برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

• شروع کننده موضوع شروع کننده موضوع ghazale.gh
  • تاریخ شروع تاریخ شروع
پاسخ : برنامه های تلویزیون - ماه رمضان 92

«مریـم ِ زمان هستم.» یعنی چی خب ؟!! اصولـاً میگن ببخشید گوشیشون اینجا جا مونده. :-"
یعنی واقعا یک پرونده قتل انقد الکیه که در حد ِ نیم ساعت بیس دقه پلیسا بیان ُ برن بعد تا شب تو اون خونه آدم بیاد ُ بره ؟ ؛ به شعور ِ مخاطب که دیگه توهین نکنن!

عاغا دبیر ریاضی ما از اصطلاحات دودکش استفاده میکنه!! ;D
اصن ما همینجوری :o مونده بودیم!!
تازه معنیشونم میگه!!

سریال های شب های قدر

1- «شب های روشن» عنوان مجموعه ای است که در 4 قسمت 45 دقیقه ای توسط مجید مظفری بازیگر سینما و تلویزیون، کارگردانی شده است و به جای "دودکش" از شبکه اول پخش خواهد شد.

1114.jpg

قصه‌ی این سریال بر اساس یک ماجرای واقعی ساخته شده است و روایت‌گر مردی است که به شدت بیمار شده بود به حدی که تمام دکترهای داخل و خارج ایران و اطرافیانش از سلامتی او نا امید شدند تا اینکه مادر و همسرش او را به پابوس امام رضا می‌برند ...
بازیگرانی چون حسن جوهرچی، سیاوش تهمورث، فلورا سام، آناهیتا همتی، زهرا سعیدی، مرتضی کاظمی، محمود عزیزی، کاوه آشنا و یسنا مهاجری در آن ایفای نقش کرده‌اند.

زمان پخش :
هرشب 22:30 .

تکرار :
روز بعد ساعت 15:30 .

2-«بوی باران» که در 6 قسمت 45 دقیقه ای ساخته شده ، درباره مادر و دختری است که بعد از 30 سال یکی از همرزمان مرد خانه‌ شان را که دچار فراموشی شده است، پیدا می‌کنند و برای اینکه به حافظه او دست پیدا کنند به ناچار وارد دوران جنگ می‌شوند.

1210.jpg

حسین تبریزی کارگردانی "بوی باران" را بر عهده داشته و کامبیز دیرباز، رحیم نوروزی، فریبا کوثری، نیلوفر شهیدی، مونا فرجاد، لاله صبوری، پژمان بازغی، میرطاهر مظلومی، رابعه اسکویی، مینا جعفرزاده، زهرا سعیدی، سولماز حصاری و آتش تقی پور در آن ایفای نقش کرده اند.

زمان پخش :
هرشب ساعت 21:45 .

تکرار :
روز بعد ساعت 13:30 .

× سریال مادرانه هم طبق روال هر شب، در تایم همیشگی‌اش از شبکه سوم به روی آنتن می‌رود.
× پخش برنامه «خنده بازار» نیز به مدت چند شب قرار است از شبکه سوم قطع شود.

× شبکه تهران هم پخش سریال «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» را در شب‌های قدر ادامه می‌دهد.
اپیزودهای «برنده خوشبخت»، «دل شکسته نباید داشت»، «آخرین قرار»، «پیک عروس» و «بیدار بخت» از مجموعه «شاید برای شما هم اتفاق بیفتد» که قرار است شب‌های قدر از شبکه تهران به روی آنتن بروند.

سریال های شبای قدر چه ساعتی هست؟

من تیتراژ اول دودکش رو خیلی دوست دارم! خیلی خوبه! 8->

به نقل از lab0o :
بوی باران از کدوم شبکه پخش میشه؟
موسقی متن و تیتراژ اول دودکش منُ یاد موسیقی ساخت ایران که کارگردانش هم مثل دودکش محمدحسین لطیفی بود میندازه! آهنگسازاش یکی بودند؟ :-?

شبکه 2 !
الان داشت نشون میداد ...

• لایک
امتیازات: Zed

من اینجا هم مجدداً ، موکداً تاکید میکنم : نه چرا ، واقعاً چرا این فیلم ـای شب ِ قدر انقد یه جوری ـَن هر سال ؟! خلـّاقیت هم خوب چیزیه . :-"

×ینی من جای بابای ِ این رها بودم میزدم لهِش میکردم این دختر رُ.

خب ، سریالای امسال!
اوایل،از اون دور که نگاه می‌کردی،یه‌آه می‌کشیدی،با یه تریپ ِ افسرده و اینا میگفتی «بازم؟ :-<»
حالا نمیگم مزخرف‌ن یا نیستن،ولی بهشون عادت کردیم به‌هرحال!

[به‌ترتیب ِ پخش]
مادرانه سریال بدی نیست،میشه تحمل‌ش کرد. ولی مثه همیشه از اون سریالاست که آدمو زجر میده . مردم کم بدبختی دارن اینارم نشونشون میدن؟؟![ما نداریم بحمدالله :-"]موضوعش بد نیست . میشه گفت تقریباً جدیده و البتّه یه‌سری از قسمت‌ـاش قضیه‌ی امروز جامعه‌س متاسفان .
ولی خب اغراق توش خیلی زیاده،خیلی واقعاً . نمونه‌ش خوب تا کردن ِ باباهه با دخترش و نهایت ِ حماقت ِ دختره ، که واقعاً روی اعصابه :ال
زیادی هم ربطی به ماه‌رمضون نداره بنظرم!بگو خُب ‌:))

خروس.واقعاً حرفی ندارم راجع‌بهش!افتضاحترین حالت ِ ممکن رو داره!
عملاً هیچی نداره که بگیم بخاطر اون میشه مثبت بهش نگاه کرد!نه فیلمنامه‌ی سر ُته‌دار،نه موضوع ِ مرتبط،نه طنز ِ فاخر!!
یک موضوع ِ فوق‌العاده لوس ُ کلیشه‌ای ، با پایانی صددرصد خوش.

امّا دودکش 8->>
دوس‌داشتنی‌ترین سریال ِ امسال!با وجود ِ اینکه اینم زیاد نمیخوره به ماه رمضون،ولی بازم از هیچی بهتره!
یک‌طنز ِ فوق‌العاده شیرین و ظریف،با یه موضوع ِ دوسداشتنی و گرم و صمیمی 8->
انتخاب بازیگر عااالی 8-^ مخصوصاً برق‌نورد و تشکر. 8-^
خلاصه که خوبه،راضیم ازش . ولی من اوایل اصلاً از طرز ِ فیلم‌برداری‌ش خوشم نمیومد،راستش منو یاد ِ این مستندا مینداخت که آدمای ناشی درست می‌کنن،مثن مستند ِ عشایر :)) :-" ولی خب الان عادت کردم به‌هرحال :دد

بعد اینکه کلاً امسال راضی نیستم از صدا و سیما،سالای قبل موضوعاتش معنوی تر و مرتبط‌تر به این ایّام بود :-؟

×راستی از تیتراژهاشون هم راضیم حدوداً! :-"

اول همه که دودکش،عالیه.....فقط میخندم وقتی میبینمش.....
اما در مورد مادرانه.....
موضوعش خوبه ها،یعنی داره یه چیز اجتماعی رو بیان میکنه...اما این دختره رها
واقعا رو اعصابه...
من که اگه جا باباش بودم میزدم میکشتمش.....

مادرانه که خیلی لوسه!دیالگواش ضعیفه و غیرواقعیه...مرده بعد از صدسال با دوتا بچه هنوز عاشقِ مریمه؟ :|

خروس بدک نیس اما زیاد دنبالش نکردم...

دودکش!من از این که یه دیالوگ تکرار بشه بدم میاد...کلیشه میشه و جذابیتش از بین میره!اینم هی سوزنشون گیر میکنه رو یه دیالوگ :|

من نمیدونم واقعن چرا کارگردانا برای شب قدر ک میخوان فیلم بسازن فک میکنن هفته دفاع مقدسه ... :|

عاغا این دودکش از همشون باحال تره ...
بقیه فیلما همه قمپوز درکردن و دارن لوغوز میخونن و ملتو تو انپاس قرار میدن ! :))

مادارانه ...

بازی ـه بی نقص ـه ایشون

فکر کنم دکترای کارگردانی رو هم از یه دانشگاه ـه خارجکی داره :دی

الان هم فکر کنم عضو ـه هییت علمی دانشکده یه هنر یا یه چیز ـه دیگه ی دانشگاه تهران ـه

zglZh.jpg

پ.ن : انصافا هیچ تغییری نکرده . به افتخارش همه بگید خـُـپ :دی

به نقل از ali jahangiri :
مادارانه ...

بازی ـه بی نقص ـه ایشون

فکر کنم دکترای کارگردانی رو هم از یه دانشگاه ـه خارجکی داره :دی

الان هم فکر کنم عضو ـه هییت علمی دانشکده یه هنر یا یه چیز ـه دیگه ی دانشگاه تهران ـه

zglZh.jpg

پ.ن : انصافا هیچ تغییری نکرده . به افتخارش همه بگید خـُـپ :دی

خدایی عالیه =)) =)) =)) =)) =)) =)) اصلا خندیدم کلی !!!

نمیدونم چرا از اون قسمت اول که اینو دیدم یه حسی باحالی دارم نسبت بشه , شاید واسه همینه :)) ( جدی نگیرید )

واي دودكش عاليه هرشب كلي ميخنديم :)) :)) :)) :))

به نظر من از مادرانه درسای خوبی میشه گرفت ...

به نقل از F@|-|!mEh :
به نظر من از مادرانه درسای خوبی میشه گرفت ...
واسه ماها شاید خوب باشه ولی واسه پدر و مادرایی ک دختر دارن ... :-L

مادرانه اوایلش یه جوری بود من به شخصه نگاه نمی کردم، ولی الان کنجکاو شدم ببینم تهش چی میشه. :-? صدابرداریش داغونه :-wصدای همه چیو میشنوی الا صدای حرف زدنشون رو. از تمجید خوشم میاد،خیلی حرفه ای بازی میکنه. :> B-) رها=تعطیل 8-}
خروس= :-$
دودکش که عالیه، موضوع ،روند وقایع(!) ،بازیگرا ،تیکه کلاما همه چی عالیه اگه نبینم خوابم نمیبره .خیلی با بازی امیر حسین حال میکنم خیلی قشنگ ادای احمقا رو در میاره . >:D<

به نقل از جــــــــــــلاد لـــــاغر :> :
واسه ماها شاید خوب باشه ولی واسه پدر و مادرایی ک دختر دارن ... :-L

آره خب , ولی یه مقداریش هم به آگاهی خانواده ربط داره , برای خانواده هم آموزنده س , اینکه چه عواملی باعث این موضوع شده ؟!
اینکه مادرش 3 ماهگی ولش کرده رفته و پسره حتی نمیشناسش
اینکه هیچ گونه توجهی به بچه ها نداشتن , حتی پدرش اسم مدرسه رها رو هم نمیدونست
اینکه خلاف خلاف میاره
اینکه...

خانواده اینا رو باید متوجه شن که این اتفاقا الکی نیست , اگر اینجوریه یه مشلی از خانواده بوده ...

موضوع مادرانه داره جالب میشه خیلی درسای خوبی میشه ازش گرف.ولی خب واقعا از این همه سوتی و صدابرداری عاااااااااااااااالی نمیشه چشمپوشی کرد بازی توپ بازیگرا و موضوع عالی رو برده زیر سوال!

Back
بالا