادی؟

همه چی پول نیست؟؟

یکی این هدفو مشخص کنه؟؟

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

منم با کلید دزدی پرستاره به شدت مشکل داشتم :-?

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از F@|-|!mEh :
ولی نمیگه همه دوستیا , هیچوقت همیچین چیزی نگفته , چیزی که شما برداشت میکنی دلیل نمیشه همه برداشت کنن یا منظور فیلم باشه !
مسلما نمیخواد همه دوستیای خیابونی رو نشون بد ,کما اینکه اکثرا چیزی بهتر از این هم نیست واقعا و ممکنه تو جنبه های دیگه داغووون باشه ( دوستی خیابونی رو میگم نه کلا دوستی رو ! )
ولی با نشون دادن یه نمونه داره دید کلی رو عوض میکنه..
غیر از اینه که بعد از این همه پدر مادرا بد بین تر میشن نسبت به این قضیه..؟این یعنی دید تحمیل کردن..
ولی فعلا واضحه که همه یه برداشت میکنن..
اگر هم بدتر از این باشه حق نداره قضاوت تحمیل کنه..بهتره کاری کنه هر کی خودش به این نتیجه برسه..

(ما زبون همو نمیفهمیم.. :Dبهتره بحث نکنیم...)

mohandes leily

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2 و 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
95
رشته دانشگاه
فیزیک

به نقل از jamesII :
کلا جابه جای قسمت های فیلنامه و داستان مشکل داره

پسره با مادره ی طور حرف میزنه انگار حرمت قائله و ... بعد به هیچ حرفیش گوش نمیکنه ...

کدوم پسری رک به مادره میگه پول بده بچتو ول کنم مگه گروگانگیریه؟؟

درباره مدرسه هم که دیگه دوستان گفتن...

کدوم پرستاریه که برای مریض میره کلید می دزده؟

الان دقیقا فیلم دنبال چیه؟

ماجرای حلال کردن و نکردن ؟؟

بردن آبروی مؤمن؟؟

فساد اقتصادی؟

همه چی پول نیست؟؟

یکی این هدفو مشخص کنه؟؟

پسره ک داشت حرف میزد من همش داشتم با خودم میگفتم الانه که مادره برگرده یزنه در گوشش ولی اینا نشون دادن که مادره بغض میکنه میذاره میره این دیگه چ جورشه!!!

فیلم های ایرانی همیشه باید توشون یه جک باشه.... نباشه ک کی باورش میشه ایرانیه!؟!؟!

m.f.a

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 2
شهر
کرمان
دانشگاه
ایشالا شریف یا تهران

من با دودکش خیلییییییییییی حال میکنم ولی بهنام تشکر یه نقش بیخود وبی مصرفی توش داره خروس این یوسف تیموری خیلییییییییی توش دروغ میگه اه حال بهم میخوره :-& :-&

مادرانه هم خوبه فقط خیلییییییییییییییی بد اخلاقن همه توش

Parisand

کاربر فوق‌فعال
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان 1
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
96

من سریالا رو کامل دنبال نکردم !
ولی تا اونجایی که دیدم سریالِ مادرانه داره پدر و مادرارو از اینی که هستن بدبین تر میکنه !!
داره یه جوری یه سری عقایدو تحمیل میکنه!
دودکش برای خندیدن همینجوری خوبه !
خروس رو هم یه قسمت بیشتر ندیدم که اونم خوشم نیومد + با یه قسمتم البته نمیشه قضاوت کرد ! در همین حد میشه گفت که موضوعش آدمو نمیکِشه!!
شبکه 5 سریال داره!؟

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Mr.Mamareza :
ولی با نشون دادن یه نمونه داره دید کلی رو عوض میکنه..
غیر از اینه که بعد از این همه پدر مادرا بد بین تر میشن نسبت به این قضیه..؟این یعنی دید تحمیل کردن..
ولی فعلا واضحه که همه یه برداشت میکنن..
اگر هم بدتر از این باشه حق نداره قضاوت تحمیل کنه..بهتره کاری کنه هر کی خودش به این نتیجه برسه..

(ما زبون همو نمیفهمیم.. :Dبهتره بحث نکنیم...)

چرا زود جا میزنی :D
اتفاقا با حرفت موافقم ولی بازم میگم همه یه برداشت نمیکنن , برداشت ها نزدیک هست خیلی هم نزدیک ولی یکی نیست ...

mamareza

کاربر خاک‌انجمن‌خورده
نام مرکز سمپاد
دبیرستان علامه حلی
شهر
تهران
دانشگاه
آزاد تهران
رشته دانشگاه
دندانپزشکی

به نقل از F@|-|!mEh :
چرا زود جا میزنی :D
اتفاقا با حرفت موافقم ولی بازم میگم همه یه برداشت نمیکنن , برداشت ها نزدیک هست خیلی هم نزدیک ولی یکی نیست ...
خب پس اینطوری بگم که من فیلمایی رو دوس دارم که برداشت ها 180 درجه متفاوت باشه..
اصلا وقتی یه آدم قضاوت میکنه هم تو دوتا زمان مختلف قضاوت و برداشتش متفاوت باشه..

حس میکنم الان جامعه هم همین رو میطلبه..

milad.a

milad.a
نام مرکز سمپاد
علامه طباطبایی
شهر
بناب
سال فارغ التحصیلی
96
دانشگاه
دانشگاه تهران
رشته دانشگاه
مهندسی پلیمر

به نظر من خروس اولش خیلی خوب بود ولی حالا یکم بدک شده ولی بازم جا های جالب زیاد داره من که ازش خوشم میاد :D

Green Gable

کاربر فعال
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
مشهد

+
خُــــب کلــن بد نیس وضع همشون اما خب دودکــش مشخصه که خیلی بهتره ;;)...
فقط من نمی دونم چرا پلیس انقد نقش پر رنگی توزندگیه اینا داره :-"...کلن هر جا باشن پلیسم هس...

baseri

F@|-|!mEh
نام مرکز سمپاد
فرزانگان 6
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1394
مدال المپیاد
نانو
دانشگاه
علوم پزشکی البرز

به نقل از Green Gable :
+
خُــــب کلــن بد نیس وضع همشون اما خب دودکــش مشخصه که خیلی بهتره ;;)...
فقط من نمی دونم چرا پلیس انقد نقش پر رنگی توزندگیه اینا داره :-"...کلن هر جا باشن پلیسم هس...

به نظر من اون قسمتی که دودکش رو جالب میکنه که مخاطب جذب کنه همین هماهنگی اتفاقاس !

• شروع کننده موضوع

ghazale.gh

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
فیزیک

« دودکش » خیلی خـوب ُ قوی کار شده ؛ مچکّـریم بابت این امر :-" . یک چیز که خیلی به نظرم واسه یک کار ِ طنز میتونه جذب مخاطب کنه اینه که لودگی نداشته باشه ، در این زمینه بسیار خوب کار شده ، نکته مهم ِ دیگه هم اینه که خیلـی خوب تونسته با مخاطب هم حسی کنه و احساس ُ منتقل کنه . ترکیب بازیگر ـا هم به نظرم یه چیز ِ نسبتاً خوبی دراومده و مخصوصا بازی ِ هومن برق نورد.
«مادرانه» هم نسبتا خوب کار شده اما به نظرم ضعفی که داره شباهت ِ تقریبی ِ اون با جراحت هستش ،و ریتم ِ قبلی ِ کار ـای سعید نعمت الله حفظ شده و این شاید خیلی خوب به نظر نیاد اما باز هم به عنوان ِ یک کار ِ اجتماعی خوب کار شده.

بقیه سریال ـارو هم نمیبینم.

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

بازم ضعف کارگردانی در سریال مادرانه!!! این دختر دیوونست الکی الکی خودشو بندازه وسط خیابون وقتی میبینه داداشش فرار کرده؟ :-?نه جدی؟ :|.....کارگردان میخواسته زیادی اکشنش کُنه زده فیلمو ناکار کرده!چیـــــــش اکشن =))

zeynab75

کاربر فوق‌حرفه‌ای
شهر
قوچان
دانشگاه
فردوسی
رشته دانشگاه
مهندسی شیمی

من دیشب نشستم این خروسُ واسه اولین بار دیدم،
چیزی که آزار دهنده بود حرکت بیش از حد دوربین بود؛ حرکت دوربین یه قسمتایی واقعا خوب ُ متناسب با فضای طنز کار شده اما بیش از حد شورش کردن و کلا تصویر ثبات نداره!
مادرانه نمیدونم تهش قراره چی بشه ولی نظر شخصیِ من اینه که مخاطبُ بخصوص مخاطبایی تو سن ما هستنُ دچار بدآموزی میکنه! بهرحال جوجَرو آخر پاییز میشمرن ولی فکر نمیکنم آموزندگیش بیشتر از بدآموزیش باشه.
ماه عسل یه برنامه ی آزادیه بنظر من و بدور از کلیشه! حالا بقیه جوانبُ کار ندارم ولی همین آزاد بودن عالیه.

کاربر حذف شده 8031

مهمان

خوب سریال مادرانه که افتضاح ، افتضاح هست . یه فیلمنامه‌ی ضعیف . خوب یه چیزی که تو اینجور سریال ها از «مهر مادری»(؟) گرفته تا آخرین سریال مثلاً درام شبکه سه که «جراحت» بود . تکرار شخصیت هاست . یکی همیشه خوب هست ، یکی هم همیشه بد ، یکی هم که آخر سریال متنبّه میشه و... . فکر میکنم این چیز تو سریال مادرانه هم مشهوده . «محمّد جواد» یکی که اصلاً انگار امامزاده(!) است . و ... خوب یه چیزی که باید تو فیلم باشه واقعیّت فیلم‌ـه در حالیکه با اینجور شخصیّت پردازی عملا واقیّت فیلم از بین رفته و شده یه فیلم با شخصیت های مطلق و تکراری . یا اینکه این نقش اردلان خیلی کلیشه‌ای هست . عملاً فردین خودمون هست دیگه .در کل اینجور شخصیّت پردازی ها خیلی وقته که از منسوخ شده ولی باز تو سریال های ایرانی می بینیم . ضمناً نویسنده این فیلم که «سعید نعمت الله» هست خیلی داغونه بنده خدا . یه آدم با ذهنِ شلوغ و درهم برهم . این ذهنیّت رو با این سریال و جراحت ازش دارم . خوب آخر این فیلم هم واضحه دیگه . :د
به نقل از ~Dr.Shariati~ :
چیزی که آزار دهنده بود حرکت بیش از حد دوربین بود؛ حرکت دوربین یه قسمتایی واقعا خوب ُ متناسب با فضای طنز کار شده اما بیش از حد شورش کردن و کلا تصویر ثبات نداره!
قبل ماه رمضون داشتم خدا رو شکر میکردم که : آخ ! بالاخره این سیروس مقدّم نیست . باو حرکات دوربین‌ش تو حلق آدمه عملاً . که خداروشکر سعید آقا خانی اومد جش رو پر کرد . :/ جدّی تو کاگردان های ایرانی خیلی بی سوادن . میرن یه دوسه تا فیلم مثلِ «tree of life» رو می بینن بعد جوگیر میشن و میان دوربین رو قر و فر میدن . این فیلم اصلا من رو جذب تماشا نکرد ؛ پس نظری راجع بش ندارم .
دودکش خیلی خوبه .8-> طنزش خوبه .

deniz_nabege

کاربر نیمه‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
بناب

این مادرانه حرص منو در میاره مخصوصا این رها مثل کبک سرشو کرده زیر برف بخاطر یکی که فقط پول باباشو میخواد از مدرسه هم انداختنش بیرون

1tA

کاربر فوق‌حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
دبیرستان فرزانگان یک
شهر
تهران
سال فارغ التحصیلی
1397

سریال ـای ماه رمضون ، بعد نیس ، قابل ِ دیدن ـه .
برای وقت پر کنی و اینا خوبه . :-"
مادرانه زیادی بزرگ می‌کنه مسائل ـو ، خروس زیاد آدم ـو نمی‌کشه که ببینه‌ـتش ، ولی دودکش خوبه به نظرم . :د

× الان تو این مادرانه ، این مدیر ِ مدرسه ِ رها ، باباشو گذاش تو آمپاس ِ شدید که بذاره رها بمونه خونه‌ی مدیره ؟ :)) :-"
× کارگردان ِ خروس ، سعید ِ آقاخانی ، بابای دوست ِ منه ـااا . ;;) :- پـُز . :-"

shatoonak

Tulip
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
ن.ج.ب.ا.د
سال فارغ التحصیلی
94

این دختره رها پاک آبروی هر چی دختره برده :-w......نمی دونید بابای من دیشب سره این فیلم چه قدر حرص خوردو هر دو مین یه بار به من چشم غره میرفت!مگه من تاحالا ازین حرفا بهت زدم که اینطوری نگام میکنی؟ L-:

سومپاد

کاربر حرفه‌ای
نام مرکز سمپاد
فرزانگان
شهر
میاندوآب
مدال المپیاد
المپیاد ریاضی ابتدایی که اول شدم :دی اول مسابقات احکام شهرستان اول مسابقات نمایش در شهرستان
دانشگاه
علوم پزشکی اردبیل
رشته دانشگاه
رادیولوژی

مادرانه مثل جراحت نصف فیلم تو بیمارستان بوده :-w ضعف ساختاری هم که به فراوون تو فیلم دیده میشه [-( [-( مرده دم به دیقه شربت معده رو میکشه سرش :O
رها هم که تو 20 سالگی نمیدونم تو مدرسه چه غلظی میکنه [-(
دودکش خوب و جالب بوده تا الان <D=
یه قسمتم خواستم خروسو نیگا کنم کلا چشام بعدش همه جارو زرد میدید :O بابا چیه این؟ چرا این رنگیه فیلمه؟؟؟؟؟

h.f

جــــــــــــلاد لـــــاغر :>
نام مرکز سمپاد
F1 TEH
شهر
چه فرقی میکنه کجای دنیام
سال فارغ التحصیلی
94
دانشگاه
شهید بهشتی

شربت معده نیست ...یه شربته برای قلب که خیلی هم گرونه :D